Muski kupaci kostim
Posted 06 September 2009 - 08:23 PM
ne znam da li si nekad gledao, ali oni kostime navlace i po 20 minuta, sve sa kesama i drugim pomagalama
moja preporuka je da se ne opterecujes previse ovim delom opreme nego gledaj da redovno plivas i ako imas mogucnost da ti neko iskusan pogleda tehniku te da ti da par korisnih saveta, pokaze vezbice, kako se koristi daska, plovak i sl...
Posted 06 September 2009 - 08:42 PM
Jednosavno, treba da je uz telo, sto laksi i sto tanji a da ne bude providan.
Da li znas neki link gde bih mogao da pogledam ili mi napisi kako se tacno zovu te sto savetujes da pretrazim preko neta...
Tnx
Posted 06 September 2009 - 08:52 PM
Posted 06 September 2009 - 09:10 PM
imaju kombinezončiće sa uloškom i bez rukava. nešto kao ženski jednodelni kupaći, samo sa nogavicama...E da... Sta koriste triatlonci? Jel' menjaju gace kad prelaze sa plivanja na bajk? (Ili samo ubace ulozak bez krilaca?)
tek ću se zabavljati sa tom tematikom, pošto i ja planiram da plivam ove zime...Hvala Gamzzy, ionako treba da odem do intersporta zbog ranca pa cu bas pogledati... Znas li okvirno cenu? Gledao sam na njihovom sajtu, ali tamo nista nisam nasao...
Posted 06 September 2009 - 09:11 PM
mnogi koriste i jednodelne kostime
za plivanje dodatno se koristi neopren (ukoliko temperatura vode dozvoljava) ili tanko odelo koje se takodje obuce preko opreme za bajs.
p.s. gamzzy me preduhitri
Posted 06 September 2009 - 09:39 PM
Salim se, ali ovu sezonu sam bajs vozio sa biciklistickim sorcem i razlika u odnosu na obican sorc je tolika da mi nije zao ni jednog jedinog dinara koji sam dao... Ako je takva razlika i kod plivackih kostima onda je ovo sto je postavio Ciklo upravo ono sto mene interesuje.
Hvala vam jos jednom...
Posted 06 September 2009 - 09:58 PM
Ti ultramega takmičarski kostimi smanjuju otpor vode, a ovi napredniji ne verujem da manje žuljalju od običnih kako je to kod bici gaća slučaj.
Posted 31 July 2012 - 08:18 PM
Posted 29 August 2015 - 08:25 PM
And now something completely different
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users