MTB trka 21.06.2009. Strazilovo.
Postavljeno 17 June 2009 - 02:48 PM
Postavljeno 17 June 2009 - 05:20 PM
Trka neće biti na Popovici nego na Stražilovu.
Postavljeno 17 June 2009 - 07:20 PM
nomad said
Nije to državno. Državno će biti na rezervisan datum u kalendaruPa kada oni misle da ja kupujem avionske karte za Beograd!?
![]()

Postavljeno 17 June 2009 - 09:46 PM
Datum: Nedelja, 21.06.2009. godine.
Organizatori: MTB klub Fanatic, Novi Sad
Nastupaju: Licencirani i nelicencirani takmičari.
Kategorije:
Licencirani takmičari Nelicencirani takmičari
Elite 7 krugova Hobby Sport 3 kruga
Under 23 7 krugova Hobby Fun 1 krug
Juniori 5 krugova
Masters 5 krugova
Women Elite 4 kruga
Kadeti 3 kruga
Poletarci 1 krug
Staza: Kružna šumska staza dužine 4150 m
Start: 13:00 časova Elite, U-23, Juniori, Masters, Women Elite
11:00 časova Hobby Sport, Hobby Fun, Kadeti
Oprema takmičara: Svi takmičari moraju da nose zaštitne kacige i moraju da imaju tehnički ispravne bicikle. Trka se vozi isključivo na MTB biciklovima.
Pravila: Po tehničkom pravilniku UCI, MTB Pravilniku Srbije, odlukama BSS i po ovim propozicijama. Svi takmičari učestvuju na sopstveni rizik i svojim startom usvajaju ove Propozicije. Organizator ne odgovara za postupke učesnika prema samom sebi ili prema drugim licima, kao ni za eventualnu materijalnu štetu nastalu tokom takmičenja.
Troškovi: Organizator snosi troškove organizacije. Posle trke je predviđen ručak za sve takmičare.
Nagrade: -Nagrade obezbedjuje BSS i organizator
Prijave : Za trku u 11:00 časova Za trku u 13:00 časova
od 9:00 do 10:30 časova od 9:00 do 12:30 časova
Startnina: 300 din plaća se prilikom prijavljivljanja
Napomena: Organizator zadržava pravo izmene i dopune Propozicija, o čemu će blagovremeno obavestiti takmičare. Takmičari u kategoriji U-23 se rangiraju i proglašavaju u svojoj kategoriji, a takođe i u apsolutnoj kategoriji Elite.

MTB do groba a i posle...
Postavljeno 18 June 2009 - 08:13 AM
Iskreno se NADAM da će omašiti prognozu ALi....za Niški maraton nisu...

MTB do groba a i posle...
Postavljeno 18 June 2009 - 09:59 AM
gamzzy said
nomad said
Nije to državno. Državno će biti na rezervisan datum u kalendaruPa kada oni misle da ja kupujem avionske karte za Beograd!?
![]()
Za drzavno vec imam karte, ako ga neko pomeri, nadrljao je

Kada ti ono rece da ce izaci pravilnik za drzavno...?

Postavljeno 18 June 2009 - 03:36 PM
dusan271992 said
Video sam da postoji smeštaj i u planinarskom domu na Stražilovu, u onom restoranu dole, na Belilu (put Sr. Karlovci - Stražilovo), tako da mesta za noćenje ima na pretek.e a gde cete da imate smestaj?
nije valjda u planinarskom domu STRAZILOVO ?
Oni hrabriji (koji vole da se čeliče po hladnoj noći) mogu i u šatorima, za šta preporučujem dobre podloške za vreću i zimsku vreću za spavanje.
Inače, sada sam se vratio sa staze (još sam u dresu) i mogu samo reći da će biti zanimljiva

Ima par delova koje mi ne pada na pamet da vozim, kao što su neke stepenice i neki drop od ~1m. Ima i deo spusta od planinarskog doma koji je strm u pm na kom treba da se skreće udesno a zemlja rastresita do yaya -pad zagarantovan. I onaj drop ne bi bio opasan da nema onoliko isprepletanog korenja za koje se garantovano kače pedale.
Na vrhu prvog uspona stoji drvo zbog kojeg će krupniji takmičari morati da silaze ili da se nekako provuku i tamo su nezaobilazne stepenice koje možda neko i može da izveze (uzbrdo) ali ja jok.
Sve u svemu, bilo bi dobro da malo kiše padne, makar samo da ne bude tako rastresita zemlja...
@Nomad
propozicije za državno za koji dan

Postavljeno 18 June 2009 - 03:49 PM

imamo finansijskih problema ali pokusacemo da izvedemo to

Ima li neko iskustva sa putom? Tacnije ima li sanse da se krene oko 5 na trku iz Cacka i da se stigne na trku u 11 posto imam par takmicara koji su iz Hobby-a ?
Postavljeno 18 June 2009 - 04:27 PM
gamzzy said
dusan271992 said
Video sam da postoji smeštaj i u planinarskom domu na Stražilovu, u onom restoranu dole, na Belilu (put Sr. Karlovci - Stražilovo), tako da mesta za noćenje ima na pretek.e a gde cete da imate smestaj?
nije valjda u planinarskom domu STRAZILOVO ?
Oni hrabriji (koji vole da se čeliče po hladnoj noći) mogu i u šatorima, za šta preporučujem dobre podloške za vreću i zimsku vreću za spavanje.
Inače, sada sam se vratio sa staze (još sam u dresu) i mogu samo reći da će biti zanimljiva![]()
Ima par delova koje mi ne pada na pamet da vozim, kao što su neke stepenice i neki drop od ~1m. Ima i deo spusta od planinarskog doma koji je strm u pm na kom treba da se skreće udesno a zemlja rastresita do yaya -pad zagarantovan. I onaj drop ne bi bio opasan da nema onoliko isprepletanog korenja za koje se garantovano kače pedale.
Na vrhu prvog uspona stoji drvo zbog kojeg će krupniji takmičari morati da silaze ili da se nekako provuku i tamo su nezaobilazne stepenice koje možda neko i može da izveze (uzbrdo) ali ja jok.
Sve u svemu, bilo bi dobro da malo kiše padne, makar samo da ne bude tako rastresita zemlja...
@Nomad
propozicije za državno za koji dan
ufff ako dodjete u Strazilovo bice extra...mi imamo okupljanje DH bajkera i bas smo rezervisali STRAZILOVO za smestaj

Postavljeno 18 June 2009 - 05:02 PM

Kada stižete, koliko ostajete?
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika