Da, žestoko, nema šta, i ja sam video momka na Hobi trci kako leti preko kormana na spustu sa Branka, mislim da je bio OK ali delovalo je spektakularno, i odustao je. Mogla je tu da se stavi mreža, nezgodno mesto...
Nisam neki tehničar, što je preduslov za dobar plasman na ovoj trci, pa mi nije bio ne znam kakav konačni plasman (11. ja mislim!) ali vozio sam spust sa Doma kao sumanut, što na početku ove godine ne bih sanjao, tako da osećam napredak. Ali generalno, dosta sam pazio i dosta toga pretrčavao - teže to kad imaš ženu, dete (na putu), firmu... Imaš dosta toga da izgubiš! (doduše, to ne sprečava neke u Eliti

)
Impresioniran sam kako su mnogi Hobisti u stvari vrlo tehnički sposobni pa sam tek na uzbrdicama prestizao ponekog. Je li, ajde momci, šta vi to! Selidba u jače kategorije, molim lepo, šta se tu gurate!
Dobra borba u srednjim redovima na Hobi trci, nekoliko nas se preticalo 3-4 puta međusobno. Jojkić me OPET stigao uprkos rastavljenom menjaču na prvom usponu na Branka (slično kao na Maratonu)! E, taj Jojkić...
Dobro je da nije bilo ozbiljnijih povreda - kakva staza, moglo ih je biti. Sve u svemu, lepo iskustvo, ali ako te dropove ne naučim dogodine onda nema šta da tražim na ovoj trci..!