IV Durmitorski maraton 16.08.2009.
Postavljeno 31 July 2009 - 09:42 PM

Postavljeno 03 August 2009 - 07:42 AM
Valjda će biti...
Postavljeno 05 August 2009 - 04:45 PM

Postavljeno 11 August 2009 - 08:36 PM
Vladimire, imaš moj broj telefona?
Postavljeno 11 August 2009 - 09:05 PM
vladimir said
Prepravi na 064 pa se čujemo, ja tvoj broj imam od ranije. Javite se kada stignete na Žabljak, pošto iz poruke pretpostavljam da stižem ranije.Gamzzy
Imam neki 065/155xxxx,ali mislim da nije u funkciji,posto sam neki dan pokusavao da ti posaljem poruku ,bezuspesno.
Postavljeno 17 August 2009 - 10:46 AM

Postavljeno 17 August 2009 - 10:54 AM
Postavljeno 17 August 2009 - 03:51 PM
A sad kraci dodatak o utiscima...
Svi koji su imali ili nisu imali izgovore... zalim slucaj... propustili ste mnogo... srecom imate sanse za popravak...

Ovo je maraton koji treba da bude obavezno stivo svakom bajkeru u ovim krajevima... pri tom pre svega mislim na one koji sem takmicarskog duha poseduju i hedonizam prema predelima po kojima voze... Mislim da je maraton potkacio tek manji procenat onoga sto Durmitor jos moze da ponudi, a imalo je mnogo sta da se vidi...
Verujem da ce organizator to da maksimalno iskoristi i svake godine ubaci neki novi dodatak maratonu...
Zato pozivam sve one koji nisu imali dosada priliku da provozaju ovaj maraton da sledece godine ovaj dogadjaj obavezno ukalkulisu u svoj godisjnji plan aktivnosti...
Za kraj... kratak zakljucak... Sva je prilika da mi u Srbiji konja (citaj maraton ovog tipa) za trku nemamo... No... ko zna zasto je to dobro

Postavljeno 17 August 2009 - 03:59 PM
gamzzy said
Gresis sinko... ali silno gresisSlike će reći više nego 1000 reči (koje trenutno nisam u stanju ni da sročim), predveče ću se valjda nakaniti da ih "obesim" na net...

Gledam slike... i jos uvek ne mogu da mi docaraju ono sto sam juce doziveo... Dal zato sto sam los fotograf

Jednom recju... gamzi... druze po hedonizmu

Postavljeno 17 August 2009 - 05:42 PM
markowe said
Sta da ti kazem...samo nemojte previše da se oduševljavate

Steta sto nisi bio, pa da photo-video izvestaj bude jos kompletniji...
Mislim da je falilo malo vise nas koji smo slikali... Od "elitasa" leba nema

Pazi kad sam Lemiju objasnjavao za jezero pored kojeg se prolazilo, cenim da je bilo barem 300-400 metara u precniku, ako ne i vise... Jedva je iz glave, nakon pola sata opisivanja lokacije, objasnjavanja koliko posle starta i pomocu stapa i kanapa... izvukao da mu se cini da je prosao pored neke male bare

Postavljeno 17 August 2009 - 05:51 PM
bounty said
Pazi kad sam Lemiju objasnjavao za jezero pored kojeg se prolazilo, cenim da je bilo barem 300-400 metara u precniku, ako ne i vise... Jedva je iz glave, nakon pola sata opisivanja lokacije, objasnjavanja koliko posle starta i pomocu stapa i kanapa... izvukao da mu se cini da je prosao pored neke male bare
![]()
![]()
![]()
Ni Vanessa ni ja nemamo pojma o kakvom jezeru pričaš

Da nisi zalutao negde?

0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika