Ne vozi se, valjda!
Markoni6 i ja stigosmo o BG, vozili Hobby sport... Elite je isao kasnije i nije bio gotov kad smo krenuli, oko 3, mislim da je bio 3. krug...
Staza izuzetno zahtevna, izuzetno zaj...na, i padalo se dosta...pade momak iza mene , skoro preko mene i s...a rebro, naprslo mu, bas opako...Usput zamalo da zgazim jedno troje koji su pali tik ispred mene...nada se da nije bilo jachih povreda...
Saam sam pao par puta ali nista strasno, uglavnom je bajs padao a ja se katapultirao i na noge docekao...
Bedak je sto sam imao problema sa lancemodmah na pocetku, kad sam se neshto skoro prosuo pa pade i zaglavi se napred izmedju najmanje shajbne i pedale negde dole...poludeo sam ...prvi put da mi se tna tom mestu zaglavi lanac...odd.
Vreme je bilo savrsheno za voznju!
Svaka chast takmicharima elite i ostalih vishih kategorija, bash voze ko zmajevi, to se videlo na najgorim deonicama! =D> =D> =D>
Pozdrav svima koje videh a i ostalima!
Bilo je stvarno dobro i jedno korisno iskustvo i dobra, jako dobra atmosfera same trke!!!
Staza super obelezena, i omeksala od kishe...
Shta josh...da, za plasman nemam pojma, mislim da je loshe, zbog tog kvarica al nema veze, sjajan dan!