Haos u oglasima
Started By
zare
, Mar 26 2009 05:07 PM
599 odgovora na ovu temu
Postavljeno 02 October 2013 - 10:33 PM
aha, kapiram.. dok se ne sredi, isti meni se nalazi na pocetnoj stranici sajta, u desnom gornjem uglu.
Tako i ja postavljam sa androida jer mi je dugme opcije mrtvo....
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 02 October 2013 - 10:49 PM
Ja ne mogu da verujem da nisam video taj meni par godina koliko trosim sajt!!! Mnogo sam glup, priznajem .
Kroz naslovnu samo proletim i to je to, nikad mi nije palo na pamet da meni trazim medju reklamama, posto je meni taj objekat pri sredini desne strane uglavljen medj masom reklama! Jbg
Ko zna - zna, ko ne zna - 2!
Kroz naslovnu samo proletim i to je to, nikad mi nije palo na pamet da meni trazim medju reklamama, posto je meni taj objekat pri sredini desne strane uglavljen medj masom reklama! Jbg
Ko zna - zna, ko ne zna - 2!
Postavljeno 02 October 2013 - 11:17 PM
Oho, kad su već radovi u toku možda bi mogao da predložim dve izmene:
- naslovna strana, početak menija sa leve strane, 7 stavka (vezano za oglase): preimenovati iz "Razno" u "Usluge" i ukloniti podmeni,
- ili ukloniti kompletno stavku "Drugi sportovi" iz glavnog menije (i opcija kada se dodaju novi oglasi) ili, ako se ljudi ne slažu s tim, ukliniti samo podmeni "Drugi sportovi -> Razno" pošto se pod tom stavkom provlači sve i svašta od prostirki za konje, ragbi lopti, mobilni telefoni, zimske čizne i još svakakve druge gluposti koje nemaju blage veze sa biciklizmom.
pozdrav
- naslovna strana, početak menija sa leve strane, 7 stavka (vezano za oglase): preimenovati iz "Razno" u "Usluge" i ukloniti podmeni,
- ili ukloniti kompletno stavku "Drugi sportovi" iz glavnog menije (i opcija kada se dodaju novi oglasi) ili, ako se ljudi ne slažu s tim, ukliniti samo podmeni "Drugi sportovi -> Razno" pošto se pod tom stavkom provlači sve i svašta od prostirki za konje, ragbi lopti, mobilni telefoni, zimske čizne i još svakakve druge gluposti koje nemaju blage veze sa biciklizmom.
pozdrav
Postavljeno 03 October 2013 - 01:11 AM
Mozda smaram, ali mi se recimo mnogo svidja opcija koji drugi forumi imaju, za odobravanje, slaganje (moderno receno lajk, prstic ...). Izbeglo bi se ne potrebno trolovanje i gomilanje foruma sa ne potrebnim quot-ovima i +1, pogotovu kad su postovi dugacki i obimni skrolovanju nikad kraja. Ako ti se svidja post stavis lajk i ispod istog posta se nizu imena korisnika koji se slazu sa tim postom.
Npr:
Npr:
Postavljeno 10 November 2013 - 11:39 AM
Ciklo, kategoriju kacige/naocare pomeri, tako da budes tik ispod odeca/obuca.
Postavljeno 10 November 2013 - 12:47 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika