MTB trka "Putevi Pudara", IRIG, 19.09.2009.
Started By
banished
, Sep 09 2009 12:06 PM
63 odgovora na ovu temu
Postavljeno 17 September 2009 - 05:47 PM
Sad sam tuda prošao, bilo je malo kasno da obiđem celu stazu, odnosno da je skontam uopšte, ali neke delove sam obišao. Stvarno nije nešto jako zahtevna, osim malo po onim džombastim letnjim putevima koji ti isisaju svu snagu, ali zato ima i asfalta nešto. Verujem da ima 5km, ali dosta je brza staza - razvijao sam 30km/h i po nekim neasfaltiranim deonicama. Od uspona, ništa strašno, ima jedan duži ali blag uspon. Samo me malo brine da ćemo tu po onim vikendicama imati probleme sa autima i to...? Uglavnom, ne bih propustio jednu (zadnju za ovu godinu?) Open trku, pa se vidimo

Postavljeno 18 September 2009 - 05:08 PM
Jako mi je žao što će se sigurno desiti neki auto ili šta već na tom letnjem putu ... sutra ujutro Vas molim da poranite da se sve lepo izdogovaramo ... ja sutrašnju trku kontam kao tiket za sledeću godinu, pošto opština Irig finansira Vrdnik, po meni raj za MTB, a u tom raju planiram MTB trku za ligu ... sve u svemu da ne palamudim ... vidimo se sutra i ponesite šuškavce, i brojeve ... i naravno osmehj od uha do uha ...

Postavljeno 18 September 2009 - 08:38 PM
Slobodane, donesi tih slika iz Erdevika

Postavljeno 19 September 2009 - 11:16 AM
slobodan said
opustencija bre sutra, markove hvala sto si aktivan i poteraj novosadjane da dodju.
pozzzzzz
Hvala na svemu momci - fino je bilo, žao mi je što mi je lanac pukao pa nisam završio trku - vreme je za generalku...
Hvala i na CDu sa slikama, super!
Postavljeno 19 September 2009 - 03:56 PM
CX staza! Organizacija odlicna, obelezavanje - VRH
B@nised se potrudio da angazuje novosadske medije, pa je izvesno da cemo se gledati na TVu. Na start-cilju je ljudi bio i balon
Ovde je bio ozbiljan pristup. Danas je mimo trke bilo dosta sveta u Irigu, zbog grozdjenbala, cak je organizovana i moto zurka...
A sad odo na festival meda

B@nised se potrudio da angazuje novosadske medije, pa je izvesno da cemo se gledati na TVu. Na start-cilju je ljudi bio i balon

A sad odo na festival meda

http://pavleproma.weebly.com/
Postavljeno 20 September 2009 - 12:28 PM
slobodan said
mora se pohvaliti i veliki broj skolaraca na trci =D> bravo banished
Da, super! Ne znam je si li snimio da li je neko od njih malo bolje vozio? Pa eto ti potencijalni podmladak za klub sledeće godine! Bez zezanja, tako se to radi - Vajs će ti reći

Postavljeno 20 September 2009 - 06:34 PM
Drugari hvala puno, na svim čestitkama ... žao mi je samo što niste ostali na dodeli glavnih nagrada koja je usledila odmah posle kulturno muzičkog programa.... nastupali su čudno odeveni likovi koji su non stop vrištali i skakali po bini, mislim da se taj rad zove folklor ...
.... pljeske su neke pljuštale uz Jelenka i Lava.
Pavle Barać i Dejan Živković su najbolje prošli kao prvoplasirani takmičari i dobili su smeštaj za dve osobe u Planinarskom Domu Vojvodina!
Drugo i treće plasirani u maloj i velikoj trci su dobili po luksuzno upakovano vince, koje je ostalo uz vaučere za smeštaj kod druga Bobana iz SO IRIG, bez koga, sve ovo ne bi ni uspelo. Očekujte njegov poziv već sutra!
Swe u svemu imamo još jednu tradicionalnu trku za MTB OPEN LIGU u uspešno predstojećoj sezoni 2010!
A što se tiče školarace ... četvorica su već regrutovana, samo šteta što je sezona malo opuštenija!

Hoćemo praviti trke makar i do novembra?
Ja sam za da ponovimo Rumu još jedared?
Hvala Vam još jednom svima na dolasku, trkanju i druženju ...

Pavle Barać i Dejan Živković su najbolje prošli kao prvoplasirani takmičari i dobili su smeštaj za dve osobe u Planinarskom Domu Vojvodina!
Drugo i treće plasirani u maloj i velikoj trci su dobili po luksuzno upakovano vince, koje je ostalo uz vaučere za smeštaj kod druga Bobana iz SO IRIG, bez koga, sve ovo ne bi ni uspelo. Očekujte njegov poziv već sutra!
Swe u svemu imamo još jednu tradicionalnu trku za MTB OPEN LIGU u uspešno predstojećoj sezoni 2010!
A što se tiče školarace ... četvorica su već regrutovana, samo šteta što je sezona malo opuštenija!

Hoćemo praviti trke makar i do novembra?
Ja sam za da ponovimo Rumu još jedared?
Hvala Vam još jednom svima na dolasku, trkanju i druženju ...

0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika