E jbg... zvanično ni ne poznajem lika... ne znam mu ni ime, ni u kom stanu živi, i trulo mi da tražim bajk od njega...e ima onaj triatlonac iz tvoje zgrade sad mi on pao na pamet
I Liga Srbije - 2009 Miseluk
Posted 29 March 2009 - 04:06 PM
Posted 02 April 2009 - 01:05 PM
Na osnovu odluke Komesara Lige dozvoljava se takmičarkama da startuju zajedno sa kategorijom kadeta na svim takmičenjima koje se boduju za Ligu Srbije 2009. Pobednicama takmičenja dodeljivaće se medalje ukoliko trku završi pet ili više takmičarki. U slučaju da se za takmičenje prijavi više od 10 takmičarki praviće se odvojen start.
Posted 02 April 2009 - 03:00 PM
Posted 05 April 2009 - 03:36 PM
dok sam preuzimao bidon, on ispao, dok sam se ja lomatao sa njime ode grupa... nizbrdo, vetar u lice, nije bilo nikakve šanse da ih stignem... a baš mi je dobro išlo, iako sam došao posle samo par sati spavanja i poludehidriran zbog problema sa stomakom...
Posted 05 April 2009 - 04:36 PM
Zašto ljudi sa ovog foruma misle da ujedam? (dobro, kada sam ispustio bidon, možda i bi)bravo gammzy super ti je islo do tog trenutka(bio sam prisutan kad nisi uhvatio bidon)nisam uspeo da slikam =D>
Slobodno mi priđite, javite se... ako ne skontam ko ste sa foruma, samo napomenite koji je avatar
Inače, više volim da poznajem ljude uživo, nego virtuelno...
Posted 05 April 2009 - 04:55 PM
ali kada se sve uzme u obzir, odlično sam se osećao na trci, iako se ponovo nisam stigao zagrejati: jedan od sudija mi odgovorio na pitanje kada će start seniora, dao odgovor "u 12-13h". Tada je bilo oko 10:30h i ja počeo da planiram kako da potrošim suvišno vreme... odjednom prozivaju Borisa i mene za start
ma bio si daleko... morao si me nazvati da bi smo se našliZATO JA UJEDAM
jesi video gamzzy za koliko danas da te ujedem
Posted 05 April 2009 - 04:59 PM
iako se ponovo nisam stigao zagrejati: jedan od sudija mi odgovorio na pitanje kada će start seniora, dao odgovor "u 12-13h". Tada je bilo oko 10:30h i ja počeo da planiram kako da potrošim suvišno vreme... odjednom prozivaju Borisa i mene za start
Losa organizacija trke, nista vise.
Posted 05 April 2009 - 05:17 PM
ali kada se sve uzme u obzir, odlično sam se osećao na trci, iako se ponovo nisam stigao zagrejati: jedan od sudija mi odgovorio na pitanje kada će start seniora, dao odgovor "u 12-13h". Tada je bilo oko 10:30h i ja počeo da planiram kako da potrošim suvišno vreme... odjednom prozivaju Borisa i mene za start
Pa zvao si mene sinoc da me pitas i ja sam ti rekao da je start u 11 i da cu biti tamo u 9:30 ....
Inace Nislije su profi odradili posao Jaka ekipa i uigrana.....
Posted 05 April 2009 - 05:24 PM
Suština je u tome da mi je jako krivo što nisam uspeo da završim trku, zbog proketog dodavanja vode...Pa zvao si mene sinoc da me pitas i ja sam ti rekao da je start u 11 i da cu biti tamo u 9:30 ....
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users