PILE [MTB] CAPRIOLO GTX
Postavljeno 10 March 2010 - 01:02 AM
Citam ove postove 40 min i umro sam.
Relativno sam nov na sajtu i ne znam nikoga ali ovaj Pile je bas car!
Kolko vidim lepo ste ga i pre savetovali da kupi obican a ne full sus ali sta cete, nekima ne vredi govoriti. Ja sam u 7 razredu kupio full sus New line i gadno sam se pokajao. Ovaj Piletov je jos i dobar, moj je imao plasticne kocnice (toliko o sigurnosti)!
A sad da prokomentarisem bajs:
Taj zadnji amort ce samo smetati i raspace se za pola god. ako vozis 2-3 puta nedeljno
Prednji amort kosta oko 2k nov i posle mesec ili manje pocne da secka
Jedino zasta su ti bicikli dobri je kondicija, ko njime izvuce duzu uzbrdicu taj je car (ja sam inace vozio u 8-9 uzbrdo!).
Sto se tice saveta koje su ti ljudi sa foruma postavili ja pih ih skoro sve prihvatio, i sto je naj vaznije poradio bih na obrazovanju.
Pitanje: Kako da postavim novu temu, mogu da odgovaram, ali kad hocu da napravim novu trazi mi mail i pass i kaze da nisu tacni?
Postavljeno 10 March 2010 - 02:22 AM
Taj bajs ima ortak 5-6 god i vozio ga je i po tezem terenu, i samo mu kocnice ne rade, ja stvarno ne znam kako je bajs preziveo!?
Resio sam problem postavljanja teme.
Postavljeno 10 March 2010 - 01:44 PM
ja licno nemam nista protiv njega i njegovog pravopisa,stavise zanimljiv je! donosi taj neki smek ovom sivom forumu
nego me interesuje da li je pile iz zemuna?
Postavljeno 10 March 2010 - 02:25 PM
btw, Pile je valjda sa Vozdovca.. ako on uopste postoji.
Sorry za off, ali nisam jedini.
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 10 March 2010 - 07:13 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Postavljeno 11 March 2010 - 12:24 AM
Ima ona dobra house stvar od Mike, Relax, take it easy
Postavljeno 13 March 2010 - 08:01 PM
@PILE: Brate znači ništa lično ALI brate mili ja jednostavno ne mogu znači da razumem zašto si mislim toliko arogantan bre, mislim brate vidi se iz svakog tvog znači posta da ne čitaš postove na koje znači "odgovaraš". Znači brate probaj malo da kuliraš i da poslušaš znači savete koji di drugi daju! Arioth (Arton, Ariot), Gary i skoro svi ostali tu na znači forumu su ti dali savet, probali da te opamete, aaali brate mili znači ti ništa ne vidiš, niti slučajno da poslušaš.... Brate saamo furaš po svome, i značiizigravaš tu nekog baju. (izvini ali brate značii nisam mogao brate da odolim bre)
No, da se uozbiljim malo i da se vratim normalnom pravopisu koji bi i ti mogao malo da naučiš, stvarno probaj malo da se socijalizuješ i da se spustiš malo na zemlju! I da učiš od starijih, jer ako bi pogledao teme ostalih članova foruma, mogao bi da vidiš da i te kako imaju pojma, i nisu neke tamo budale koje ne znaju gumu da skinu itd. i da bi mogao da naučiš ponekustvar od njih. pozz
btw, jesi li ti iz Zemuna možda?
Postavljeno 13 March 2010 - 10:20 PM
i nisu neke tamo budale koje ne znaju gumu da skinu
ja jesam al nikad mi se i nije cepala...pu pu pu!
Postavljeno 13 March 2010 - 10:33 PM
btw, moram da ti pohvalim potpis, urpavo je tako. Pozdrav
Postavljeno 13 March 2010 - 10:37 PM
i nisu neke tamo budale koje ne znaju gumu da skinu
ja jesam al nikad mi se i nije cepala...pu pu pu!
Brzo na preslisavanje (usput, da naucis i za spoljasnju)
Postavljeno 21 March 2010 - 12:19 AM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika