PILE [MTB] CAPRIOLO GTX
Postavljeno 02 March 2009 - 08:35 PM
Ja se do sada nisam oglašavao po pitanju Pileta,ali sada stvarno više ne mogu da izdržim.Jednostavno "brate ali brate " Pile,ovo stvarno više nema smisla sa tvoje strane.Svakizdržim.Jednostavno "brate ali brate " Pile,ovo stvarno više nema smisla sa tvoje strane.Svakog dana,i to unazad mesecima,čitam svakojake tvoje gluposti koje nemaju veze sa životom.Ljutiš se na Ariota,Gary-ja,da ne nabrajam sve ostale članove ovog foruma,bez ikakvog razloga,ljudi se stvarno trude da ti pomognu nešto da naučiš,a ti sve to na kraju bacaš u vodu,i opet teraš po svome.Ja razumem da si još mlad,i sve ostale stvari koje još idu uz to,ali prvo moraš da naučiš da slušaš starije od sebe,i da se sa njima ne prepireš,jer za 99,99%,da ne kažem 100% stvari nisi u pravu.Ja sam se lično nadao da ćeš se malo popraviti,a li po meni ti si još gori nego što si bio.og dana,i to unazad mesecima,čitam svakojake tvoje gluposti koje nemaju veze sa životom.Ljutiš se na Ariota,Gary-ja,da ne nabrajam sve ostale članove ovog foruma,bez ikakvog razloga,ljudi se stvarno trude da ti pomognu nešto da naučiš,a ti sve to na kraju bacaš u vodu,i opet teraš po svome.Ja razumem da si još mlad,i sve ostale stvari koje još idu uz to,ali prvo moraš da naučiš da slušaš starije od sebe,i da se sa njima ne prepireš,jer za 99,99%,da ne kažem 100% stvari nisi u pravu.Ja sam se lično nadao da ćeš se malo popraviti,a li po meni ti si još gori nego što si bio.
Zato "prike","brate",nemoj da si ti "papak",i obrati pažnju malo na svoje ponašanje.Tako da nema ljutiš,ja sam napisao ovaj post iz nade da ću malo uticati na to da se središ i dovedeš u red "znači" Još samo izvinjenje moderatorima za ,ali ovo stvarno više nema smisla sa Piletove strane.
brate sta si ti ispiso hahaha a pola iskopirano i izponavljano znaci ne pismen si u glavu i u
ruke i to 100% a pokusavas da poentiras nakonto moje nepismenosti navodne e legenda si
majkemi hahahahaha poz prika =D> =D> =D>
Postavljeno 02 March 2009 - 08:50 PM
Dakle još jednom: davaj sliku gde se ti vidiš
Postavljeno 02 March 2009 - 09:21 PM
brate sta si ti ispiso hahaha a pola iskopirano i izponavljano znaci ne pismen si u glavu i uruke i to 100% a pokusavas da poentiras nakonto moje nepismenosti navodne e legenda simajkemi hahahahaha poz prika
Kao prvo glupane mali,ti treba da naučiš redosled reči u rečenici.Kao drugo,ja ne pokušavam da poentiram na kontu tvoje nepismenosti,jer nemam razloga da to uopšte radim,a ti si nepismen 10000000000000000000000000000000000000000000000000000%.Pročitaj i vidi sam koliko si gramatičkih grešaka napravio samo u tvom zadnjem postu,a tek da ne pominjem ostale tvoje nepismene postove "ZNAČI".
Tvoje greške u zadnjem postu:
1.Ispiso-trebalo bi koliko ja znam ispisao
2.ne pismen-treba nepismen
3.na konto-treba na kontu,a da ne pominjem to što nigde nema tačke i zareza ili ti zapete,ako uopšte znaš šta je to."Znači" glup si i nepismen klinac,da to prosto nije moguće.
Opet se izvinjavam moderatorima,nadam se da i oni vide šta ovaj nepismeni klinac ovde piše,i ja lični mislim da je krajnje vreme da MTB PILE bude banovan,bez moigućnosti da se više prijavljuje na ovom forumu.
Hvala unapred
Postavljeno 02 March 2009 - 09:29 PM
ali nijednu necu da okacim tebi iz inata i slicnima koji lupaju
zapitaj se dal ti postojis
pre nego nekog to pitas prika moj
sta ja ima kome da dokazujem ko sam i sta sam za mene se bar
zna ko sam i sta sam
a ko si ti ??? =D> =D> =D> =D>
znaci pokri se usima sitna ribo!
Postavljeno 02 March 2009 - 10:11 PM
Postavljeno 02 March 2009 - 10:11 PM
Postavljeno 02 March 2009 - 11:32 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 02 March 2009 - 11:43 PM
https://youtube.com/@ionebike
Postavljeno 03 March 2009 - 09:12 AM
ovom forumu prica o bajku i o voznji a vi ko neke strine, pazi nista mi nije jasno ali bas nista ima li ko da mi objasni ovaj revolt u ovome !?
4 članova čita ovu temu
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika