Jump to content


Fotografije
- - - - -

Tour de Srbija :Beocin - Ivanjica /241 km /


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 cdragan

cdragan
  • Members
  • PipPipPip
  • 149 posts
  • Locationfruska gora

Postavljeno 28 July 2024 - 06:39 PM

Zasto da ne ? Bio je moj odgovor na pitanje da odvezemo rutu od Beocina do Ivanjice...ali...

 

Nije meni za mene.Dosta puta sam vozio kojekude i shodno tome ,skupio iskustva svake vrste.I uvek sam se vracao ponovo ,ka novim mestima i novim turama.

Ali ,Milanu je bilo prvi put .Nikada nije vozio tako daleko , tako naporno i tako ponosno i uspesno.

Kada smo bili umorni,stali smo i odmorili.

Kada smo bili zedni ,stali smo i pili.

Kada smo bili gladni ,stali smo i jeli.

Kada smo  videli nesto interesantno,,pogledali smo ...Nismo nigde zurili,jurili ,,,,uzivali smo.

Vreme nas je sluzilo..Naravno leto je toplo...

Ko se bavi ovim hobijem ,mora imati bar malo fizicke spreme i punooo mentalne snage ...uz to ide punoooo srece jer voziti putevima bicikl  ,slozicete se svi je lutrija.

Hiljade vozila,hiljade cudi  vozaca,situacija,stanja,raspolozenja...trenutak njegove ili tvoje nepaznje...zlo uz nas svakim okretajem pedale. Ali isto tako i Andjeo zastitnik je uz nas i ulaze puuuunooo snage da ciste duse biciklista zastiti .

Mi smo imali srece jer Andjeo zastitinik je bio uz nas puno radno vreme...HVALA MU.

 

Lepa ruta,opterecena saobracajem narocito pre ,kroz i iza velikih mesta i turistickih atrakcija.Ali ne samo tu.Svaka krivina,rupa na putu...Deo puta od Kosjerica ka Pozegi je u rekonstrukciji...rupa do rupe...Uspon do Kaone,Divcibare....

Fokus i koncentracija ,mentalna snaga i srecaaa.na ovoj deonici  i svim drugim deonicama ,rutama ,putevima...je jako bitan preduslov za siguran put i voznju.

Bravo Milane.....

 

 

 

Biciklovi Spezialized ,full carbon 2 *10  .gume Michelin 700*23 C oko 6 kg tezak.Ja 93 kg 188 cm,ranac na ledjima ( iako sam rekao nikad ranac ,ali eto ne drzim rec na svoju stetu ),mlad onoliko koliko sam zdrav....Ja vozio taj bicikl.

 

Heibike ,aluminijum ,25 kg ,elektro 1*9 brzina...baterija 400 w.*Oko 80 % voznje bez baterije  a ostalo tamo gde nismo hteli da se opterecuje jer sezona je pred njim.Zivi od bavljenja sportom.Bez naprezanja i rizika bilo koje vrste , ali to je lako reci...ruta je bila jako zahtevna.Morao se cuvati od povrede bilo koje vrste ....Bravo ,junacki ,sportski je....Milan vozio...210cm,115 kg....Bravooo.Trebalo je to  izgurati...Nemojte samo pomisliti ..ma ajde bre .Vozio je na struju.... ....jeste ,pomoglo je ..ali....svaka cast ....

 

Video :

 

 

 


  • 4




1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika