MTB OPEN KUP (Šid Lipovača)
Posted 23 March 2009 - 11:16 AM
veoma mi je zao sto je trka u leskovcu tako prosla ipak su ljudi ulozili trud i nemojte ih toliko kuditi nije njima lako, sigurno je kisa demoralisala i njih pa je doslo do propusta???
nadam se da ce nas kiza zaobilaziti kao i do sad............
Posted 23 March 2009 - 04:37 PM
pozdraf drugari
Posted 23 March 2009 - 08:15 PM
Nek neko sve ovo naziva glupost... vidim da su neki već komentarisali ove zahteve kao "nismo valjda strine"... Svi mi na solo turama istrpimo i gore stvari, ja lično smatram da na organizovanim trkama ovako nešto ne bi trebalo da se dešava... Ona slika sa pranjem u bari mi je totalno out... skoro da se upitaš na koji to niži nivo još može da se padne... Toljagom u glavu takmaca dok ga pretičeš...
Elem, o ovakvim stvarima treba pričati... dobro je da je Sloba pokrenuo priču... To što je meni možda glupo, možda je većini ok... Nije problem... ja neću doći da se cimam po takvim uslovima. Ali mislim da ipak treba raditi na nekim osnovnim uslovima, a mislim da je jedan od najkritičnijih trenutaka za organizatora trke upravo taj nakon što većina takmičara završi trku...
Posted 23 March 2009 - 09:41 PM
i ja sam za to da se vozi u normalnim uslovima
ako treba pomeriti trku zbog vremena sto da ne
mada licno nesmeta mi ni kisa ni blato
vozio sam Leskovac i predprosle sezone
pa je vreme bilo kao i juce blato do kolena cak je
i kisa pocela pre starta mada juce nisam bio tamo
prosli fruskogorski je bilo ludilo jedna od najboljih
voznja po pljusku i blatu ako se to moze nazvati voznjom jer
sa bicikli vise gurao i nosio nego vozio
sto se mene tice mogu i u blato mada vise sam za suvlju varijantu
Posted 23 March 2009 - 10:14 PM
Imam jednu malu opasku u vezi trke u Rumi.Nesto mi je poznata fotografija sa plakata koji najavljuje
tu trku.Ni ja kao autor te fotke, ni agencija za koju radim, ni moj advokat nismo bas sigurni da smo dali dozvolu za koriscenje iste u neke promotivne svrhe.Nije tesko pitati, ko pita dobija fotku skoro dzabe !Ocigledno me ekipa koja to organizuje ne poznaje pa da se predstavim: Aleksandar Miskov jedan od cetvorice osnivaca mtb "Fanatic",fotograf koji prati vecinu mtb desavanja kod nas...........
Ovim bih putem zamolio ekipu iz Rume da mi se jave da resimo nastali "problem".Kao sto nije lepo krasti biciklove ne treba to raditi ni sa fotografijama.
Aleksandar Miskov 0637762952
Posted 23 March 2009 - 10:34 PM
Posted 23 March 2009 - 10:42 PM
MTB do groba a i posle...
Posted 23 March 2009 - 10:45 PM
Posted 23 March 2009 - 10:53 PM
[attachment=0]popovica jun 08.jpg[/attachment]Pozdrav svim bajkerima na ovom sajtu,izvinjavam se administratorima ako sam pogresio mesto ali......
Imam jednu malu opasku u vezi trke u Rumi.Nesto mi je poznata fotografija sa plakata koji najavljuje
tu trku.Ni ja kao autor te fotke, ni agencija za koju radim, ni moj advokat nismo bas sigurni da smo dali dozvolu za koriscenje iste u neke promotivne svrhe.Nije tesko pitati, ko pita dobija fotku skoro dzabe !Ocigledno me ekipa koja to organizuje ne poznaje pa da se predstavim: Aleksandar Miskov jedan od cetvorice osnivaca mtb "Fanatic",fotograf koji prati vecinu mtb desavanja kod nas...........
Ovim bih putem zamolio ekipu iz Rume da mi se jave da resimo nastali "problem".Kao sto nije lepo krasti biciklove ne treba to raditi ni sa fotografijama.
Aleksandar Miskov 0637762952
S obzirom da si kao što vidim stručan sa Fotošopom mogao si i da zaštitiš fotografiju...ili bar da staviš svoj potpis dole.. ima za to načina.. e sad ako su oni pravili plakate sa njom znači da su je verovatno imali u full rezoluciji... pretpostavljam da si je negde na internetu okačio... e sad kolko bi se to moglo nazvati krađom ja ne znam... onda sam ja mafijaš .. posebno bi mogli da me tuže ovi fotografi što slikaju gole ženske .. znači nemoj ovo da shvatiš kao neki napad i ja sam sam rekreativni fotograf mada u velikoj pauzi.. evo mojih početnih radova http://nnick.multiply.com/ .. i samo razmišljam naglas ... ne znam celu priču... možda si i zaštitio fotografiju ne znam... ali ako nisi kako ćeš dokazati da je tvoja ? Ja kad okačim fotku bez zaštite pomirim se sa činjenicom da je neki kinez može okačiti na plafon itd. Jednostavno mislim da ako je ovo slučaj malo nekorektno sada tražiti novac za nešto kao da si prodao.
Posted 23 March 2009 - 11:45 PM
Upoznao sam i MIška i ljude iz Rume. Svi su kul likovi i siguran sam da će naći rešenje.
. možda si i zaštitio fotografiju ne znam... ali ako nisi kako ćeš dokazati da je tvoja ?
ne brini, ova je sigurno njegova. definitivno puca najbolje fotke na domaćoj mtb sceni =D>
(subjektivno mišljenje autora )
Molio bih vas da slobi ne idemo dalje u offtopic.
Posted 24 March 2009 - 12:05 AM
Stvarno se još jednom izvinjavam ... skidam sa neta i ostalo, ako smeta... a i čujemo se još!
Posted 24 March 2009 - 07:54 AM
Ma samo neka javi ako bude neko nevreme najavljeno. Stvarno mi ne treba onih 10 minuta "uragana" koji mi je prošao iznad glave kada sam pre 2 godine vozio probni krug na RudnuOd tebe očekujemo još koji raport - recimo u subotu kakva je situacija, ali ako je tako konfigurisan teren - trebalo bi da se "drži" i ako bude nekih padavina.
A kako vidim po prognozi, neće biti hladno
Posted 24 March 2009 - 12:32 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users