PILE [MTB] CAPRIOLO GTX
Postavljeno 29 December 2008 - 05:13 PM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 29 December 2008 - 06:14 PM
Ma dok ti kilaža ne bude visina-110 (ili visina - 120) nemoj da se javljaš
Al ga i ti sad lepo zapici
Ma dok većina vas uživa da ga zajebava, jer vidite da je naložen (a pri tome uopšte nije zlonameran) ja mu krajnje lepo i drugarski kažem da skine kilažu, jer nekome ko je lagan će svaki bicikl - bio dobar ili krš vršiti posao. Ja npr. imam koleginicu visoku 160cm s masom od 43kg i uvek čežnjivo razmišljam kako bih ja s mojom snagom i tom kilažom išao uzbrdo (naravno sa 195cm visine ne mogu ni teoretski da imam 43kg i snagu kojom raspolažem sada Nije mislim brate sve u biciklu. ima mislim brate nešto i u ljudskom mislim telu (ne mogu da odolim
Postavljeno 29 December 2008 - 07:02 PM
visoku 160cm s masom od 43kg
I jel' joj treba pomoć da digne kašiku do usta ili može i sama? Ajde bre, jedno je vitko, drugo mršavo, a treće izgladnelo.
Postavljeno 29 December 2008 - 07:24 PM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 29 December 2008 - 07:41 PM
Pile dosta vise zajebancija. Ajde da se dogovorima ovako. Kada ti pocne letnji raspust lepo dodjes u Skoplje i ja te nagostim na nekoliko dana i pritom te naucim kako se ponasati sa bajkom na veoma zahtevnom terenu. Normalno ako te roditelji puste
Postavljeno 29 December 2008 - 07:56 PM
visoku 160cm s masom od 43kg
I jel' joj treba pomoć da digne kašiku do usta ili može i sama? Ajde bre, jedno je vitko, drugo mršavo, a treće izgladnelo.
E pa.. Ima i onih koje priroda časti takvim metabolizmom da nemaju ni gram sala.. Naravno ne bih verovao da dotičnu ne vidjam kako svako jutro klopa burek za doručak.. Inače na skelet (tj. kosti ode oko 18-25% telesne mase) što će reći - džaba karbonski ram i lak bicikl
Postavljeno 29 December 2008 - 08:22 PM
Postavljeno 29 December 2008 - 10:24 PM
Još jedna stvar, ako si dobio ono sedište što je dobro da se na njemu lome orasi i ispravljaju ekseri odmah da ga baciš i kupiš neko mekše ako planiraš da jednog dana praviš male piliće
Sti lud ...Još ovakih da bude?....More zadrži sedište bratac nemoj da te pale
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
Postavljeno 30 December 2008 - 12:27 PM
Ja npr. imam koleginicu visoku 160cm s masom od 43kg ...
Mislim da je koleginica tipa "Hollowtech III", a da je Pile, kome brate ovom prilikom brate izražavam punu podršku, tipa "heavy duty". SAMO NAPRED PILE!!! brate...
Postavljeno 30 December 2008 - 12:44 PM
Postavljeno 30 December 2008 - 01:14 PM
Postavljeno 30 December 2008 - 01:24 PM
zar nije ovde slučaj
X: Pile, belo je belo.
Pile: Ne, belo je crno.
a ne
X: Pile, belo je belo.
Pile: Zašto je belo belo?
Gde slučaj a=arogancija a b=prirodni proces saznavanja koji je modifikovan tako da ne uključuje samostalno otkrivanje zašto konji spavaju stojećki or whateva.
Prosto, Pipilić je razmažen 'bilo-kako-bilo-ja-sam-u-pravu' slučaj usto nenavikao da koristi mozak i preispita svoj stav i odnos pre nego što ga pusti na jezik/ekran. Bar nije zlonameran.
Štos je što ovde nije u kući i niko ne podleže zakonskoj obavezi da ga trpi, a taj info spooooro putuje do njegovih ganglija.
Postavljeno 30 December 2008 - 03:35 PM
Postavljeno 30 December 2008 - 06:50 PM
Postavljeno 30 December 2008 - 09:42 PM
se vec zove sto se pravi mnogo duhovit njima znaci nemam nameru da saljem pozdrav
cak ni u sali jer me zajeb. vec 2 dana na moj racun!!!trule fore imate samo zato sto ste
stariji
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika