Caribrodski MTB maraton 2009 (V)
Postavljeno 17 September 2009 - 09:14 AM

Postavljeno 17 September 2009 - 04:30 PM
Jedino sto se krece u subotu, kako bismo se lepo naspavali za nedelju

Ako je ko zainteresovan nek salje mejl djorzgul@gmail.com

Postavljeno 18 September 2009 - 07:22 PM
ali da bi vam bilo lakse da odete do foruma evo Vam link foruma: http://carmtbmaraton...w.com/index.php
Svi obozavaoci MTB-a, pogotovo caribrodskog neka se registruju, odnosno neka naprave svoj nalog....unapred hvala!
Pozdrav,
Darko

Postavljeno 19 September 2009 - 06:34 AM
bobale said
Ciklo said
=D>dobar dan i tebi
![]()
DARKRIDER, lepo bi bilo da forum moze da se cita bez registracije
Eh ta deca...

Nego da se vratimo mi na maraton. Odluceno je da startnina i na dan maratona bude 250,00 dinara bez majice i 500,00 dinara sa majicom (ukoliko bude dovoljan broj majica)...
Svi koji dodju u subotu, 19. 09. na maraton moci ce da se prijave i preuzmu startni broj u vremenu od 20.00 do 22.00 casa u holu Centra za kulturu, u centru Dimitrovgrada preko puta zgrade Opstine...
Pozdrav i srecno sutra, kako takmicarima, tako i nama organizatorima...

Postavljeno 19 September 2009 - 12:40 PM
Od 4 poruke koje si poslao odmah nakon registracije sve četiri su "novi sajt, registrujte se na sajt, odličan forum, imate šta da vidite,..."
Pritom si prekopirao tekstove sa drugih sajtova bez dozvole autora i ne navodeći izvor. Verujem da si mlad i da još nisi naučio neke stvari ali odmah da ti kažem, to tako ne ide. Nego ajde ti lepo otvori rubrike 'Predstavite se' i 'Pimp my Bike', barem da znamo skim se dopisujemo.
Postavljeno 20 September 2009 - 11:38 PM
Hvala svima sto su došli i učestvovali na 5. po redu "Caribrodskom MTB maratonu".
Pozdrav,
Mikan.
Postavljeno 21 September 2009 - 09:19 AM
Ono sto je meni malo ostalo nejasno je kako su pojedinci uspeli da promase stazu, iako je voze po drugi, treci put... Hehe, al kad se setim onog jezera sa Durmitora... mozda mi i deluje jasnije...

U svakom slucaju vidimo se i sledece godine... I jedna mala preporuka organizatoru... Ubacite malo svezih snaga u organizaciju... Znam da ih je malo teze naci, ali mislim da treba osveziti duh entuzijazma... Ove godine je ocigledno na svim trkama poceo da ponestaje...
Postavljeno 21 September 2009 - 09:34 AM

Ali svaka cxast orgnizatorim astaza je super bila zajedno sa celom organizacijom !

Postavljeno 21 September 2009 - 09:45 AM

panca93 said
Da je platio na raskrsnici, mozda bi ga usmerili gde trebaA jedan moj drug zeznuli ga policajci rekli mu pogresno i on otiso za hobyfun pa ga stigli dzipom posle 7 min pa ga usmerili gde treba !!!
)))

Postavljeno 21 September 2009 - 09:59 AM
Postavljeno 21 September 2009 - 10:01 AM

Moglo je na nekim mestima da se bolje očisti staza. To je za sada jedina primedba. Ruke sam isekao na trnje i 100% da nisam jedini. Znam da je jako teško očistiti 80 i kusur km staze maratona, ali se ja sećam bolje organizacije od pre 2 godine. Što Bojan kaže, kao da je ponestalo onog entuzijazma...
Što se obeležavanja staze tiče, nisam imao dilemu ni jedan jedini put gde treba da se ide

Postavljeno 21 September 2009 - 10:42 AM

Da, ova primedba definitivno stoji... Pretpostavljam da je kisa jednim delom ometala, ali kao sto rekoh...
Proslo je nekih 3,4 godine od pojave novih klubova koji su se aktivirali oko novih trka, uneli novu krv. Mozda sam subjektivan, jer smo mi jedan od klubova koji su se tada pojavili i aktivirali u organizaciji trka, učešću na trakama, ali Orlovac, mi, Dimitrovgrad, Pobeda uneli smo malo zivosti.. Od tada, neki od nas su otpali, neki novi se nisu pojavili, izuzimam Ris-ove, delimično Železničar, Leskovac... Neka mi oproste ako sam nekog zaboravio, trenutno mi ne pada na pamet neko nov...
Cenim da je to neki ciklus koliko traje entuzijazam u stvarima koje ostanu na istom mestu, a MTB je nazalost tu gde je i bio pre 3,4 godine... Mozda gresim... ali racunam da bi bilo dobro da se napravi jedna ozbiljna diskusija o buducnosti ovog sporta, MTB uopste... ali u kojoj ne bi ucestvovali samo takmicari, klubovi... Mislim da nam je potrebna jedna mnogo sira prica... Bojim se da ne bude li je, tesko da cemo iduce godine imati mnogo zelje da budemo organizatori i ucesnici bilo cega - ovo kao najobicniji ljubitelj MTB.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika