Pesma koja vas motivise da vozite?
Postavljeno 27 September 2020 - 03:16 PM
Верујте ми, возим већ неколико година док слушам музика. Никад ништа ми се није дедило... Да куцнем у дрво! Углавном, важно је да користите очи, јер су уши заузете. Када чујемо неко возило, може да значи да је и превише близу, па ту настаје проблем.Moj vam je savet da ne slušate muziku dok vozite...zbog bezbednosti
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Postavljeno 28 September 2020 - 05:32 AM
Верујте ми, возим већ неколико година док слушам музика. Никад ништа ми се није дедило... Да куцнем у дрво! Углавном, важно је да користите очи, јер су уши заузете. Када чујемо неко возило, може да значи да је и превише близу, па ту настаје проблем.
Tu vidim dve potencijalno opasne stvar:
1) Ljudi koji nisu gluvonemi, instinktivno (podsvesno?) se oslanjaju i na čulo sluha. Da - u saobraćaju su oči puno važnije. Opet, mislim da i sluh igra izvesnu ulogu.
2) Nevezano za vožnju bicikla - "ogluvljivanje" sebe dok si na ulici/napolju može biti opasno čak i ukoliko se samo pešači. Sluh omogućava da se lakše primeti prilazak drugih ljudi, ili/i životinja, čuje upozorenje, ili buka...
Sve u svemu, uveren sam da je vožnja (i šetanje) sa muzikom u ušima više rizična. Ništa jako strašno, ali mogu zamisliti više od jednog scenarija kada to može napraviti problem.
Postavljeno 28 September 2020 - 01:22 PM
"Sve u svemu, uveren sam da je vožnja (i šetanje) sa muzikom u ušima više rizična" Pogotovo sa pojavom tihih a brzih elektricnih vozila.
Elem ja ne slusam muziku dok vozim bicikl, cak ni u kolima, a naslov teme je pesma koja MOTIVISE meni je ova tema kao pesma za taj dan koju pevam u glavi...
Postavljeno 01 October 2020 - 04:31 PM
Али слажем се са господом која је против слушања. Јесте зезнуто, али је лепо!
Ја користим ретровизоре на бајсу, дакле мало сам себи помогао да користим више очи. Можда многи о томе нису размишљали али топло препоручујем. Не морам да се окрећем, лепо видим возила. Ако видим да ми се светла пребрзо приближавају, ОП, на тротоар и опуштено.
Postavljeno 10 November 2020 - 06:00 AM
Bas si me zaintrigirao ,na koji nacin te ove pesme sto ih stavljas , motivisu da vozis. Odslusas ih pa onda onako motivisan od umetnickog dojma sednes na bicikl i srecan i zadovoljan vozis,ili ih konvertujes u Mp3 format i snimis na neku memorijsku karticu i ubacis u neki od Mp3 plejera ili telefon i u toku voznje slusas i to te motivise da vozis bicikl. Ne provociram te vec me stvarno interesuje,a mislim da bi bio i red posto si najaktivniji na ovoj temi.Uzgred i ja volim Demisa Rusosa.Njegove pesme i glas, ne njega licno
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika