Pozdrav svima!
Da li je iko raspoložen da možda menja bajs? Imam jednog retro drumaša koji je u voznom stanju ali ne baš najlepši za oko.
Pošto sam ga zanemario ove sezone, napravio sam moderniju mašinu koju vozim, razmišljam se da li da sređujem ovaj primerak pa možda prodam ili čak bolje ako je neko željan da menja biciklu za biciklu. Mogu slike bajka staviti čim ga uslikam i dodati opis za sve zainteresovane. Pa ko bi da se menja što da ne...
Postavljeno 27 September 2022 - 12:31 PM
Postavljeno 27 September 2022 - 01:26 PM
Олакшао би неком евентуално заинтересованом да си одмах поставио слике и опис. Штавише, то је и логичноPozdrav svima!
Da li je iko raspoložen da možda menja bajs? Imam jednog retro drumaša koji je u voznom stanju ali ne baš najlepši za oko.
Pošto sam ga zanemario ove sezone, napravio sam moderniju mašinu koju vozim, razmišljam se da li da sređujem ovaj primerak pa možda prodam ili čak bolje ako je neko željan da menja biciklu za biciklu. Mogu slike bajka staviti čim ga uslikam i dodati opis za sve zainteresovane. Pa ko bi da se menja što da ne...
Postavljeno 27 September 2022 - 02:28 PM
Pa kako ne bi, retro bicikl, treba da se sređuje, još i gadan na oko...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Šta ćeš bolje?
Imam ja jednu kevinu poniku, rado bih je menjao. Nema više od 40 godina, malko je rđava ali nije trula, samo 3 puta varena, prednja kočnica ne radi, zadnja tu i tamo. Gume su ćelave, i zadnji točak poprilično baca levo desno. Zvonce ima ali ne radi, od svetala su ostali samo držači. Sedište je iscepano, leva ručka fali, lanac preskoči samo kad se nagazi sivonjski na pedalu, inače radi super. Sem toga sve je OK. Pa koga zanima nek se javi na PM...
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 27 September 2022 - 02:30 PM
Pa kako ne bi, retro bicikl, treba da se sređuje, još i gadan na oko...
Ponuda kakva se ne odbija.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 27 September 2022 - 02:30 PM
Imam neke polovne drške od kišobrana ako te zanima zamena.Šta ćeš bolje?
Imam ja jednu kevinu poniku, rado bih je menjao. Nema više od 40 godina, malko je rđava ali nije trula, samo 3 puta varena, prednja kočnica ne radi, zadnja tu i tamo. Gume su ćelave, i zadnji točak poprilično baca levo desno. Zvonce ima ali ne radi, od svetala su ostali samo držači. Sedište je iscepano, leva ručka fali, lanac preskoči samo kad se nagazi sivonjski na pedalu, inače radi super. Sem toga sve je OK. Pa koga zanima nek se javi na PM...
A može i ruke za Sneška Belića
Postavljeno 27 September 2022 - 08:50 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 27 September 2022 - 08:59 PM
Ako su muškatle u pitanju, evo, ja se javljam ... imam celu kolekciju, ali uvek ima mesta za neki novi komad ... a možemo i da se džoramo ...
Bajs možeš da džoraš posle s kolega Nebojšom, i svi zadovoljni !
Postavljeno 28 September 2022 - 10:47 AM
Stari unis, rekao bih. Prodaj ga u staro gvožđe, više ćeš da dobiješ.Sve original osim volana, ručke kočnica, pedala i sedišta. Šticna zaglavljena ne može da secne.
Nova kaseta stavljena pre 10 godina i od tad malo vožen.
Ne znam koja je marka, treća farba
2x10 šimano oprema..
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
And now something completely different
Also tagged with one or more of these keywords: bicikl, zamena, trampa, menjaža
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Prtljažnik za gravel biciklZapočeo Filip00031 , 15 Jun 2023 gravel, triban, prtljaznik i 1 još... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Bike Café →
Da ste milioner koliko bi bicikli navukli?Započeo nadal , 30 Aug 2022 bicikl, kupovina |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Sklopivi bicikl 16 vs 20 incaZapočeo nadal , 05 Feb 2022 sklopivi, bicikl |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Kupovina polovnog biciklaZapočeo leshma , 10 May 2021 polovni, ukraden, provera, bicikl |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Trekk / Hybrid za 600-700€Započeo Heg , 11 Apr 2021 Trekk, Hybrid, 600, 700, kupovina i 1 još... |
|
|
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika