Ok, znaci tebi je normalno da pises cas ekavicom, cas ijekavicom, jel' to neki novi fazon ? Sto izbegavas da konkretno odgovoris na to pitanje, u cemu je problem ? Jel' te sramota da odgovoris ? Ponasas se kao neka zena koju sam pitao za godine. Sta ima uvredljivo da te neko pita koje si nacionalnosti, objasni mi molim te ? Ne zivimo u nacistickoj Nemackoj, pa da ti bude nelagodno zbog toga. Evo ja cu bez imalo stida, iako me niko nije pitao, da kazem da sam po nacionalnosti Srbin i ne vidim nista lose u tome da to javno iznesem. Ici cu jos dalje, ime mi je Mirko, iz Krusevca sam, clan kluba Bela Stena, cisto da ljudi imaju predstavu s' kim vrse konverzaciju. Nemam nijedan razlog da se krijem iza nika, za razliku od tebe
...hm...skraceno izdanje jer msm da je glupo da se truje ovako dobra tema
i msm da se ovo odnosi na sustinu ovog tvog pisanija (a? Nije samo ijekavica?!?!), ali mozda i gresim:
Na koje pitanje izbegavam da odgovorim?
Msm da sam ti na sve sto si pitao odgovorio.
Ako sam nesto preskocio, molim te ponovi.
Ako nisam preskocio i ja cu da ponovim,
mozda ne toliko biranim recima kao do sada,
ali sigurno ti necu ostati duzan odgovor..
E, sad da li si ili ces da budes zadovoljan odgovorom?
Ne znam, verovatno koliko i ja pitanjem.
PS: u mom niku je i moje ime, bilo je nekad NS ali se to izgubilo i ostalo samo N iz tehnickih razloga
i ne razumem zasto je to razlog da i na taj nacin pokusavas da me omalovazavas, kao da ja imam razloga da se krijem.
PPS: Ako si zainteresovan voleo bih da predjemo na private,
imao bih svasta da ti kazem/napisem, a nadam se i ti meni