MTB OPEN KUP (Šid Lipovača)
Postavljeno 24 March 2009 - 01:01 PM
Na Rudnu je bilo inače extra, samo nisam verovao da će taj crni oblačić iz daljine doći BAŠ iznad moje glave
Postavljeno 24 March 2009 - 02:08 PM
Elem... to su najkarakterističnije vremenske nepogode za to podneblje - fast enter, deep impact, fast runaway... Ja sam se pre par godina peo na vrh jedne planine u tom kraju... Sličan oblačić nas je razvalio... kad smo se nekako spustili do Ibarske, svi su se čudili gde smo po tako divnom danu uspeli da navučemo svo to blato... Planine su čudo..
Postavljeno 24 March 2009 - 02:41 PM
evo stigla prijava iz Slavonskog Broda sto me je razvedrilo skroz a pored njih stizu ekipe iz Belog Manastira , Vukovara I Osijeka iz hr a nadam se Modrici iz bih tako da cemo imati lepu medjunarodnu trkicu sto me bas raduje... mozda i ekipa iz madjarske
najavljuju lepo vreme za vikend, staza je spremna i ociscena, markirana sa strelicama a bice i puno traka za obelezavanje mada nema mnogo krivina i nije problem za zapamtiti...
pedala
Postavljeno 24 March 2009 - 05:59 PM
wow,super =D>evo stigla prijava iz Slavonskog Broda sto me je razvedrilo skroz a pored njih stizu ekipe iz Belog Manastira , Vukovara I Osijeka iz hr a nadam se Modrici iz bih tako da cemo imati lepu medjunarodnu trkicu sto me bas raduje... mozda i ekipa iz madjarske
ajde reci da su i neke zene prijavljene
Postavljeno 26 March 2009 - 03:59 PM
Postavljeno 27 March 2009 - 03:03 PM
MTB do groba a i posle...
Postavljeno 27 March 2009 - 06:26 PM
Postavljeno 27 March 2009 - 07:14 PM
Ako ne bude kao u Leskovcu ili kao prošle godine na fruškogorskom maratonu, biće ok.
Nismo baš toliko od šećera
Postavljeno 27 March 2009 - 09:13 PM
Jel to znači da i ti dolaziš?Bolje bi bilo da pada kisa, lepse ce biti fotke.
Javi se slobodno ako dođeš, ne ujedam
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika