Piletovo Kafanče
Postavljeno 04 June 2009 - 04:07 PM
Razumece nas pile valjda poznato je i njemu ovo
Postavljeno 04 June 2009 - 05:03 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 04 June 2009 - 05:36 PM
pa gari nije nista lose mislio on je kao i ja odvali nesto upisa se u gace
pa posle peri - znaci opere se ili ne nije ni bitno =D> =D> =D>
ajmo loptu dole spustiti evo uveselice vas kako sam pao:
u jednoj ruci mi pare u drugoj torba sa flasama soka i piva caletu nosim iz radnje
i dok sam se balansirao prvih par metara nekako izgubim kontrolu nad volanom i TRUS!!!
smeje se celi onaj deo ispred radnje,pun ljudi
da umrem od blama
sreca nisam pocepao ni sebe ni flase
stigosmo svi kuci u 1 komadu =D> =D> =D>
opusteno ljudi nema potrebe za svadjanjem
marko i gari-vodite ljubav a ne rat =D> =D> =D> =D> pozz
Postavljeno 04 June 2009 - 05:41 PM
znaci tebra mnogi ce se smejati sadPile, vazno je da su flase ostale citave. Zamisli sta bi bilo da si ih polomio
Uf
ali mi se jednom desilo da caletu i stricu ispustim flase tako jednom
bilo leto a pivo ladno trazili i meni pukne ona glupa usrana rucka na torbi i ode sve!!!
takvu sam sljagetinu popio od matorog da su mi zubi sa te strane zujali celu noc!!!
i sad me boli kad se setim =D> =D> =D>
Postavljeno 04 June 2009 - 05:43 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Postavljeno 04 June 2009 - 05:45 PM
i pije i bije matori samo takoZnaci kod vas se bas puno pije...
jebiga cale i stric i ujak svi mi mehanicari
imaju ruke ko plinske boce debele kad te odalami sastavi te sa zemljom jbg =D> =D> =D>
a majstori ko majstori svi locu pivo cak meni guraju pod nos ali ja sam ipak vise
za kokakolu ili neku fantu,sprajt i kulijana u garazi sa bajkom se zezam
odvrcem ga i zavrcem ono do svih inbusa =D> =D> =D> ucim se!
Postavljeno 04 June 2009 - 05:47 PM
Postavljeno 04 June 2009 - 05:49 PM
zato sto mi je bljutavo i gorko povraca mi se od mirisaSto nepredjes na pivo, zdravije je od kokakole, spriujta,funte i guarane i sl.
a bas kad kazes guarana takmicili smo se posle skole ko moze vise da saspe u sebe
popijo sam ja mislim 9 ili 10 onih konzervica za 10 minuta i u roku od pola sata dobio proliv!
nikad vise GUARANA!!!
Postavljeno 04 June 2009 - 05:51 PM
Postavljeno 04 June 2009 - 05:54 PM
brate gde da se nalocemPa pazi pivo i jeste onako malo prostacko pice. Probaj neke druge stvari, pusti bre te gluposti Power,Guarana, i sl. Vodka jer volis ? Zamisli tebra brate kad bi se nalokooko vodke i niz Vojvode stepe, tebi je tu blizu, jbt al bi bilo veselo a A !
em sam maloletnik em me vata pice kao ludo samo tako probo jednom
na eskurziji i ispovraco sopstvene oci jbt
a iovako jurim niz vojvode stepe i bez pica a sad sam pronasao novi sjur za divljanje
to je ona ulica sto ide od banjice tamo dole ka autokomadni isto siroka je i dojaja za spust
a ima i park pa ko voli kros =D> =D> =D>
Postavljeno 04 June 2009 - 06:06 PM
Obzirom da ste svi osuli paljbu po Piletu, odlučio sam da napravim miting podrške sa nazivom "Nedaj se Pile!". Svim prisutnim će biti podeljene besplatne majice i biće prikupljani potpisi za peticiju da se Pile ipak pojavi u javnosti! =D>
LOL Brate!!
Postavljeno 04 June 2009 - 08:12 PM
ali izguram svaki put a nekada kada nemogu odem do drugara koji je bas odlican drugar a sanjim vozim i bicikle on zivi na autokomandu i onda kod njega ja ostavim biciklu a vratim se tranvajom.
znaci dodjem ciku i idem da legnem uzmem kokakolu i sabijem tebra cirka celu flasu!! =D>
brate ako pisem saovog naloga to je jer me zesce tebra mrzi da menjam nalog, znaci da se nezbunite!! =D> =D> =D>
pozdrav od Pileta! =D>
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...
http://www.juraifilm.com/
Postavljeno 04 June 2009 - 08:57 PM
NE KONTAM BRATE NISTA ALI NISTA !!!Ali znaci brate sto je zeznuto strasno da vozis uz vojvode stepe brate pazi, nalocem se ja guarane i to...znaci, popijem ja i 10 komada ako treba, a brate i uspem ja to jer vec sam se pokazao pored drugara iz skole, i kazem krenem ja niz vojvode stebe, ali brate kada treba da se vratim kuci, to je strasno pa ja mislim da ce srcku da dobijem!
ali izguram svaki put a nekada kada nemogu odem do drugara koji je bas odlican drugar a sanjim vozim i bicikle on zivi na autokomandu i onda kod njega ja ostavim biciklu a vratim se tranvajom.
znaci dodjem ciku i idem da legnem uzmem kokakolu i sabijem tebra cirka celu flasu!! =D>
brate ako pisem saovog naloga to je jer me zesce tebra mrzi da menjam nalog, znaci da se nezbunite!! =D> =D> =D>
pozdrav od Pileta! =D>
Ali znaci brate sto je zeznuto strasno da vozis uz vojvode stepe brate pazi, nalocem se ja guarane i to...znaci, popijem ja i 10 komada ako treba, a brate i uspem ja to jer vec sam se pokazao pored drugara iz skole, i kazem krenem ja niz vojvode stebe, ali brate kada treba da se vratim kuci, to je strasno pa ja mislim da ce srcku da dobijem!
pozdrav od Pileta! =D>
Postavljeno 04 June 2009 - 09:14 PM
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...
http://www.juraifilm.com/
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika