mada ja imam neki zulj na nezgodnom mestu pa ne mogu da vozim(nece me nesto ove godine

Postavljeno 16 July 2009 - 09:51 AM
Postavljeno 16 July 2009 - 01:01 PM
markowe said
1) jako se isušilo sad sve, i sad je problem rastresite zemlje koja je na neki način klizavija od onog blata što je bilo. Malo kišice bi ga taman... ups, bolje da ćutim!
Postavljeno 16 July 2009 - 01:26 PM
nomad said
Baš sam hteo nešto na ovu temu da napišem:PS: NE PIJTE VODU NA STRAZILOVU, NIJE BAKTERIOLOSKI ISPRAVNA!!! (Pivo jeste
)
Postavljeno 16 July 2009 - 01:35 PM
Odakle ti to, leba ti? Jesi ti to uspeo da se popnes na zadnji set stepenica pre groba, ili si ih obisao sa desne strane?
Postavljeno 16 July 2009 - 01:39 PM
gamzzy said
nomad said
Baš sam hteo nešto na ovu temu da napišem:PS: NE PIJTE VODU NA STRAZILOVU, NIJE BAKTERIOLOSKI ISPRAVNA!!! (Pivo jeste
)
...
Pretrpeo sam juče visoku temperaturu i jaku mučninu u stomaku.
...
Danas mi je temperatura ~37-38 i mnogo se bolje osećam, iako nisam ni danas ni za šta...
Postavljeno 16 July 2009 - 01:53 PM
markowe said
Ja verujem da je sve to na Stražilovu ista voda. Ja sam lično pio sa one jedne blizu starta, gde su mnogi (svi) takmičari prošli put prali bajkove.U bre. To se misli na onu česmu sa 4 slavine, pre uspona na Branka, ili onu jednu slavinu, blizu starta, recimo? Ili na obe? Šta znam - ja sam toga dosta pio, ali baš 3 bidona nisam. Plus, ja sam iron-stomach man, pa sam u stanju svašta da svarim... Bolje biti siguran, držimo se piva i biće sve u redu. A vode, nadam se da će biti dovoljno za sve takmičare, da ne moraju onu „povoljnu” flaširanu da kupuju u restoranu (70 din pola litre, kad smo jednom uzeli).
Postavljeno 16 July 2009 - 02:11 PM
markowe said
Hari said
Kad bi moglo hobisti bez kaciga mozda bi i vozio
Ako te jedino kaciga sprečava onda je DEFINITIVNO vreme da je nabaviš! To je oprema bez koje se ne seda na bajk - samo bi lud vozio takvu stazu bez nje... Čuvajmo vudžaglu - imamo samo jednu!
Postavljeno 16 July 2009 - 02:29 PM
Imam neku pra kacigu koja vise smeta nego sto koristi. Svakih 50 metara moram je ponovo namestati, jer oni kaisevi su totalni konstrukciski promasaj. Ako bi trku vozio necu nista da mi smeta
Postavljeno 17 July 2009 - 10:54 AM
Postavljeno 17 July 2009 - 01:12 PM
Postavljeno 17 July 2009 - 05:31 PM
Postavljeno 17 July 2009 - 05:44 PM
gamzzy said
Mislim da ću ja biti najsmešniji na trci, pošto se i dalje osećam kao isceđeni limun od proklete vode...
Još uvek ne mogu normalno ni da jedem, pošto posle svega 10-tak zalogaja postaje teško u stomaku
Sutra ujutru sam tamo, da malo poradim na tehničkim delovima, pa ko želi, možemo se naći tamo oko 10-tke, a može me cimnuti i ovde, na forumu.
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika