Dunavski Kup 2009
Postavljeno 08 January 2009 - 08:46 PM
Vidim Miseluk je Hendikep trka. Steta. Ambijent je skroz ok a prosle godine je bila 'normalna'. Obecao sam sebi da necu ici na hendikep trke U startu puste veoma jake vozace minut ispred, pa se onda zapitam koji se klinac klackam do NS-a i placam startninu ...mada taj dan je i NS polumaraton
Postavljeno 08 January 2009 - 10:42 PM
Postavljeno 08 January 2009 - 11:33 PM
Postavljeno 09 January 2009 - 08:04 AM
pa pogledaj samo kalendar u prvom postumislim da je nema? ili sam propustio nesto?
Postavljeno 09 January 2009 - 11:32 AM
Svi placaju trke i mislim da svi moraju da imaju licencu, mada to prosle godine nije bio slucaj . Startninu ne placa klub ekipa ili kako vec , koja organizuje trku svi ostali placaju.
Postavljeno 09 January 2009 - 02:38 PM
..svi moraju imati licencu,baš me zanima dal će to povećati brojnost takmičara ili odvratiti i one koji bi došli ..eto tako da se malo provozaju i provere trenutnu kondiciju...neznam,ipak je to amaterski kup,trebalo bi biti bez nekih obaveza...još ako dodamo oko 800 dindži za startninu (za dve trke) pa gorivo do NS...Pa dobro to je samo kalendar....
Svi placaju trke i mislim da svi moraju da imaju licencu, mada to prosle godine nije bio slucaj . Startninu ne placa klub ekipa ili kako vec , koja organizuje trku svi ostali placaju.
Postavljeno 09 January 2009 - 02:59 PM
Postavljeno 09 January 2009 - 03:17 PM
valjda "kup amatera" ukljucuje i ne licencirane vozace
Dobro došli na zvaničnu prezentaciju jedine amaterske biciklističke trke "Dunavski kup"!
mislim da ce broj da opadne, mozda ne drasticno jer je verovatno vecina koja vozi DK registrovana u nekom klubu i ima licencu, ali sigurno da ce onemoguciti dolazak ljudi koji nisu registrovani (kao moja malenkost ) i ne posecuju sve trke. Imamo Ligu Srbije koja je zatvorenog tipa...
Postavljeno 09 January 2009 - 06:57 PM
Ako sve bude kako treba, možda ću i ja voziti Mišeluk (ako budu odvojene trke Dunavskog i seniora)da li ces to i ti voziti miseluk ?? bio bi red
Postavljeno 09 January 2009 - 07:30 PM
Postavljeno 09 January 2009 - 08:08 PM
...ovde mozes procitati....Ej momci izvinite zbog moje neupucenosti. Sta je dunavski kup. Vidim sva takmicenja su u Vojvodini. Ili mozda gresim. Kako je to odvojeno od lige Srbije ili su povezani po necemu. Mozda je to mini liga Vojvodine
http://www.danubecup...kiKup/index.htm
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika