Fruška Gora
Postavljeno 09 June 2009 - 11:54 AM
http://www.cikloberz...ew ... 26mem=98
Postavljeno 13 July 2009 - 06:45 PM
ima, ako imaš MTBdali sa Venca ima put do Stražilova?na karti izgleda da ima ali..???
To bilo još u junuzar vas je opet uhvatila kisa????
36h padanja
hehe
Postavljeno 13 July 2009 - 09:09 PM
Postavljeno 20 July 2009 - 01:41 PM
a jel zna neko kako, kad drugi put pogodim skretanje i kad se spustim na Stražilovo, može da se dođe bajsom gore u planinarski dom, da li samo oni putem gde ima tabla sa oznakom "10 minuta", pošto mi to izgleda nekako strmo, da li ima drugi put kojim se može voziti bajs, ili taj put možda i nije tako strm koliko se meni čini?
Hvala unapred
Pozdrav
Postavljeno 20 July 2009 - 03:22 PM
Ne sećam se da piše 10min na toj tabli... a nije to ništa strašno za vožnju... mora da bude nizbrdo jer je Stražilovo na maloj nadmorskoj visini...Eto ja bio i promašio,
a jel zna neko kako, kad drugi put pogodim skretanje i kad se spustim na Stražilovo, može da se dođe bajsom gore u planinarski dom, da li samo oni putem gde ima tabla sa oznakom "10 minuta", pošto mi to izgleda nekako strmo, da li ima drugi put kojim se može voziti bajs, ili taj put možda i nije tako strm koliko se meni čini?
Hvala unapred
Pozdrav
Postavljeno 20 July 2009 - 07:20 PM
Pobrkao sam, nisam dobro pročitao tvoju poruku...Kako nizbrdo kad staza vodi gore, a od gore ide spust za Bukovac?
Možda ne mislimo na isti planinarski dom, ima čak slika na Google Earth-u označena kao "crossroads".
Pozz
Imaš jedan neoznačen uspon koji vodi ka domu a koji je najpristupačniji za penjanje bajkom:
- kada si se od Venca spustio na Stražilovo obiđeš restoran, pa kreneš levo - ka Selištu
- kada pređeš blatnjavi kanal, ciljaš desno gde vodi naizgled pokošen deo sa gomilom tragova guma (izgleda kao da ne vodi nikud, ali se posle otvori)
- samo voziš uz serpentine dok ne ugledaš dom na Stražilovu.
Postavljeno 20 July 2009 - 09:42 PM
Eto ja bio i promašio,
Hvala unapred
Pozdrav
Pretposstavljam da si skrenuo jedno skretanje pre... sa zelenim oznakama.. to je šumska staza i ne vodi na stražilovo... da si pratio moje ssmernice u smislu da pre skretanja na asfaltu piše MTB ne bi promašio... al ok svako može da se zezne kad ne zna šumu... i ja kad sam prvi put išao sam zamalo promašio.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika