Moci ce i dalje da bira sta hoce,ali ce dobiti opomenu i objasnjenje zbog cega je dobio,pa ako i posle toga bude nastavio..I da se ne može izabrati više od recimo 3 kategorije u isto vreme i da neke kategorije koje logički nisu vezane ne mogu da se izaberu zajedno tipa ako neko prodaje gume može da izabere Točkovi ili MTB Delovi ali ne može Viljuške/Suspenzije ili Ramovi isl...
Haos u oglasima
Postavljeno 20 December 2011 - 11:59 PM
Postavljeno 21 December 2011 - 07:02 PM
Svaka čast ljudi na trudu.
Postavljeno 25 December 2011 - 08:52 PM
Ima kategorija koje nisu jasno definisane ali ne moze drzac bidona, bidon, pumpa, lampa da bude drumski deo ili XC hardtail, bisage ili ranac za vodu da budu odeca/obuca/kacige. Viljuske, tockovi, ramovi i sl. imaju svoju kategoriju i ne mogu biti u nekoj drugoj. Ono sto nema svoju kategoriju moze u razno...
Mogu da razumem da neko pogresi pri postavljanju oglasa ali da neko postavi 10 oglasa u drumase/standardne a da svi oglasi zajedno ne cine ni pola bicikla pa jos nemaju nikakve veze sa drumasima, to ne mogu da razumem.
Sve greske oglasavaca se automatski beleze tako da je bolje po vas da povedete racuna kako postavljate oglase. Sada se dele i nakupilo se prilicno. Ne znam sta ce biti kada krenu .
Postavljeno 25 December 2011 - 09:01 PM
Trajanje oglasa je skraceno, tako da sada iznosi 2 nedelje. U tom periodu nije moguce brisanje oglasa, vec samo editovanje. Nakon tog perioda moguce je obrisati ili obnoviti oglas. Naravno, ako neko za isti deo okaci dupli oglas, sledi sankcija. Ako u medjuvremenu prodate neki deo, stavice te u naslovu ili opisu PRODATO, dok ne istekne rok od 2 nedelje kada cete i moci da obrisete oglas.
Postavljeno 25 December 2011 - 09:35 PM
A kad se dobija crveni u tom vasem fudbalu?Neki su vec nakupili vise desetina zutih kartona...
Promene koje ce obuzdati divljanje i hajduciju po oglasima pozdravljam, samo nekako slutim da ce se ciklo del bojevi okrenuti prvoj sledecoj sredini koja im omoguci hajduciju, sto je super ako ce ovde ostati koliko toliko normalni trgovci.
Postavljeno 25 December 2011 - 10:16 PM
Mislim da neće, za sada je ovo najpopularniji sajt za biciklizam.A kad se dobija crveni u tom vasem fudbalu?Neki su vec nakupili vise desetina zutih kartona...
Promene koje ce obuzdati divljanje i hajduciju po oglasima pozdravljam, samo nekako slutim da ce se ciklo del bojevi okrenuti prvoj sledecoj sredini koja im omoguci hajduciju, sto je super ako ce ovde ostati koliko toliko normalni trgovci.
Nešto nisam primetio da drugi imaju tendenciju da se popularizuju ili bar unaprede.
Za sada...
Takodje, od danas pa nadalje...
Trajanje oglasa je skraceno, tako da sada iznosi 2 nedelje. U tom periodu nije moguce brisanje oglasa, vec samo editovanje. Nakon tog perioda moguce je obrisati ili obnoviti oglas. Naravno, ako neko za isti deo okaci dupli oglas, sledi sankcija. Ako u medjuvremenu prodate neki deo, stavice te u naslovu ili opisu PRODATO, dok ne istekne rok od 2 nedelje kada cete i moci da obrisete oglas.
Ovo ipak ne pozdravljam i mislim da je kontraproduktivno.
Pogotovo opcija bez brisanja 2 nedelje. Znajući naš polupismeni i lenji narod mislim da će biti "brate, kada si ga prod`o...auu baš šteta...i tako to..." ili se jednostavno neće ni udostojiti da pregledaju oglas u potpunosti kako bi primetili da je oglas ne važeći, tako da će tih 2 nedelje biti neprijatno iskustvo za prodavce.
Mislim da ipak treba ostaviti bar tu opciju za brisanje.
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 25 December 2011 - 11:16 PM
Ostavljena je opcija da se oglas EDITUJE i prikači "tag" PRODATO ali opet oglas ostaje 2 nedelje. Ja sam imao jedan oglas koji je davno istekao (kupovao sam rotore a nisam produžio oglas) i on je nestao iz Moji Oglasi... Uglavnom i ja mislim da je trebalo ostaviti mogućnost brisanja, jes da se većina ne trudi da obriše oglas nakon prodaje ali ima i onih koji to urade...Ovo ipak ne pozdravljam i mislim da je kontraproduktivno.
Pogotovo opcija bez brisanja 2 nedelje. Znajući naš polupismeni i lenji narod mislim da će biti "brate, kada si ga prod`o...auu baš šteta...i tako to..." ili se jednostavno neće ni udostojiti da pregledaju oglas u potpunosti kako bi primetili da je oglas ne važeći, tako da će tih 2 nedelje biti neprijatno iskustvo za prodavce.
Mislim da ipak treba ostaviti bar tu opciju za brisanje.
Evo primer> http://www.cikloberz...ow.php?id=59033
Postavljeno 25 December 2011 - 11:19 PM
Pa to je smišljeno da ljudi ne bi svaki drugi dan brisali oglas i stavljali ga ponovo. Zašto bi bilo ko bio u zabuni ako je na oglasu jasno napisano "prodato"? Na CN taj sistem sasvim lepo funkcioniše.Ovo ipak ne pozdravljam i mislim da je kontraproduktivno.
Pogotovo opcija bez brisanja 2 nedelje.
Postavljeno 26 December 2011 - 03:20 PM
Ciklo ce bolje o tome ali je zbog nekih radovia doslo do resetovanja svih oglasa tako da su svi mogli od juce da se obnove. Zato je i juce bila prava poplava novih oglasa, isto ce verovatno biti narednih dan-dva, dok svi ne obnove oglase. Pa onda zatisje 10-tak dana .Ustah jutros zatim doručak i pre teretane ajd da pogledam oglase, u 8:46h bilo je 113 oglasa pod današnjim datumom (26.12.2011)
Postavljeno 26 December 2011 - 03:26 PM
Može jedna molba (nije vezana za haos ali jeste za oglase): danas sam jednu poruku putem onog "Kontaktiraj putem Email-a" slao tri puta i svaki put mi se to dešava, nekad ode iz drugog pokušaja a garantovano su tačna ona slova koja upišem!!! Da li je moguće da dok ja napišem poruku istekne važenje tog "koda" (ne verujem da važi samo 5 minuta) uglavnom ne sećam se kada je zadnji put poruka otišla iz prvog!!! Ajd smislite neki drugi način slanja poruka?
Postavljeno 29 December 2011 - 10:45 PM
Postavljeno 30 December 2011 - 10:47 AM
Nesto mi ovo ne lici na sredjene oglase.Za par sati 4 ista oglasa ali sa malo drugacijim naslovom. http://www.cikloberz...?member_Id=4598evo vam modovi materijala za trecu smenu http://www.cikloberz...?member_Id=4598
Postavljeno 30 December 2011 - 11:08 AM
Lukav prodavac!Nesto mi ovo ne lici na sredjene oglase.Za par sati 4 ista oglasa ali sa malo drugacijim naslovom. http://www.cikloberz...?member_Id=4598evo vam modovi materijala za trecu smenu http://www.cikloberz...?member_Id=4598
Doskočio je novim pravilima... isti oglas sa malo modifikovanim tekstom i promenjen redosledom slika...lukavo nema šta!
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika