Organizovanje DH takmicenja
Postavljeno 06 February 2009 - 08:33 AM
Nerazumem sta znaci ravnicarska planina.
U slučaju Fruške, to bi bilo otprilike 'mali ali tehničar', ima tamo strmina dušu da ispustiš.
Virni: http://mixitron.foto...t/c1464802.html
Postavljeno 06 February 2009 - 09:11 AM
U slučaju Fruške, to bi bilo otprilike 'mali ali tehničar', ima tamo strmina dušu da ispustiš.
Ej dobra je strmina ali treba da bude konstantna jedno vise od 1500 metara. Da bi cela stvar imala svrhe. =D> =D>
Postavljeno 06 February 2009 - 09:23 AM
neboj se ima i takvih samo ih mix nije slikao samo da se malo uvremeni i osuse putevi bice dokaza i za takve!
Ej dobra je strmina ali treba da bude konstantna jedno vise od 1500 metara. Da bi cela stvar imala svrhe. =D> =D>
Postavljeno 06 February 2009 - 11:03 AM
Postavljeno 06 February 2009 - 11:21 AM
Postavljeno 06 February 2009 - 12:11 PM
Ma daj šta pričate bre kakvih 1500 metara .. koliko sam primetio većina downhill staza se održava i na improvizovanim skijaškim stazama u americi .... malo koja staza ima efektivan spust od 1500 metara ...i ko kaže da mi moramo nešto da imamo po svetskim standardima ... nemamo bre nijednu stazu... pa s obzirom na to 500 metara bi za nas bila premija...tako da malo iskulirajte sa tim 1500 metara
Vidi se da si loso primetijo. Da su vozili na skijaskim stazama vozili bi na skije. Jedino sto se koristi od skijackih terena su mozda start staze i sami kraj. Nisto vise od toga. I da, koriste zicaru za prevoz. U Mariboru visinska razlika staze je oko 300-350mnv ali duzina staze je oko 2km. Netrazim ja visinke razlike od 1500 metara vec duzina staze da je 1500 i vise metara. A to se moze napraviti na visinkoj razliki koju ima Fruska gora. Ali da stazu prave ljudi koji se razumeju u tim stvarima a ne neka brodogradnja Novi Sad.
Evo ti staze sa Svetskog Kupa pa vidi dali su skijaske staze, a ti kazi kakva je staza ovde
[youtube_embed2][/youtube_embed2] [youtube_embed2][/youtube_embed2] [youtube_embed2][/youtube_embed2] [youtube_embed2][/youtube_embed2]
Mislim da je bilo dovoljno
Postavljeno 06 February 2009 - 01:22 PM
Ne sali se bilo je i 2008 u avgustu samo sto su vozili uglavnom sa xc bajsevima jer nije dosao niko od vas!16.08.2009g otvoreno prvenstvo vojvodine mtb i DH pa dodji da vidis...
=D>
Jel ovo stvarno ili se neko sali ???
A gde je to tad bilo objavljeno???? Crna Trava je bila najavljivana mesecima unapred, ja se ne secam bilo koje druge najave za DH. Ako niste najavili DH trku a odrzali to je onda ogroman propust, jer bi svi DH vozaci dosli da voze i to garantujem, jer i onako nema trka pa jos da propustimo
Postavljeno 06 February 2009 - 01:35 PM
Vidi se da si loso primetijo. Da su vozili na skijaskim stazama vozili bi na skije. Jedino sto se koristi od skijackih terena su mozda start staze i sami kraj. Nisto vise od toga. I da, koriste zicaru za prevoz. U Mariboru visinska razlika staze je oko 300-350mnv ali duzina staze je oko 2km. Netrazim ja visinke razlike od 1500 metara vec duzina staze da je 1500 i vise metara. A to se moze napraviti na visinkoj razliki koju ima Fruska gora. Ali da stazu prave ljudi koji se razumeju u tim stvarima a ne neka brodogradnja Novi Sad.
Evo ti staze sa Svetskog Kupa pa vidi dali su skijaske staze, a ti kazi kakva je staza ovde
Znam ja da ne voze oni po skijaškim stazama nisam to ni rekao i ne moraš da mi daješ linkove imam pun hard disk sličnih filmova.
ps: 2000 m : 300 m = 6.66 ... znači na svakih 6.66 metara se izgubi jedan metar prosečno .... svaki srbijanski pašnjak je strimiji onda od te staze
Postavljeno 06 February 2009 - 06:55 PM
A evo ti najblizeg Maribora sa njegovom stazom. Imas evidenciju sa start, cilj, visinsku razliku itd
Postavljeno 06 February 2009 - 10:31 PM
Znam ja da ne voze oni po skijaškim stazama nisam to ni rekao i ne moraš da mi daješ linkove imam pun hard disk sličnih filmova.
Ariot samo voli da bude pomocan svima da pomogne pa makar ispao i dosadan al to nekad
ne vidi jer samo zeli biti pomocnik dobar pozz za to super je =D> =D> =D> =D> =D>
Znaci Ariote brate najjaci si ne daj ni kom da te zajebava a po najmanje nekom ko zna
manje o trkanju nizbrdo od tebe znaci vrh =D> =D> =D>
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika