Liga Srbije 1, Leskovac, klub XT
Posted 21 March 2009 - 01:10 AM
Kako cemo da speremo blato sa sebe? A tek sa bicikli? Postoji li tamo neka zavetrina, zgrada, kuca gde cemo moci da se malo osusimo i uljudimo? Makar veliki svadbarski sator
Vidimo se u nedelju!
Posted 21 March 2009 - 08:26 AM
Sinoć nam je otkazan današnji prevoz pa idemo tek ujutru pred trku
Tako da smo tamo oko 9-10h ujutru...
Posted 21 March 2009 - 09:03 AM
Posted 21 March 2009 - 09:33 AM
To bi bilo jako lepo. Samo što bi ja imao vremena za druženje dan ranije i posle maratona. Jutro pred maraton neću biti ni za koga (da se niko ne ljuti)Mozda se nadje neko resenje da dodjemo na Fruskogorski Maraton
Posted 21 March 2009 - 11:37 AM
U svakoj drugoj radnji kod nas piše: Ne primamo evroAko ostane neki evrejcic na stranu dolazim
Posted 21 March 2009 - 08:32 PM
U svakoj drugoj radnji kod nas piše: Ne primamo evro
Ma i kod nas u radnji takodje pise da ne primamo eura. Ali da vidis kad dodje neko sa tom valutom kako klinci odma menjaju u denare. Covek se jos ne okrene a oni se vratili sa posla. Ne sme da se ispusti covek. Ako je neki nas nema menjanja vec samo uzimanja Mala sala. Idemo na temu. Ako je u Leskovcu bilo kao i u Skoplju neznam kako ce te sutra voziti. Ej 30h neprekidno je padao neki jebeni sneg koji je totalno vlazan. Znaci pravimo razlike izmedju vlaznog i suvog snega mada na kraju je vlazan. Ma ne mogu da se razumem ni ja a ne pa vi. Znaci ima oko 30-50cm snega u zavisnosti u kojem delu grada. Meni iskreno bi bilo tesko da kotrljam sebe i bajk na taj sneg
Posted 22 March 2009 - 03:07 PM
Nisam imao vremena da čekam trku od 13h tako da je ovo slikano oko 12h
Posted 22 March 2009 - 05:51 PM
Naravno nisam obišao celu stazu, ali je po meni bila pola pola. Mada blatnjava polovina je bila sasvim dovoljna da okupa takmičare
Posted 22 March 2009 - 07:15 PM
http://www.bss.rs/cms
a o blatu... hmm... i dalje mislim da je datum čist promašaj...
Zato onim koji su se dana junačili sve pohvale na hrabrosti...
Posted 22 March 2009 - 07:57 PM
Elita: Djuka (Radnicki) , Lemi (Metalac), Tomic (Progresiv)
Zene: Durman (Ris Cycling), Mitrovic (Orlovac)
U23: Brindza (Kapriolo), Bobic (Hajduk), Strbac (Fanatic)
Juniori: Maric, Skandarski (Radnicki) , Permovic (Radnicki)
Kadeti: Nikolic (Radnicki) , Gavrilovic (XT), Eric (Metalac)
Ml. kadeti: Njiradi (Kapriolo), Ivan (Hajduk), Vadača (Kapriolo)
Masters: Vasovic (Borac), Djordjevic (Led Circle), Mijatovic (Policajac)
Hobi Sport: Mihajlovic (Ind, Vranje)
Hobi Fun: Stojanovic (XT)
Posted 22 March 2009 - 09:39 PM
Trebao si slikati onaj "središnji deo osmice" gde se ukršta staza to je bio definitivno najveći svinjac na stazi.
Takođe označavanje je bilo užasno. Dobro, treba poznavati i mentalitet tog dela srbije. "ako je moja krava crkla, zašto ne bi i komšijska" a u našem slučaju je bilo "Zašto mi je neko okačio tu žutu traku na ogradu" pa su morali na maltene svakoj raskrsnici na tom drugom brdu, da postavljaju redare, kojih je bilo svuda, samo ne na jednoj "raskrsnici". Put je tu normalno vodio pravo, a u stvari se trebalo ići desno, putem koji potseća na ulaz u nečije dvorište, zbog krivine koja vodi bliže nekoj kući... ja sam tu nastavio pravo, pa sam se vrteo neko vreme, dok nisam naleteo na neke vozače koje ne treba još da stižem za krug! Onda sam otišao (nekako, stazom) do glavnog sudije, zaustavio se i rekao mu za taj problem, i nastavio da vozim trku, totalno demoralisan...
Jedina sreća je da sam ipak uspeo da se izborim sa suvim lancem, blatom i poštenim manjkom vremena i da ne stignem poslednji na cilj
Toliko sam bio SJ da sam slikao samo jednu fotografiju, a to je Vanessa na postolju =D>
Posted 22 March 2009 - 10:05 PM
Bilo bi da sam odustao. Ali kada sam pobesneo u trenutku kada sam shvatio da se vrtim na jako malom krugu, proletelo mi upravo to kroz glavu...ima li išta gore nego se iscimaš 300km na trku i promašiš stazu
Da dobijete otprilike predstavu kako je bilo, malopre slikano:
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users