Pesma koja vas motivise da vozite?
Postavljeno 19 September 2009 - 01:13 PM
Postavljeno 20 September 2009 - 11:17 PM
[youtube_embed2][/youtube_embed2]
Postavljeno 21 September 2009 - 12:30 PM
ZZ Top - Tush
Nick Cave And The Bad Seeds - The Ballad of Robert Moore and Betty Coltrane
Goblini - 7 losih godina
Goblini - Nagrada
Goblini - Trag
Offspring - Feelings
Jeff beck - Rollin & Tumblin
Vanesa Mae - The Devil's Thril
Lynyrd Skynyrd - Free Bird
SRV - Testify
itd...
"sporo"
Pink Floyd - Shine on you crazy diamond
Jeff beck - Nadia
Jeff Beck - Brush with the blues
Manu Chao - Clandestino
SRV - Lenny
Gibonni - Posoljeni zrak
Amy Winehouse - You know I'm no good
RHCP - Under the bridge
Roy Buchanan - The Messiah will come again
Steely Dan - Don't Take Me Alive
Manu Chao - Me Llaman Calle
Manu Chao - Lagrimas De Oro
Svaka me inspirise na svoj nacin jer bez muzike ne mogu da zivim a kamoli da vozim. A ako bas moram da izdvojim, neka bude cura s violinom ... Ona mi je bas za uzbrdo.
p.s. Ima medju vasim pesmama nekoliko koje cu da ubacim, ali Spiderbait - Black Betty me je posebno odusevila. Sad mi originalna verzija deluje "mlako"... =D>
Postavljeno 10 October 2009 - 10:36 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 11 October 2009 - 12:17 PM
Posto sam juce nasao pesmu koja mi se vec duze vreme svidja, skinuo sam je i prebacio na mob. Otisao sam da se vozam i dosla je na red ta pesma, stvarno me je motivisala da bolje vozim, da skakucem i svasta ostalo, a i danas je se pokazala kao dobar motivator, isao sam sa drustvom na venac, kako je ta pesma dosla na red tako sam extra ubrzao, a nisam se umorio, uopste....
Ta pesma je The Cat Empire - Two Shoes
Sada me interesuje imate li vi neke takve "motivacione" pesme?
Pesma iz "Seasons" zar ne?! inace pesma je vrh
Postavljeno 19 October 2009 - 12:10 PM
Postavljeno 19 October 2009 - 12:24 PM
Postavljeno 20 October 2009 - 07:09 PM
ja imam slušalice koje eliminišu spoljašni zvuk i mogiu ti reći da nemam nekih problema osim što mi se desi da nekad ne OSETIM auto koji mi dolazi sa leđa. ALI više se okrećem i više koristim čulo vida i više uživam u muzici , i ne smetami mnogo kad neki tupan svirne na metar od mene sa jakom sirenom.Ne procitah sve postove, samo prvu i poslednju stranicu, pa mi je mozda promaklo, ali nisam bas nacisto kako Vam polazi za rukom da slusate muziku, dok vozite bike, zar nije bitnije biti skoncentrisan na to sto se dogadja oko Vas, u smislu zvukova??!!! Koliko god da volim muziku, a mogu slobodno da kazem da sam "muzicki ovisnik", ne zvuci mi bas pametno slusanje muzike na treningu??? Mozda varijanta jako "tiho"?! Ali, "da gruva na najjace"??? To mi bas i nije najjasnije??? Mozda sam to samo ja??!!!
Pogotovu su me ranije nervirali autobusi, jebo... on kad svirne mislim da ću da spadnem sa bajisa.
Pozdrav.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika