Evo montaža video klipova sa današnje trke. Ne očekujte ništa spektakularno, nije bilo nikakvih vratolomija, više onako, da vidite ambijent. Na žalost, snimci su naravno samo sa druge trke, pa će hobisti izvisiti ponovo. (inače, snimci su sa mobilnog, ali valjda se vidi nešto!)
*DOH! Video je ispao predugačak, nemam pojma kako, pa ću ga ubaciti čim to sredim, sad mora seckanje...*
Moji utisci: malo haotična organizacija, ali solidan odziv i dobar takmičarski duh u obe trke, koje su se vozile odvojeno. Jako lep ambijent - šumska staza koja nije preterano zahtevna, osim par mesta gde je gurka bila neophodna, i prilično bolna (videćete na snimku). Vozači su mogli sebi da daju oduška na spustevima jer je sve moglo da se vozi punom parom, uključujući tzv. „Gamzijevo brdo” koje ovaj put nije uzelo danak (mada je dosta skraćeno u odnosu na pre, ako sam dobro razumeo).
Malo je bilo kontroverze, doduše mislim da se o tome raspravljalo i ranijih godina, da se insistiralo da učesnici, odnosno njihovi klubovi, budu članovi vojvođanskog saveza, valjda pošto se takmičenje boduje za Dunavski kup, ali što je značilo i da Brindza nije stao na podium iako je završio 2. ili 3... čudno malo, al ajde... Meni je malo i zaškripelo i to da nelicencirani vozači ne mogu da voze veliku trku, iako na Open trkama dosada se nije gledala licenca nego je svako vozio po izboru (ali ovo ipak nije samo Open trka, to sam posle shvatio mada nije baš bilo jasno u najavi).
Ali, pošto sam došao direkt sa mora (sinoć kasno), sa tronedeljne pauze od treniranja (i intezivnog krkanja makedonskih specijaliteta sa žara), bio sam na kraju vrlo zahvalan što nisam morao da vozim 5 krugova - dosta je dug krug (dobrih 4.5km ja mislim) i već sam na prvom bio u nevolji! Celu trku sam se ganjao sa Vanesom koja me je na kraju ostavila i prešla liniju pre mene (i nastavila sa krugom više koliko su žene vozile!), tako da svako njoj čast, i da sam bio u formi ne verujem da bi lako sa njom izašao na kraj. Nudim se da vozim Elite žene sledeće godine, leži mi nekako
Rezultati pretpostavljam uskoro, da ih ja ovde ne masakriram!