Jump to content

Fotografije

Haos u oglasima

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
599 odgovora na ovu temu

#301 zare

zare
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4299 posts

Postavljeno 24 November 2012 - 11:24 AM

Da li je moguce napraviti pretragu oglasa po mestu stanovanja, po imenu prodavca ili broju telefona...?
Cesto bi to bio mnogo laksi nacin za pronalazenje nekog oglasa nego po tekstu koji cesto nema veze sa onim sto se prodaje pa pretraga nema nikakvog smisla.
  • 0
.

#302 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 24 November 2012 - 12:28 PM

ne, jedino ako imaš pristup bazi u koju se upisuju oglasi... :)
  • 0

profilepic.gif

#303 Gox68

Gox68
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 254 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 11 April 2013 - 12:01 PM

Pozdrav moderatorima i jedno pitanje...
Dal´ bi neko mogao da obriše oglase "prodato" ili barem da dotičnom skrene pažnju da: više ne obnavlja oglase za robu koju je prodao odavno....

http://cikloberza.co...member_Id=12455

Da me neko ne shvati pogrešno, čoveka ne znam, ali postaje "smarajuće" da svakog dana listamo 7-8 strana oglasa i onda po 100-ti put isti ogasi sa oznakom "prodato"... pretpostavljam da gore navedeni na taj način pokušava da sebi podigne rejting, ali ....

Msm i ovako ima oglasa koji se vrte po dve godine sa istom cenom, jer nekom nije jasno da taj komad ne može da ode po te pare, al´to je već neka druga priča i stvar umešnosti u trgovini... al´ hajde onda bar da ne "trpimo" i gluposti ovog tipa...

Unapred hvala na razumevanju, pozdrav !
  • 0

#304 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 11 April 2013 - 12:04 PM

+1
  • 0

profilepic.gif

#305 zare

zare
  • Members
  • 4299 posts

Postavljeno 11 April 2013 - 02:05 PM

Ja bih to sve obrisao po kratkom postupku. Pa ako ga ne mrzi opet da postavlja isti oglas i kaci prodato ne bi ni mene mrzelo da opet brisem :mrgreen: .
  • 0
.

#306 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 11 April 2013 - 02:15 PM

A i to što kažeš, jednom kad se označi da je "Prodato" jedina mogućnost koja bi trebala da ostane raspoloživa je "Obriši" i da se takav oglas automatski obriše po isteku roka kao na kupujemprodajem.
  • 0

profilepic.gif

#307 MstrD_02

MstrD_02
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 409 posts

Postavljeno 11 April 2013 - 06:59 PM

Ja mislim da bi bilo najbolje da se takodje omoguci opcija brisanja oglasa sa statusom prodato, ali odmah po izmeni..jer se velikoj vecini desava da nesto proda 5 minuta nakon oglasavanja, i onda taj oglas stoji bespotrebno jos narednih 15 dana, tako i dolazi do nagomilavanja i haosa na berzi.
Verujem da bi svako savestan i razuman odmah obrisao da je moguce, i tako sebi i drugima olaksao surfovanje po (svojim) oglasima.
  • 0

#308 zare

zare
  • Members
  • 4299 posts

Postavljeno 11 April 2013 - 07:15 PM

Savesni bi tako uradili. Ona druga grupa bi posle par dana oznacila da je prodato, obrisala oglas i opet postavila isti. Zato i nije dozvoljeno brisanje sve do isteka oglasa.
  • 0
.

#309 MstrD_02

MstrD_02
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 409 posts

Postavljeno 11 April 2013 - 10:24 PM

Znam to, ali se nadam i tesim da ima vise savesnih nego "onih" iz druge grupe :?
  • 0

#310 sveta344

sveta344
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1673 posts

Postavljeno 11 April 2013 - 11:59 PM

Znam to, ali se nadam i tesim da ima vise savesnih nego "onih" iz druge grupe :?

Nada umire poslednja,ali malo vajde od nje :wink:
  • 0

#311 australiopitekus

australiopitekus
  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Postavljeno 18 May 2013 - 03:21 PM

Ja bi isto jos nesto napomenuo da se naprimer BMX i ponike razdvoje i ostali biciklovi da sve bude posebno.
  • 0

#312 Vanja0000

Vanja0000
  • Members
  • 1 posts

Postavljeno 19 May 2013 - 02:45 PM

LJudi pomoc...danas sam na hidraulici BR-M445 rasklopio ceo sistem i sve sam ocistio i vratio....sad j problem kada kocim rucica za kocenje mi dolazi do desne rucice na guvernali (do desne rucice za koju se drzimo dok vozimo bicikl)....moze li mi neko pomoci kako da je zategnem?? :? :? :? :?

Hvala unapred... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  • 0

#313 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5523 posts

Postavljeno 19 May 2013 - 03:32 PM

...sad j problem kada kocim rucica za kocenje mi dolazi do desne rucice na guvernali (do desne rucice za koju se drzimo dok vozimo bicikl)....moze li mi neko pomoci kako da je zategnem?? :? :? :? :?

slika "desne rucice na guvernali (do desne rucice za koju se drzimo dok vozimo bicikl)..."
bi verovatno pomogla u brzoj i preciznijoj identifikaciji problema.

Kada si "sve ocistio i vratio", da li si uradio "odzračivanje"
ili kako se vec kaze za izbacivanje vazduha iz hidrulicnog sistema
ono sa crevima, spricevima, uljem i cime jos ne...?

Jos kada bi ovo postavio u neku drugu temu... :)
  • 0

#314 zare

zare
  • Members
  • 4299 posts

Postavljeno 09 June 2013 - 11:20 AM

Mozda nije za ovu temu ali drugu se kada otvori sve svoje oglase pojavila na vrhu neka poruka da ima 1 zuti karton koji se dodeljuje pri krsenju pravila oglasavanja i to sa datumom od pre vise od godinu dana.
Zna li neko o cemu se radi? Nikada nije krsio propise, nema mnogo oglasa, niti je ikada dobio bilo kakvo upozorenje u vezi krsenja pravila.
  • 0
.

#315 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 09 June 2013 - 11:35 AM

aaa, došla maca na vratanca n2:hahaha
  • 0

profilepic.gif

#316 zare

zare
  • Members
  • 4299 posts

Postavljeno 09 June 2013 - 11:47 AM

Da je srece da jeste kod ovih bizmismena sa po 200-300 oglasa, sto regularnih sto dupliranih. Nego ne znam odakle ovo kod coveka koji godisnje postavi mozda 30-tak oglasa i to za svoje stvari a pouzdano znam da postuje pravila.
  • 0
.

#317 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 09 June 2013 - 01:47 PM

Dobih i ja 20 mejlova zasto imaju zuti karton... admini kada brisu ili menjaju oglas mogu da dodele zuti karton korisniku i napisu razlog... stavio sam da se ne vide postojece poruke posto nisu sve bile najlepse srocene, medjutim moracu da ih ukljucim posto me zatrpase mejlovima :)
  • 0

#318 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 09 June 2013 - 02:04 PM

Dobih i ja 20 mejlova zasto imaju zuti karton... admini kada brisu ili menjaju oglas mogu da dodele zuti karton korisniku i napisu razlog... stavio sam da se ne vide postojece poruke posto nisu sve bile najlepse srocene, medjutim moracu da ih ukljucim posto me zatrpase mejlovima :)

Ovaj, i ja imam zuti ali mi nije brisan ni jedan oglas niti sam ikad duplirao niti uradio bilo sta protivno pravilima??????
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#319 djole1997

djole1997
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 09 June 2013 - 02:19 PM

To vam je zato ste ne koristite Visa karticu nego Mastercard! :mrgreen: :mrgreen:
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#320 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 09 June 2013 - 02:47 PM

To vam je zato ste ne koristite Visa karticu nego Mastercard! :mrgreen: :mrgreen:

A jel se računa visa revolving kreditna tu? :D
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika