Jump to content

Fotografije

Caribrodski MTB maraton 2009 (V)

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
70 odgovora na ovu temu

#41 bounty

bounty
  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts

Postavljeno 15 September 2009 - 11:15 AM

Nis - Dimitrovgrad - 100 km
  • 0
.

#42 panca93

panca93
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationNis

Postavljeno 17 September 2009 - 09:14 AM

E evo i jedne ponude posto idemo ja i drugar u dimitrovgrad ima jos jednog mesto u automobilu !! Pa tako ako je neko zainteresovan da podje nek pozove na broj 0652050032 nek se javi sto brze!!! Znaci ima jo jednog mesta krece se u nedelj ujutru !!!!!pozz :D VAZI ZA LJUDE IZ NISA
  • 0

#43 djorzgul

djorzgul
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts
  • Locationplaneta Zemlja

Postavljeno 17 September 2009 - 04:30 PM

Ima i jedno mesto u kolima, Beograd-Dimitrovgrad
Jedino sto se krece u subotu, kako bismo se lepo naspavali za nedelju :)
Ako je ko zainteresovan nek salje mejl djorzgul@gmail.com
8)
  • 0

#44 DARKRIDER

DARKRIDER
  • Members
  • 8 posts

Postavljeno 18 September 2009 - 07:22 PM

Forum caribrodskog mtb maratona se nalazi na sajtu http://caribrodskimt...rdspace.com/....
ali da bi vam bilo lakse da odete do foruma evo Vam link foruma: http://carmtbmaraton...w.com/index.php
Svi obozavaoci MTB-a, pogotovo caribrodskog neka se registruju, odnosno neka naprave svoj nalog....unapred hvala!
Pozdrav,
Darko :)
  • 0

#45 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 18 September 2009 - 07:30 PM

dobar dan i tebi :wink:
  • 0

#46 DARKRIDER

DARKRIDER
  • Members
  • 8 posts

Postavljeno 18 September 2009 - 07:47 PM

:).....:).... :?:
  • 0

#47 bobale

bobale
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Postavljeno 19 September 2009 - 12:20 AM

Ciklo said

=D> :D

DARKRIDER, lepo bi bilo da forum moze da se cita bez registracije :)
  • 0
Pre nego što pustiš jezik u pogon proveri da li ti je mozak uključen ;)

#48 candus

candus
  • Members
  • PipPip
  • 47 posts
  • LocationDimitrovgrad

Postavljeno 19 September 2009 - 06:34 AM

bobale said

Ciklo said

=D> :D

DARKRIDER, lepo bi bilo da forum moze da se cita bez registracije :)

Eh ta deca... :)...
Nego da se vratimo mi na maraton. Odluceno je da startnina i na dan maratona bude 250,00 dinara bez majice i 500,00 dinara sa majicom (ukoliko bude dovoljan broj majica)...
Svi koji dodju u subotu, 19. 09. na maraton moci ce da se prijave i preuzmu startni broj u vremenu od 20.00 do 22.00 casa u holu Centra za kulturu, u centru Dimitrovgrada preko puta zgrade Opstine...

Pozdrav i srecno sutra, kako takmicarima, tako i nama organizatorima...:)...
  • 0

#49 DARKRIDER

DARKRIDER
  • Members
  • 8 posts

Postavljeno 19 September 2009 - 11:41 AM

Ehhh....kad bi znao kako...to je problem ne znam kako.... :roll: ....ali pokusacu. #-o ...najbolje je da se registrujete i gotovo....ali ajde ako vam je lakse bez registracije pokusacu da otkrijem gde je to...ok??
Pozdrav
  • 0

#50 DARKRIDER

DARKRIDER
  • Members
  • 8 posts

Postavljeno 19 September 2009 - 11:55 AM

Jesam uradio sam to...sad mozete da vidite i bez registracije (pozeljno je da se registrujete)....evo vam opet link do foruma pa pogledajte i imacete sta da vidite vetujte mi...:)....:)....:)

LINK:http://carmtbmaraton.phpbb3now.com/index.php
Pozdrav
  • 0

#51 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-

Postavljeno 19 September 2009 - 12:14 PM

@DARKRIDER hvala na pitanju, dobro smo :?
  • 0

#52 DARKRIDER

DARKRIDER
  • Members
  • 8 posts

Postavljeno 19 September 2009 - 12:22 PM

ok...ali nisam ni postavio pitanje dali ste dobro...vec samo sam rekao da mozete da se registrujet....ali ok je...i ja sam dobro...:)...:) !
  • 0

#53 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-

Postavljeno 19 September 2009 - 12:40 PM

Znam da nisi...
Od 4 poruke koje si poslao odmah nakon registracije sve četiri su "novi sajt, registrujte se na sajt, odličan forum, imate šta da vidite,..."
Pritom si prekopirao tekstove sa drugih sajtova bez dozvole autora i ne navodeći izvor. Verujem da si mlad i da još nisi naučio neke stvari ali odmah da ti kažem, to tako ne ide. Nego ajde ti lepo otvori rubrike 'Predstavite se' i 'Pimp my Bike', barem da znamo skim se dopisujemo.
  • 0

#54 candus

candus
  • Members
  • PipPip
  • 47 posts
  • LocationDimitrovgrad

Postavljeno 20 September 2009 - 11:38 PM

Nezvanične rezultate možete pogledati na adresi: http://caribrodskimt... ... i_2009.htm.

Hvala svima sto su došli i učestvovali na 5. po redu "Caribrodskom MTB maratonu".

Pozdrav,
Mikan.
  • 0

#55 bounty

bounty
  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts

Postavljeno 21 September 2009 - 09:19 AM

Hvala organizatorima na jos jednoj organizaciji... Ja sam konacno doziveo da ne zavrsim jednu trku, za sve valjda mora da postoji prvi put... Nije bas moralo juce, jer staza je bila prava XC, mozda i najbolja od kako se vozi maraton, bar sto se mene tice... Onaj spust od KT1 dobija drugu dimenziju kada ima blata po njemu...

Ono sto je meni malo ostalo nejasno je kako su pojedinci uspeli da promase stazu, iako je voze po drugi, treci put... Hehe, al kad se setim onog jezera sa Durmitora... mozda mi i deluje jasnije... ;)

U svakom slucaju vidimo se i sledece godine... I jedna mala preporuka organizatoru... Ubacite malo svezih snaga u organizaciju... Znam da ih je malo teze naci, ali mislim da treba osveziti duh entuzijazma... Ove godine je ocigledno na svim trkama poceo da ponestaje...
  • 0
.

#56 panca93

panca93
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationNis

Postavljeno 21 September 2009 - 09:34 AM

A kadsi vec kod promasivanja !!! ja i jos neki mozmci su prmasli stazu na jednom mestu ! tamo kod mosta odakle smo dosli onde gde smo nosili bajkove e tu kad se vracas skrene se levo a NEKI DEBIL je skinuo iks na most i onda smo se zagubili !!! A jedan moj drug zeznuli ga policajci rekli mu pogresno i on otiso za hobyfun pa ga stigli dzipom posle 7 min pa ga usmerili gde treba !!!:))))

Ali svaka cxast orgnizatorim astaza je super bila zajedno sa celom organizacijom !:) =D> =D> =D> =D> =D> :D n:bicycle n:bicycle n:bicycle2
  • 0

#57 bounty

bounty
  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts

Postavljeno 21 September 2009 - 09:45 AM

Heeeeee kako stvari stoje, policija se ove godine aktivno ukljucila u regulisanje saobracaja... biciklistickog... A mozda i vezbaju za privatizaciju raskrsnica :)

panca93 said

A jedan moj drug zeznuli ga policajci rekli mu pogresno i on otiso za hobyfun pa ga stigli dzipom posle 7 min pa ga usmerili gde treba !!!:))))

Da je platio na raskrsnici, mozda bi ga usmerili gde treba ;)
  • 0
.

#58 Bastado

Bastado
  • Members
  • PipPipPip
  • 75 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 21 September 2009 - 09:59 AM

Znam da je tesko sredjivati maratonsku stazu ali prvi spust je mogao biti malo cistiji, tj granje ili krosnje tog nizeg drveca u visini glave su bile poprilican problem, i to ne samo meni koji sam malo vislji, neg su problem imali i nizi vozaci... to bi trebalo sledece godine malo doterati
  • 0

#59 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 21 September 2009 - 10:01 AM

Bastado me preduhitrio :mrgreen:

Moglo je na nekim mestima da se bolje očisti staza. To je za sada jedina primedba. Ruke sam isekao na trnje i 100% da nisam jedini. Znam da je jako teško očistiti 80 i kusur km staze maratona, ali se ja sećam bolje organizacije od pre 2 godine. Što Bojan kaže, kao da je ponestalo onog entuzijazma...

Što se obeležavanja staze tiče, nisam imao dilemu ni jedan jedini put gde treba da se ide :D
  • 0

#60 bounty

bounty
  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts

Postavljeno 21 September 2009 - 10:42 AM

Jbm li ga :) Ja sam tuda prolazio tokom proleca i leta... pa sam se navikao na granje :) :)

Da, ova primedba definitivno stoji... Pretpostavljam da je kisa jednim delom ometala, ali kao sto rekoh...
Proslo je nekih 3,4 godine od pojave novih klubova koji su se aktivirali oko novih trka, uneli novu krv. Mozda sam subjektivan, jer smo mi jedan od klubova koji su se tada pojavili i aktivirali u organizaciji trka, učešću na trakama, ali Orlovac, mi, Dimitrovgrad, Pobeda uneli smo malo zivosti.. Od tada, neki od nas su otpali, neki novi se nisu pojavili, izuzimam Ris-ove, delimično Železničar, Leskovac... Neka mi oproste ako sam nekog zaboravio, trenutno mi ne pada na pamet neko nov...
Cenim da je to neki ciklus koliko traje entuzijazam u stvarima koje ostanu na istom mestu, a MTB je nazalost tu gde je i bio pre 3,4 godine... Mozda gresim... ali racunam da bi bilo dobro da se napravi jedna ozbiljna diskusija o buducnosti ovog sporta, MTB uopste... ali u kojoj ne bi ucestvovali samo takmicari, klubovi... Mislim da nam je potrebna jedna mnogo sira prica... Bojim se da ne bude li je, tesko da cemo iduce godine imati mnogo zelje da budemo organizatori i ucesnici bilo cega - ovo kao najobicniji ljubitelj MTB.
  • 0
.

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika