Rođak mi šalje neke bicikle na sniženju koje bi da kupi, ali ja nisam nešto pratio to zadnjih par god pa nisam u toku. Šta je dobar izbor za tu cifru? Mislim da hoće nešto što laganije, pa je aluminijum poželjan. Ono standardno, Shimano oprema... Polar ili Capriolo?
Ja sam na preporuke sa foruma uzeo Capriolo Level 9 pre par godina, radi bez problema još uvek ni kočnice nisam dotezao.
Novi bicikl za 300 eur
Started By
komplikator
, Dec 16 2024 02:57 PM
5 replies to this topic
Posted 17 December 2024 - 04:29 PM
Pogledao sam Polare, Intersport, Dekatlon i Capriolo. Za 300 evra i nema nešto posebno, pojela je inflacija evro takodje, tako da ne očekuj čuda, ali da ja moram za te pare neki da kupim, uzeo bih Capriolo Level 9.3 https://www.capriolo...93-m-crno-plavo Mislim da je to trenutno best biy za te pare po komponentama, nov, a i na popustu je trenutno zbog nove godine. Srećno.
Posted 19 December 2024 - 12:20 PM
ChatGPT
You said:
Microshift menjači
ChatGPT said:
ChatGPT
Microshift je brend koji proizvodi biciklističke komponente, uključujući menjače, kazete, ručice menjača i druge delove za bicikle. Njihovi menjači su poznati po dobrom odnosu cene i kvaliteta i često se koriste kao alternativa brendovima kao što su Shimano i SRAM.
Prednosti Microshift menjača:
Cena: Obično su povoljniji od konkurencije, ali i dalje pružaju solidne performanse.
Kompatibilnost: Većina Microshift menjača je kompatibilna sa Shimano sistemima, što omogućava lakšu zamenu ili kombinovanje delova.
Izdržljivost: Iako nisu uvek na nivou vrhunskih Shimano ili SRAM modela, Microshift nudi izdržljive proizvode koji se dobro snalaze u rekreativnoj i povremenoj sportskoj vožnji.
Raznolikost: Nude širok asortiman, od osnovnih menjača za gradske bicikle do modela za MTB i drumsku vožnju.
You said:
Microshift menjači
ChatGPT said:
ChatGPT
Microshift je brend koji proizvodi biciklističke komponente, uključujući menjače, kazete, ručice menjača i druge delove za bicikle. Njihovi menjači su poznati po dobrom odnosu cene i kvaliteta i često se koriste kao alternativa brendovima kao što su Shimano i SRAM.
Prednosti Microshift menjača:
Cena: Obično su povoljniji od konkurencije, ali i dalje pružaju solidne performanse.
Kompatibilnost: Većina Microshift menjača je kompatibilna sa Shimano sistemima, što omogućava lakšu zamenu ili kombinovanje delova.
Izdržljivost: Iako nisu uvek na nivou vrhunskih Shimano ili SRAM modela, Microshift nudi izdržljive proizvode koji se dobro snalaze u rekreativnoj i povremenoj sportskoj vožnji.
Raznolikost: Nude širok asortiman, od osnovnih menjača za gradske bicikle do modela za MTB i drumsku vožnju.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users