Piletovo Kafanče
Started By
Ciklo
, Jan 04 2009 09:41 PM
381 odgovora na ovu temu
Postavljeno 30 January 2009 - 12:24 PM
Količina zajebancije je srazmerno proporcionalna količini gluposti koju istovariš na forumu.
Nemoj da vređaš ljude ovde jer to tebi niko ne radi. Samo ponovo potvrđuješ ono što je odavno ustanovljeno. Ja nisam bio za to ali sada od mene imaš glas za BAN. Krive Drine se ne mogu ispraviti niti Plei naučiti civilizovanom odgovoru na šalu.
Nemoj da vređaš ljude ovde jer to tebi niko ne radi. Samo ponovo potvrđuješ ono što je odavno ustanovljeno. Ja nisam bio za to ali sada od mene imaš glas za BAN. Krive Drine se ne mogu ispraviti niti Plei naučiti civilizovanom odgovoru na šalu.
Bože mili, čuda velikoga!
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
Postavljeno 03 March 2009 - 04:52 PM
sta li si hteo da kazes ovom recenicom koj zna...p.s.
znaci vec sam bio u kafani tojest zatvoru i bezao iz njega
pobecicu opet
ne gledam ja PRISON BREACK ni zasta haha =D> =D> =D>
(ne gledam ja PRISON BREACK ni zasta haha) idi malo uci srpski pravopis i engleski posto bi trebalo BREAK ne BREACK...a i ni zasta se pise NI ZA STA SELJAKU.
My world is not flat ,there are tousand ways to the botom , every way is a new EXPERIENCE,i choose DOWNHILL , what is you way ?
Postavljeno 03 March 2009 - 05:32 PM
Trebalo bi pakovati i ljude koji vole da se natežu s piletom u kafanče - varijanta 'izađite napolje i rešite to između sebe', samo što se ovde ulazi unutra.
Nevezano za Webbera.
Nevezano za Webbera.
Postavljeno 03 March 2009 - 05:52 PM
KO sto kaze mix, ja sam preko pp resio sa malim retardom sve. Iznapusavao me lepo, ali cim ga vidim u gradu ***** mu sve po ***** onu malu **********
http://www.youtube.c...cycleFanatic89#
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 04 March 2009 - 10:13 AM
Bicikle možemo još dijeliti i prema drugim osobinama, kao što su:
Broj osoba: najčešći su bicikli za jednu osobu, ali raširen je i tandem, bicikl za dvije osobe. Rjeđe se koriste bicikli za više od dvije osobe, ali je poznato da postoje zanimljive izvedbe bicikala za tri, četiri ili čak u nekim primjerima i više biciklista.
Broj brzina i vrsta mjenjača: velika većina bicikala je opremljen mjenjačem brzina, koji omogućava pravilne prijenose snage za različite uvjete vožnje kao što su nizbrdo, uzbrdo ili vožnja po ravnom. Postoje i bicikli sa samo jednim odnosom prijenosa bez mjenjača, a u takve spadaju BMX izvedbe,dječji bicikli ali i bicikl za natjecanja na pisti velodroma. Mjenjači se također pojavljuju u različitim izvedbama, od mjenjača ugrađenih u osovinu kotača pa do mjenjača sa zupčanicima i lancem koji promjenom zupčanika na kojem leži mijenja odnos prijenosa snage s pedala na kotač.
Broj kotača: iako je standard od dva kotača na biciklu najrašireniji, često su korištene i trokolice (tricikli), posebno za potrebe prijevoza tereta ili kod dječjih bicikala. Izvedbe s više od tri kotača su rjeđe.
Broj osoba: najčešći su bicikli za jednu osobu, ali raširen je i tandem, bicikl za dvije osobe. Rjeđe se koriste bicikli za više od dvije osobe, ali je poznato da postoje zanimljive izvedbe bicikala za tri, četiri ili čak u nekim primjerima i više biciklista.
Broj brzina i vrsta mjenjača: velika većina bicikala je opremljen mjenjačem brzina, koji omogućava pravilne prijenose snage za različite uvjete vožnje kao što su nizbrdo, uzbrdo ili vožnja po ravnom. Postoje i bicikli sa samo jednim odnosom prijenosa bez mjenjača, a u takve spadaju BMX izvedbe,dječji bicikli ali i bicikl za natjecanja na pisti velodroma. Mjenjači se također pojavljuju u različitim izvedbama, od mjenjača ugrađenih u osovinu kotača pa do mjenjača sa zupčanicima i lancem koji promjenom zupčanika na kojem leži mijenja odnos prijenosa snage s pedala na kotač.
Broj kotača: iako je standard od dva kotača na biciklu najrašireniji, često su korištene i trokolice (tricikli), posebno za potrebe prijevoza tereta ili kod dječjih bicikala. Izvedbe s više od tri kotača su rjeđe.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika