Haos u oglasima
Posted 24 November 2012 - 11:24 AM
Cesto bi to bio mnogo laksi nacin za pronalazenje nekog oglasa nego po tekstu koji cesto nema veze sa onim sto se prodaje pa pretraga nema nikakvog smisla.
Posted 11 April 2013 - 12:01 PM
Dal´ bi neko mogao da obriše oglase "prodato" ili barem da dotičnom skrene pažnju da: više ne obnavlja oglase za robu koju je prodao odavno....
http://cikloberza.co...member_Id=12455
Da me neko ne shvati pogrešno, čoveka ne znam, ali postaje "smarajuće" da svakog dana listamo 7-8 strana oglasa i onda po 100-ti put isti ogasi sa oznakom "prodato"... pretpostavljam da gore navedeni na taj način pokušava da sebi podigne rejting, ali ....
Msm i ovako ima oglasa koji se vrte po dve godine sa istom cenom, jer nekom nije jasno da taj komad ne može da ode po te pare, al´to je već neka druga priča i stvar umešnosti u trgovini... al´ hajde onda bar da ne "trpimo" i gluposti ovog tipa...
Unapred hvala na razumevanju, pozdrav !
Posted 11 April 2013 - 06:59 PM
Verujem da bi svako savestan i razuman odmah obrisao da je moguce, i tako sebi i drugima olaksao surfovanje po (svojim) oglasima.
Posted 11 April 2013 - 10:24 PM
Posted 11 April 2013 - 11:59 PM
Nada umire poslednja,ali malo vajde od njeZnam to, ali se nadam i tesim da ima vise savesnih nego "onih" iz druge grupe
Posted 19 May 2013 - 02:45 PM
Hvala unapred...
Posted 19 May 2013 - 03:32 PM
...sad j problem kada kocim rucica za kocenje mi dolazi do desne rucice na guvernali (do desne rucice za koju se drzimo dok vozimo bicikl)....moze li mi neko pomoci kako da je zategnem??
slika "desne rucice na guvernali (do desne rucice za koju se drzimo dok vozimo bicikl)..."
bi verovatno pomogla u brzoj i preciznijoj identifikaciji problema.
Kada si "sve ocistio i vratio", da li si uradio "odzračivanje"
ili kako se vec kaze za izbacivanje vazduha iz hidrulicnog sistema
ono sa crevima, spricevima, uljem i cime jos ne...?
Jos kada bi ovo postavio u neku drugu temu...
Posted 09 June 2013 - 11:20 AM
Zna li neko o cemu se radi? Nikada nije krsio propise, nema mnogo oglasa, niti je ikada dobio bilo kakvo upozorenje u vezi krsenja pravila.
Posted 09 June 2013 - 01:47 PM
Posted 09 June 2013 - 02:04 PM
Dobih i ja 20 mejlova zasto imaju zuti karton... admini kada brisu ili menjaju oglas mogu da dodele zuti karton korisniku i napisu razlog... stavio sam da se ne vide postojece poruke posto nisu sve bile najlepse srocene, medjutim moracu da ih ukljucim posto me zatrpase mejlovima
Ovaj, i ja imam zuti ali mi nije brisan ni jedan oglas niti sam ikad duplirao niti uradio bilo sta protivno pravilima??????
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users