Jump to content

Photo

Haos u oglasima

• Please log in to reply
599 replies to this topic

#201 sveta344

sveta344
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1673 posts

Posted 20 December 2011 - 11:59 PM

I da se ne može izabrati više od recimo 3 kategorije u isto vreme i da neke kategorije koje logički nisu vezane ne mogu da se izaberu zajedno tipa ako neko prodaje gume može da izabere Točkovi ili MTB Delovi ali ne može Viljuške/Suspenzije ili Ramovi isl...

Moci ce i dalje da bira sta hoce,ali ce dobiti opomenu n2:w95 i objasnjenje zbog cega je dobio,pa ako i posle toga bude nastavio.. n2:w96
  • 0

#202 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 21 December 2011 - 12:18 AM

Mi smo plavi, oglašivač je zeleni a sudija tek treba da uđe "u kadar" :mrgreen:
Postavljena slika
  • 0

profilepic.gif

#203 zare81

zare81
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 796 posts
  • LocationBeograd, Bežanijska kosa

Posted 21 December 2011 - 07:02 PM

Konačno pomak!
Svaka čast ljudi na trudu.
  • 0

#204 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5523 posts

Posted 21 December 2011 - 09:29 PM

Mi smo plavi, oglašivač je zeleni a sudija tek treba da uđe "u kadar" :mrgreen:
Postavljena slika

...hmmmm...ne bih da ti kvarim ugodjaj...nego...
da li si primetio da je zeleni i dalje u posedu lopte? :mrgreen:
Mislim da cu ja ipak da sacekam sudiju [-o<sigurnije mi je :mrgreen:
  • 0

#205 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 21 December 2011 - 09:41 PM

Kada dođe sudija daće on loptu milom ili silom :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#206 zare

zare
  • Members
  • 4299 posts

Posted 25 December 2011 - 08:52 PM

Dok se ne promene kategorije u malim oglasima molio bih oglasavace da oglase postavljaju pravilno u sadasnjim kategorijama. Nije da i sadasnje ne valjaju ali uvek moze bolje.
Ima kategorija koje nisu jasno definisane ali ne moze drzac bidona, bidon, pumpa, lampa da bude drumski deo ili XC hardtail, bisage ili ranac za vodu da budu odeca/obuca/kacige. Viljuske, tockovi, ramovi i sl. imaju svoju kategoriju i ne mogu biti u nekoj drugoj. Ono sto nema svoju kategoriju moze u razno...

Mogu da razumem da neko pogresi pri postavljanju oglasa ali da neko postavi 10 oglasa u drumase/standardne a da svi oglasi zajedno ne cine ni pola bicikla pa jos nemaju nikakve veze sa drumasima, to ne mogu da razumem.

Sve greske oglasavaca se automatski beleze tako da je bolje po vas da povedete racuna kako postavljate oglase. Sada se dele n2:w95 i nakupilo se prilicno. Ne znam sta ce biti kada krenu n2:w96 .
  • 0
.

#207 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 25 December 2011 - 09:01 PM

Takodje, od danas pa nadalje...

Trajanje oglasa je skraceno, tako da sada iznosi 2 nedelje. U tom periodu nije moguce brisanje oglasa, vec samo editovanje. Nakon tog perioda moguce je obrisati ili obnoviti oglas. Naravno, ako neko za isti deo okaci dupli oglas, sledi sankcija. Ako u medjuvremenu prodate neki deo, stavice te u naslovu ili opisu PRODATO, dok ne istekne rok od 2 nedelje kada cete i moci da obrisete oglas. 8)
  • 0

#208 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 25 December 2011 - 09:04 PM

Ne znam sta ce biti kada krenu n2:w96 .

= Brisanje oglasa uz objašnjenje: "Oglasi postavljeni u pogrešnu kategoriju se brišu po službenoj dužnosti."
:mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#209 zare

zare
  • Members
  • 4299 posts

Posted 25 December 2011 - 09:20 PM

Neki su vec nakupili vise desetina zutih kartona...
Izbegavajte postavljanje svega i svacega u kategoriju razno ako vec postoji prava kategorija. To je bila masovna pojava tako da tamo i dalje vlada haos ali nece dugo ;).
  • 0
.

#210 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 25 December 2011 - 09:35 PM

A kad se dobija crveni u tom vasem fudbalu? :D

Promene koje ce obuzdati divljanje i hajduciju po oglasima pozdravljam, samo nekako slutim da ce se ciklo del bojevi okrenuti prvoj sledecoj sredini koja im omoguci hajduciju, sto je super ako ce ovde ostati koliko toliko normalni trgovci.
  • 0
Postavljena slika

#211 bant013

bant013
  • Members
  • 1168 posts

Posted 25 December 2011 - 10:16 PM

A kad se dobija crveni u tom vasem fudbalu? :D

Promene koje ce obuzdati divljanje i hajduciju po oglasima pozdravljam, samo nekako slutim da ce se ciklo del bojevi okrenuti prvoj sledecoj sredini koja im omoguci hajduciju, sto je super ako ce ovde ostati koliko toliko normalni trgovci.

Mislim da neće, za sada je ovo najpopularniji sajt za biciklizam.
Nešto nisam primetio da drugi imaju tendenciju da se popularizuju ili bar unaprede.
Za sada...

Takodje, od danas pa nadalje...

Trajanje oglasa je skraceno, tako da sada iznosi 2 nedelje. U tom periodu nije moguce brisanje oglasa, vec samo editovanje. Nakon tog perioda moguce je obrisati ili obnoviti oglas. Naravno, ako neko za isti deo okaci dupli oglas, sledi sankcija. Ako u medjuvremenu prodate neki deo, stavice te u naslovu ili opisu PRODATO, dok ne istekne rok od 2 nedelje kada cete i moci da obrisete oglas. 8)

Ovo ipak ne pozdravljam i mislim da je kontraproduktivno.
Pogotovo opcija bez brisanja 2 nedelje. Znajući naš polupismeni i lenji narod mislim da će biti "brate, kada si ga prod`o...auu baš šteta...i tako to..." ili se jednostavno neće ni udostojiti da pregledaju oglas u potpunosti kako bi primetili da je oglas ne važeći, tako da će tih 2 nedelje biti neprijatno iskustvo za prodavce.
Mislim da ipak treba ostaviti bar tu opciju za brisanje.
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

#212 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 25 December 2011 - 11:16 PM

Pogotovo opcija bez brisanja 2 nedelje. Znajući naš polupismeni i lenji narod mislim da će biti "brate, kada si ga prod`o...auu baš šteta...i tako to..." ili se jednostavno neće ni udostojiti da pregledaju oglas u potpunosti kako bi primetili da je oglas ne važeći, tako da će tih 2 nedelje biti neprijatno iskustvo za prodavce.
Mislim da ipak treba ostaviti bar tu opciju za brisanje.

Ostavljena je opcija da se oglas EDITUJE i prikači "tag" PRODATO ali opet oglas ostaje 2 nedelje. Ja sam imao jedan oglas koji je davno istekao (kupovao sam rotore a nisam produžio oglas) i on je nestao iz Moji Oglasi... Uglavnom i ja mislim da je trebalo ostaviti mogućnost brisanja, jes da se većina ne trudi da obriše oglas nakon prodaje ali ima i onih koji to urade...

Evo primer> http://www.cikloberz...ow.php?id=59033
  • 0

profilepic.gif

#213 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 25 December 2011 - 11:19 PM

Pogotovo opcija bez brisanja 2 nedelje.

Pa to je smišljeno da ljudi ne bi svaki drugi dan brisali oglas i stavljali ga ponovo. Zašto bi bilo ko bio u zabuni ako je na oglasu jasno napisano "prodato"? Na CN taj sistem sasvim lepo funkcioniše.
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#214 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Posted 25 December 2011 - 11:20 PM

Postoji dugme "Prodato" sto vidno oznacava oglas tj. deo kao prodat (i na listingu, i na pregledu samog oglasa).

Brisanje se za sada moralo ukinuti, ljudi jednostavno zloupotrebljavaju tu opciju te svaki drugi dan brisu i postavljaju novi oglas.
  • 0

#215 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 26 December 2011 - 07:46 AM

Ustah jutros zatim doručak i pre teretane ajd da pogledam oglase, u 8:46h bilo je 113 oglasa pod današnjim datumom (26.12.2011) :shock:
  • 0

profilepic.gif

#216 zare

zare
  • Members
  • 4299 posts

Posted 26 December 2011 - 03:20 PM

Ustah jutros zatim doručak i pre teretane ajd da pogledam oglase, u 8:46h bilo je 113 oglasa pod današnjim datumom (26.12.2011) :shock:

Ciklo ce bolje o tome ali je zbog nekih radovia doslo do resetovanja svih oglasa tako da su svi mogli od juce da se obnove. Zato je i juce bila prava poplava novih oglasa, isto ce verovatno biti narednih dan-dva, dok svi ne obnove oglase. Pa onda zatisje 10-tak dana :).
  • 0
.

#217 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 26 December 2011 - 03:26 PM

A, ok, i malo pre sam pogledao oglase, čini mi se da sam bio na 5 stranici (ja uvek idem na pregled svih oglasa...) a i dalje su bili današnji oglasi :) svi brže bolje požurili da obnove sve redom.
Može jedna molba (nije vezana za haos ali jeste za oglase): danas sam jednu poruku putem onog "Kontaktiraj putem Email-a" slao tri puta i svaki put mi se to dešava, nekad ode iz drugog pokušaja a garantovano su tačna ona slova koja upišem!!! Da li je moguće da dok ja napišem poruku istekne važenje tog "koda" (ne verujem da važi samo 5 minuta) uglavnom ne sećam se kada je zadnji put poruka otišla iz prvog!!! Ajd smislite neki drugi način slanja poruka?
  • 0

profilepic.gif

#218 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Posted 29 December 2011 - 10:45 PM

evo vam modovi materijala za trecu smenu http://www.cikloberz...?member_Id=4598
  • 0
puno znoja,malo krvi

#219 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Posted 30 December 2011 - 10:47 AM

Nesto mi ovo ne lici na sredjene oglase.Za par sati 4 ista oglasa ali sa malo drugacijim naslovom. http://www.cikloberz...?member_Id=4598
  • 0
puno znoja,malo krvi

#220 bant013

bant013
  • Members
  • 1168 posts

Posted 30 December 2011 - 11:08 AM

Nesto mi ovo ne lici na sredjene oglase.Za par sati 4 ista oglasa ali sa malo drugacijim naslovom. http://www.cikloberz...?member_Id=4598

Lukav prodavac! :mrgreen:
Doskočio je novim pravilima... isti oglas sa malo modifikovanim tekstom i promenjen redosledom slika...lukavo nema šta! :mrgreen:
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users