Pesma koja vas motivise da vozite?
Posted 21 January 2016 - 12:55 AM
Konacno, posle toliko smeca od anglosaksonskih pjesmica, nesto vrhunsko iz Ruske duse, sto me nadahnjuje da napravim novu izuzetnu i jednistvenu kompilaciju, koju kad zavrsim dobijas na poklon Dusane, kao inspirator iste.
A evo i prelijepih pjesama koje su me nadahnule da stvorim carobnu kompilaciju Dlmatinskih pjesama, koju cesto slusam s mp3 plejera dok bicikliram Bozanskim putesestvjima:
Posted 21 January 2016 - 01:43 AM
Ovu vrhunsku kompilaciju od 18 pjesama, kada sam nakon par dana temeljnog rada stvorio, poklonih najboljem beranskom caffe-restoranu Royalto, koji inace kupuje moje kompilacije i emituje, uz uslov da se cjele te noci samo ona iznova emituje, ja se skockah u besprekorno svjetlo-bez odjelo i cjelu vecer uz procorde crno vino, odlicnu pastu i kolace, gustah i naglas pjevah svaku pjesmu iznova, pred punim restoranom gdje su prisutni gosti svo vrijeme cutke slusali i neocekivano uzivali, tako da sam prvi put u istoriji Berana priredio nezaboravnu noc Dalmatinske muzike, a sve povodom moje najavljene i potom ostvarene cikloture, na kojoj sam takodje sa vrhunskog Sony mp3 plejera, posebno u dugonocnom bicikliranju gustao i naglas pjevao ove prelijepe pjesme, od srca i duse.
Ako vas proputovanje dovede u Berane, u ovom restoranu na glavnoj ulici zatrazite da puste dalmatinsku kompilaciju, ako se i vama gusta, uzivajte u odlicnoj posluzi i muzici, jer nesto ovako vrhunski i neprekidno ne mozete cuti bilo gdje u Dalmaciji, za takvo nesto mora sve to da prodje obradu i kreaciju od Boga obdarenog DJ Novesa...jer ja sam Beranino od srca i duse, nijesam ja od onih kako vjetar puse...ma samo sjevajte Miso i ostali maestri Dalmatinske pjesme i gusta !
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users