Haos u oglasima
Postavljeno 26 March 2009 - 05:07 PM
Ako je tako po propisima, da smirim živce i uživam . Ako nije, zašto se sve to dozvoljava?
Tražis pulsmetar a nalazis lance i katance ...
Postavljeno 26 March 2009 - 08:20 PM
Neki dan gledao neki oglas, lik je odabrao verovatno SVE kategorije... da poludiš...
Postavljeno 26 March 2009 - 10:50 PM
Kad smo kod haosa u oglasima pojedini korisnici su maksimalno bezobrazni i idu iz krajnosti u krajnost. Svi su videli korisnika iz Subotice kako oglasava M5 aluminijumske srafove, a sutradan M6! Naravno nisu samo srafovi u pitanju vec i zatvaraci za tockove malo crni malo crveni, WCS gripovi i wcs ergo itd.
Postavljeno 27 March 2009 - 01:19 PM
Ima vrlo malo delova i opreme koji bi mogli da idu u vise kategorija tako da je mozda i jedno od resenja dozvoliti oglas u samo jednoj kategoriji. Mada to neke ne bi sprecilo da ga odmah zatim postave i u neku drugu...
Zato je za narod kao sto smo mi potrebna cvrsta ruka .
Postavljeno 27 March 2009 - 01:39 PM
Postavljeno 20 August 2009 - 02:54 PM
Postavljeno 20 August 2009 - 03:18 PM
Postavljeno 20 August 2009 - 03:53 PM
Postavljeno 20 August 2009 - 04:01 PM
Postavljeno 20 August 2009 - 06:18 PM
____Freeride/DH
____XC/All Mountain
____DJ/Street/Park
____Kids Bikes
__*Ramovi
______Freeride/DH Ramovi
______XC/All Mountain Ramovi
______DJ/Street/Park Ramovi
__*Suspenzija (Amortizeri)
______Dupla Kruna
______Jedna Kruna
______Krute vile
______Zadnji Amortizeri
__*Drive Train
______Tockovi
______Nable
______Gume
______Kocnice
______Crank/Bottom Brackets
______Shifters/Derailleurs
______Chains/Guides/Cogs
______Stem/Headset
______Volan/Gripovi
______Sediste/Sticna
______Pedale
-Road
____BikeRoad Bikes
____Road Frames
____Road Parts
(pod Road Parts moze jos podgrupe da se dodaju ako mislite da ima potrebe za time)
-Other Sports
____Skije
____Snoubord (Snowboard)
____Skejt (Skateboard)
____MX Bikes/Quads
____Sleds
____Kola/Kamioni (Trucks/Cars) (ako zelite)
-Oprema
____Naocare/Marame
____Kacige
____Patike
____Zastita
____Odeca
____Rancevi za bicikle
____Osvetljenja
____Brzinomeri
____Alat/Postolja za bicikle
-Trazim
Eto tako, ja msm da je to ok, ako imate da dodate slobodno...
Moze da se doda jos jedna grupa za BMX ako treba, nije na odmet...kao i da se ukloni ona podgrupa za Kola/Kamione, ali vidjao sam ljude da stavljaju takve oglase pa rekoh ajde da stavim i ja, sto da ne
Jos jednom, slobodno recite ako mislite da treba jos neka grupa/podgrupa da se doda. Hvala
Postavljeno 14 January 2010 - 04:38 PM
LM Ciklo... gledam sad, okačio sam oglas, nestao je sa naslovne u roku od 'odma. Dobro, takav je život, ali mislim da je vreme da se oglasi isele sa naslovne na odvojenu stranicu, gde će to biti preglednije - i dugotrajnije. Npr oglasi postavljeni u protekla 3-4-7 dana da budu prikazani na odvojenoj strani na fazon CN oglasa a sa strane/u vrhu strane date opcije pregleda po kategorijama.
Postavljeno 14 January 2010 - 07:04 PM
Stavio sam oglas bicikle u vise podforuma,nemojte da se ljutite!
Pa nije resenje da neko sjebava oglase i onda, sto je najgore svestan je toga, dodje i kaze "e bez frke samo sam sve zagusio"
Ja citam to, ali tu ima previse gluposti. Evo sad te pitam, sto si stavio oglas bajsa u milion kategorija ? Jel umes da citas ? Ostavis oglas gde treba i to je to...
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 01 February 2010 - 11:40 AM
Juce posaljem coveku molbu da ukloni duple oglase (ima ih 4):
>Pozdrav,
>
> molim te ukloni duple oglase!
>
> admin
i sta dobijam kao odgovor:
> ako ti smetaju nemoj ih gledati
Iskreno nemam reci. Da ne patetisem, ali moram da naglasim da se ceo projekat vec pet godina finansira iz sopstvenog dzepa i ulaganjem dosta slobodnog vremena tako da ovakav odgovor ne moze tek tako da prodje pored mene. Ja sam napravio bazu a porasli smo zajedno zahvaljujuci svima vama, ljudima koji su u svakom momentu bili spremni da pomognu drugima pišući predloge i tekstove.
Eto i sta da radim sa takvima, jedino ceo nalog da im zakljucam... Ali nije to cilj svega ovoga. Za sada doticni ce dobiti gratis brisanje duplikata
Postavljeno 01 February 2010 - 11:52 AM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika