Ko će da volontira da napravi verziju na srpskohrvatskom?
Sramota je što radimo za 500 evra mesečno i što nam vojska & policija ne smeju prismrdeti u neke delove države (i što Baka Prase ima milion puta više pregleda od BikeGremlin-a LOL )... i da ne ulazim dalje u politiku.
Ovo za sajt manifestacije vidim samo kao nesretno urađen sajt.
Da mi je neko 90-ih rekao da će ovako nešto biti u mojoj zemlji za mog života, bio bih jako sretan.
I sad mi je drago što će ovo biti kod nas.
Nemam nikakve veze sa organizacijom, ali iz ličnog iskustva mogu potvrditi da je lakše srati po tuđem trudu, nego nešto napraviti. Hiljadu puta lakše...
Упао си у логичку грешку. То што је једна ствар срамота (навео си неке), не значи да друга није срамота. А непоштовање једне земље (било да то чини инострани или домаћи организатор), срамота је без обзира на то колике нам плате биле. Значи ако се организује трка у Бурундију, не мора сајт са одељком на домаћем језику, а у Јапану мора јер су плате високе, а у Бурундију ниске?
Друго, тај туђ труд (да се нешто уради) није мотивисан искључиво добротољубљем, већ финансијским разлозима (осим ако ту сви раде без бесплатно и без икаквог друштвеног или каквиг другог интереса), дакле не постоји никакав разлог да се оправда неспособност или лоша намера, или да се то релативизује називањем несрећно урађеним сајтом, што чак ни тако никако не аболира организатора ма ко био.
Да, добро је да има таква трка овде. Да, срамота је што нема страница на српском.