Jump to content

Fotografije

Liga Srbije 1, Leskovac, klub XT

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
89 odgovora na ovu temu

#61 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 22 March 2009 - 10:08 PM

E pa sad - NEKA OVO BUDE JEDNOM ZA SVAGDA NAUK PRVENSTVENO nadleznima u MTB-u da dobro porazmisle i KOME daju organizaciju i KADA treba zapoceti sezonu!!!!!
Da napomenem da Rajac nije usao u izbor iako je taj dan i opsti hepening tamo - vec tradicionalno DAN CISTIH PLANINA koji okupi na stotine ljudi zaljubljenika i u prirodu i u planinarenje i u orijentiring i u biciklizam...- razlozi - valjda cemo saznati jer trazimo obrazlozenje pismenim putem...
ALI, ako neko ne zna da prepozna sta je prava stvar - ima onih koji to znaju, pa ce publicitet koji se na Rajcu bude desavao ici MTB Open kup-u...sto mi je moram priznati MNOGO draze!
  • 0
Postavljena slika

MTB do groba a i posle...

#62 bounty

bounty
  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts

Postavljeno 22 March 2009 - 10:24 PM

Slazem se sa mishaxtr-om... al tako je to kad se kalendari prave bez kriterijuma bolje reci sa cudnim "kriterijumima"... Mislim da je za Leskovac (nemoj da me pogresno shvate, isto mislim za bilo koji grad, ako treba da se zakinu drugi klubovi koji bi da prave trku) mnogo dve trke za Ligu... Tu je trebalo preseci sa terminom i uslovima...
A i mi biciklisti smo cudna sorta... svasta mozemo da istrpimo i zaboravimo... samo da bi vozili...
Ja danas ipak nisam bio spreman ni da gledam druge...
A ako bas neko hoce u martu da pravi nesto... imate lepo Vajs-ovu akciju po skolama u Novom Sadu...
Mislim da je mnogo pametnije da se na ovaj nacin neki novi klinci uvedu novu sezonu, tako da ja ocekujem da na Fruskogorskom Maratonu bude mnogooo ljudi, citaj klinaca... Moja podrska za ovakve akcije...
  • 0
.

#63 Vanessa

Vanessa
  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 22 March 2009 - 10:39 PM

Ciklo said

@Vanesa: svaka čast na plasmanu

Hvala Nikola :wink:
  • 0

#64 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 22 March 2009 - 11:11 PM

Cestitke svima na plasmane i na dobru voznju. Kada gledam slike iz Leskovca dodje mi da se ubijem sto nisam dosao. JBG kod nas u MKD ima pola metara snega. Nema veze. Vidim da ste ljuti nesto na organizaciju ali jbg ljudi u LE vise misle na rostilj nego na trkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bilo kako bilo nadam se da ste se lepo proveli
  • 0
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first

#65 prodzo

prodzo
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 240 posts
  • LocationCacak

Postavljeno 23 March 2009 - 07:16 AM

Zbog iste organizacije takmicari su masili stazu.... na nekim mestima su totalno bili ne potrebni redari dok na neki KRITICNIM ostrim skretanjima su bili ne zamislivo potrebni!!! Verujem da za takmicare koji nisu stigli da obidju ceo krug male zute trakice na granama zbunova nisu bile dovoljne da se uoci tako ostro skretanje vec su nastavljali pravo i vracali se na stazu koju su vec prosli nekih 2 km iza svih... svaka cast za ostatak organizacije ali ovako nesto nije smelo da se dogodi !!! Moje licno iskustvo sa MTB trke Leskovac!
  • 0
NEVER GIVE UP....

#66 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 23 March 2009 - 07:50 AM

Kako sada sleže sve u glavi imam još par zamerki:
Nije bilo VODE. Sreća pa smo kupili na nekoj od pumpi na putu. Druga stvar, nije nigde bilo WCa. Ne mogu da verujem da grad Leskovac nema ni jednu kabinu za iznajmljivanje.

Sa druge strane, svaka čast za brzo završavanje proglašenja i ručka. I ovako smo stigli u NS oko 21:30h, mogu samo da zamislim kada bi smo stigli kući da se to odužilo...
  • 0

#67 vajs

vajs
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 352 posts

Postavljeno 23 March 2009 - 08:23 AM

Moj komentar će biti direktan i konkretan. Neću da okolišam!

Ovako...

Staza oko starta ušminkana svaka čast, wc je rupa pored antene za telefon, cisterna sa vodom je stojala dole na početku uspona kod ambulante ali samo za 1 trku. Ja sam poslao mog takmičara da se opere i vratio se sa odgovoom nema cisterne što si me pustio da se smrzavam do dole? A moj odgovor je bio da su moda otišli na kratko i da će se vratiti(jer sam se nadao istom jer vozači u drugoj trci izgledaju kritično). Kasnije Endre iz Capriola završava trku i takođe odlazi dole da se opere i vraća se u polu šoku koliko se smrzo. Moji takmičari nisu promašili stazu, ali nekoliko takmičara je došlo sa primedbom da su se gubili-i to iz kruga u krug.U prvoj trci koliko sam video 23 vozača. 5 Hobi sport, 5 kadeta ili ml. kadeta 8 hobi fun i ne znam koja je kategorija još bila u 1 trci. TRAGEDIJA Ne znam brojuku za drugu trku! Ovo je objektivno!

Subjektivno: Mozgovi koji misle da posle ovako jake zime mogu da organizuju trku u martu kao da nikad nisu vozili trke. Ja se prijavljujem dobrovoljno na napravim kriterijum koji ću poslati na predsedništvo šta su minimumi da se organizuje liga trka!
  • 0
www.nemanjavajs.com

www.novisadbike.com

#68 berg

berg
  • Members
  • PipPipPip
  • 84 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 23 March 2009 - 08:59 AM

Ajd i ja da se ukljucim u diskusiju...

Nisam bio u Leskovcu, ali sam pretpostavio sve ovo sto je Nemanja napisao da ce se desiti! Najproblematicnije je smrzavanje i nemogucnost pranja posle trke, postoji velika opasnost da se neki takmicari porazboljevaju! Sto je lose i nepotrebno...

Vozio sam dva puta Hisar, i uvek je organizacija sasvim solidna, ili ako hocete, usminkana oko strta (kako smo vec rekli i prihvatili) a ostali segmenti prilicno zapostavljeni. Alo, mi, organizatori, manimo se krpica i papirica, ej bree??!!

Licno nisam mogao da dodjem jer se u mom slucaju poklopilo vise stvari koje su me odaljile od takmicenje, a jedan razlog je sigurno i los teren-zimski uslovi-mnogo padavina! Tako da za buduca takmicenja i pocetak lige, mislim da je neophodno pomeriti kalendar, evo cak se ljudi volonterski nude da preporuce i odrade taj deo posla, sto je za svaku pohvalu (bar su oni pokazali da znaju i treba im dati prednost).

Isto sam procitao da je (bez uvrede, naglasavam) mnogo dve liga trke za Leskovac. Pa i jeste kad pogledamo, ali u nedostatku vece ponude, mozda, onda i ove dve trke dodju dobro, jer bolje dve nego jedna na kraju krejeva, mada imali smo Rajac! Trebalo je na tome malo bolje poraditi!

Na kraju, cestitao bih svim pobednicima i podjednako svim ucesnicima prve trke za ligu Srbije, za ucesce i pokazanu ogromnu ljubav prema ovom sportu. Takodje i mojim klubskim drugovima iz Ris Cyclinga. Zelim vam brz oporavak i snazan nastup na prvom sledecem takmicenju koje sledi. MTB Open Cupu (premijeri na Lipovaci).

Vidimo se, pozdrav.
  • 0

#69 bounty

bounty
  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts

Postavljeno 23 March 2009 - 01:32 PM

pavleproma said

Isto sam procitao da je (bez uvrede, naglasavam) mnogo dve liga trke za Leskovac. Pa i jeste kad pogledamo, ali u nedostatku vece ponude, mozda, onda i ove dve trke dodju dobro, jer bolje dve nego jedna na kraju krejeva, mada imali smo Rajac! Trebalo je na tome malo bolje poraditi!

Ja sam se i ogradio da dve trke u jednom gradu su mnogo ako ima organizatora iz drugih mesta. Naravno to ne mora da bude pravilo... ali zato odredjena pravila i minimum obaveza organizatora mora podhitno da se definise... U ovom periodu (prelaz zima-prolece), svaka organizacije gde ne postoje zatvorene prostorije gde mogu takmicari nakon trke da se operu i ugreju (tipa svlacionica u Dimitrovgradu), je problematicna. Zato je i donekle dobro da nije bilo mnogo klinaca na trci... Lako je matorijim bajkerima, koji su se dobro opremili za hladno vreme, klinci obicno nemaju toplu i kvalitetnu opremu.
  • 0
.

#70 Juca

Juca
  • Members
  • 3 posts
  • LocationLeskovac

Postavljeno 23 March 2009 - 01:43 PM

Slike sa Hisara :)
http://www.facebook.... ... 18a69e2220
http://www.facebook.... ... aedc5d8301
  • 0
;)

#71 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 23 March 2009 - 01:59 PM

Postavljena slika

Ovo je sramota i nije nikako smelo da se dogodi i dozvoli. Ekstreman sport jeste, ali ga ne treba spuštati na nivo koji ne priliči mladim sportistima i svima onima koji vole ovaj sport - na kraju koji ne priliči kulturnom svetu i vremenu u kojem živimo. Da je srednji vek - bože pomozi...
Mislim - da li treba da pre odlaska na trku takmičar primi vakcinu kao što se prima u vojsci da bi mogao i da pije vodu iz bara a ne samo da se "okupa" - ili da se to organizuje na početku sezone, sa obaveznom revakcinacijom na kraju :(
  • 0
Postavljena slika

MTB do groba a i posle...

#72 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 23 March 2009 - 02:33 PM

Jaoooooooooooooooooooooooooooo sta je bre ovo. Masovno guranje bicikle nizbrdo. SRAMOTA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

#73 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 23 March 2009 - 03:13 PM

ovo je stvarno SRAMOTA! :oops: (ne odnosi se na takmicare vec na organizaciju)
ovako se ni pre 50 god nisu Srbi prali.zalosno. :cry:
svaka cast takmicarima =D>
  • 0

#74 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 23 March 2009 - 03:35 PM

Sta se zalite na organizaciju. Ipak je imalo rostilja na kraju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Salim se naravno. Ona slika gde decko pere svoje noge u blatnjavoj vodi nema ni u Bangladesu. Ej 21 vek a nema ni vode, podvizne WC-a i sta jos treba takmicarima. Nije samo da se optegne ona Red Bull start/cilj napumpana plastika/guma. Svi znamo da je pezplatna reklama za Red Bull koji samo daje sokice takmicarima. Trebali su organizatori a i morali su da se vise pobrinu za te stvari. Ajde prva trka ove sezone. Nadam se da ce druge trke biti bolje organizovane [-o< [-o< [-o<
  • 0

#75 milanbike

milanbike
  • Members
  • PipPipPip
  • 136 posts

Postavljeno 23 March 2009 - 04:11 PM

standardno obelezavanje za sve MTB trke u srbiji (uvek neko negde zaluta),
standardno trazenje TOALETA za sve MTB trke u srbiji (topola, hrast, bukva...),
pa 90% biciklista se olaksava u skoro samoj liniji starta i samog starta trke.
a vreme kakvo takvo, pa u tome je i draz ovog sporta, zato sto se trka odrzava po bilo kakvom vremenu (pa nismo od secera).

bas se na mnogo trka lepo opere posle cilja???
u banjama se placa za blato :wink:

ko komentarise guranje neka dodje i proba, nije zabranjeno

PS. ne hvalim nikog, ne znam nikog iz BSS ni iz leskovca
  • 0

#76 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 23 March 2009 - 04:18 PM

Kao što miša reče

Ekstreman sport jeste, ali ga ne treba spuštati na nivo koji ne priliči mladim sportistima.

:|
  • 0

#77 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 23 March 2009 - 04:27 PM

milanbike said

ko komentarise guranje neka dodje i proba, nije zabranjeno

CEkaj bre jel ti mozes da procitas sta znace ona cetiri smajlija posle celog posta. Zajebancija koju niko nije shvatijo licno. A to da probamo da odvozamo onaj spust(ic) nije nikakv problem. Problem za nas je da vozimo uzbrdo. Nizbrdo nam ide kao iz sale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

#78 milanbike

milanbike
  • Members
  • PipPipPip
  • 136 posts

Postavljeno 23 March 2009 - 05:04 PM

izvinjenje za ariota,
tek sam posle pisanja proverio i video da si ti pisao za guranje (nismo vozili zajedno, ali predpostavljam iz postova da su ti ovi spustevi smesni),
ima tu dosta ljudi koji pisu svasta.
svoju organizaciju trke pedstavljaju kao cudo,a ono kad tamo dodjes,isto s..... drugo pakovanje.
ali ja cu i dalje dolaziti ne mozete me zaustaviti 8)
mozda nisam normalan , ko zna???
  • 0

#79 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 23 March 2009 - 06:44 PM

@Milanbike Cheers n:anim_32 n:anim_32 n:anim_32 n:anim_32
  • 0

#80 bounty

bounty
  • Members
  • PipPipPip
  • 154 posts

Postavljeno 23 March 2009 - 09:23 PM

milanbike said

a vreme kakvo takvo, pa u tome je i draz ovog sporta, zato sto se trka odrzava po bilo kakvom vremenu (pa nismo od secera).
bas se na mnogo trka lepo opere posle cilja???
u banjama se placa za blato :wink:

Da ti nisi malo omasio komentar... Ovo je organizovani dogadjaj, a ne skup zajebanata... Da je bilo delimicno slicnih situacija, bilo je... ali to nije opravdanje da u narednih 100 godina i dalje tako bude. Ja i dalje pamtim pranje u fontani na Kopu, al to bilo pre 4 godine, posle toga nisam se nikad prao po principu snalazenja na nivou pre 5000 godina...
Meni samo nije jasno zasto se o propustima diskutuje dal je ili nije... Evidentno je da je propust... Mi Srbi smo generalno skloni da kad nesto prodje na jednom mestu, posle to non stop guramo... Zato i ovako nesto treba oznaciti kao propust, a ne kao dal smo od secera ili nismo... Pre svega jer na trkama voze klinci, koji treba da vide nesto pametno... Ajd da ih ucimo da prosipaju rajsnegle ispred protivnika...

milanbike said

PS. ne hvalim nikog, ne znam nikog iz BSS ni iz leskovca

A na ovakve PS-ove se tek odusevim... ne znam sta bi ovo trebalo da znaci...
  • 0
.

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika