Piletovo Kafanče
Postavljeno 15 April 2009 - 09:11 PM
Naravno, pile ne zameri, ja se samo shalim...samo vozi, to je najvaznije, ko god bio! I ako me prepoznash u servisu nekom, nemoj da mi olabavish kochnice da izginem...
Postavljeno 31 May 2009 - 08:23 AM
nisam imao net zbog problema sa pojedinim clanom sa ovog foruma
(prepoznace se on vec i sam) pa sam sad opet uspeo da se konektujem nakratko
mislim da je red da me ukljucite na forum necu vise lupati gluposti to je sigurno
pozz svim bajkerima i srecna sezona nova =D> =D> =D> =D> =D>
Postavljeno 01 June 2009 - 09:26 PM
sta li si hteo da kazes ovom recenicom koj zna...p.s.
znaci vec sam bio u kafani tojest zatvoru i bezao iz njega
pobecicu opet
ne gledam ja PRISON BREACK ni zasta haha =D> =D> =D>
(ne gledam ja PRISON BREACK ni zasta haha) idi malo uci srpski pravopis i engleski posto bi trebalo BREAK ne BREACK...a i ni zasta se pise NI ZA STA SELJAKU.
Kad već spominješ srpski pravopis, trebao bi da znaš da se vokativ odvaja zarezima. Toliko samo.
Postavljeno 02 June 2009 - 02:59 PM
p.s. Jel neko provalio da li je Pile stvaran, ili je tacna ona teorija o serviseru...?
Postavljeno 02 June 2009 - 03:15 PM
p.s. Jel neko provalio da li je Pile stvaran, ili je tacna ona teorija o serviseru...
Imaginarna licnost.
Postavljeno 02 June 2009 - 04:26 PM
p.s. Jel neko provalio da li je Pile stvaran, ili je tacna ona teorija o serviseru...?
Ma to je neki serviser kome je ekstra dosadno u radnji, na samrti je od dosade i uz to ima još komp na poslu pa se sprda sa ljudima za vreme radnog vremena. Ja bi to banovo.
Postavljeno 02 June 2009 - 06:32 PM
nemoj da se pravish pametan jer nisi. pravo da ti kazem ja sam seljak a ti sto si neki skolarac to je tvoj problem ...
=D> prejako =D> =D>
Ko prizna da je Pile dobija od mene 100evra. Moraće da proloži neki dokaz. Samo kakav
Postavljeno 02 June 2009 - 08:38 PM
Mozda sifru na forumu ciklo berze?
To je i meni palo na pamet ali opet ne bi znali ko je on. Hoću (hoćemo) da vidim (vidimo) pravo lice Pileta
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika