kad ce neka trka clanova foruma kroz beograd?
Trka nece biti, ali neka lagana voznja hoce. Prati redovno teme i samo se pojavi.
Posted 03 June 2009 - 11:05 PM
Ljudi ja glasam za bojkot Pileta dok god ne dokaze svoj identitet. Ko je za?
Kako si pao ? Moram da cujem
Posted 04 June 2009 - 12:55 AM
Posted 04 June 2009 - 01:08 AM
Posted 04 June 2009 - 07:31 AM
Sta je vec bilo ?? pitao sam ga kako je pao ?
Posted 04 June 2009 - 08:51 AM
Posted 04 June 2009 - 12:34 PM
Posted 04 June 2009 - 01:07 PM
A , jbg nisam u toku . . .
Ne brecam se , pitao sam lepo i to ne tebe koliko se secam a ti se ubacujes u svaku jebenu raspravu i jos se uvek nesto nadjes prozvan???? Imas problem sa hormoninima jel tako ? Kontam da si u tim godinama kad ti testosteron curi iz usiju... 18-19 ?? ... daj se bre smiriti malo....
Posted 04 June 2009 - 01:46 PM
Ne brecam se , pitao sam lepo i to ne tebe koliko se secam a ti se ubacujes u svaku jebenu raspravu i jos se uvek nesto nadjes prozvan???? Imas problem sa hormoninima jel tako ? Kontam da si u tim godinama kad ti testosteron curi iz usiju... 18-19 ?? ... daj se bre smiriti malo....
Ma jedi govna. Znas ti zasto ja i ti imamo problem.
I da ne ubacujem se ja u jebene rasprave, nego jebem nesto drugo. A ovo je forum, valjda svako moze da pise u temi ili si ti neki kurton ovde da meni pricas ko i sta. Admini ok, a ti si obican clan.
Posted 04 June 2009 - 02:04 PM
Posted 04 June 2009 - 03:17 PM
Obzirom da ste svi osuli paljbu po Piletu, odlučio sam da napravim miting podrške sa nazivom "Nedaj se Pile!". Svim prisutnim će biti podeljene besplatne majice i biće prikupljani potpisi za peticiju da se Pile ipak pojavi u javnosti! =D>
Posted 04 June 2009 - 03:40 PM
Ma **** *****. Znas ti zasto ja i ti imamo problem.
I da ne ubacujem se ja u j**ene rasprave, nego j**em nesto drugo. A ovo je forum, valjda svako moze da pise u temi ili si ti neki k**ton ovde da meni pricas ko i sta. Admini ok, a ti si obican clan.
--
admin: edit *
0 members, 5 guests, 0 anonymous users