Jump to content

Photo

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Please log in to reply
8701 replies to this topic

#1801 betelgez

betelgez
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Posted 29 May 2010 - 07:11 PM

Betelgez taj pogon je vrhunski,al je ovakav posle niskog maratona....Nislija si pa znas koliko je blata bilo na stazi.A sa likom se znam super i ceo bajk je san,pa i jeste i slika i prilika dobrog pogona :D

kupuje ali iskljucivo kao na slici :wink: :mrgreen:
  • 0
Postavljena slika

#1802 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Posted 29 May 2010 - 07:16 PM

haha pogledajte trecu sliku ovog oglasa :D

http://www.cikloberz...ow.php?id=18593

inace evo i slike

http://www.cikloberz... CikloBerza.com
  • 0
Postavljena slika

#1803 Milos91

Milos91
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 231 posts

Posted 29 May 2010 - 07:29 PM

:mrgreen: Pa pogresio covek
  • 0
.

#1804 karpkg

karpkg
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1810 posts

Posted 29 May 2010 - 08:22 PM

@pri3rak
U pravu si u tom delu koji se odnosi na nesnabdevenosti maloprodaja, samo što
je to izgleda boljka ne samo Capriola, već i Planeta, a i mnogih drugih u okruženju
koji prodaju delove. Evo Planet je imao more pozicija, a kad su uradili ovogodišnju
reviziju, ostalo je drastično malo. Pomenuti Toni Ciklopia koji nabavlja delove preko
firme u Beču u kojoj je radio, kaže da su i tamo smanjili stok delova bukvalno na čet-
vrtinu od pređašnjeg. Navodno ih ubija on-line trgovina. A izgleda da je kriza pooštri-
la uslove nabavke i plaćanja ove robe koja ipak nema tako veliki obrt da opravda ve-
like zalihe.
Kad sam hvalio Capriolo, mislio sam na poslovni duh koji treba da se neguje kod nas.
Znači, jedno je trenutna snabdevenost maloprodaja, a drugo rešavanje problema servi-
siranja. Zato postoji berza (za lanac osmofaz i još pojedine sitnice). Ipak ovoliku malo-
prodaju (berzu) nema niko.
  • 0
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"

#1805 bobale

bobale
  • Members
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Posted 29 May 2010 - 10:42 PM

haha pogledajte trecu sliku ovog oglasa :D

http://www.cikloberz...ow.php?id=18593

Ahahaha, epic fail :mrgreen:
  • 0
Pre nego što pustiš jezik u pogon proveri da li ti je mozak uključen ;)

#1806 sisoje

sisoje
  • Members
  • PipPip
  • 40 posts
  • LocationKragujevac

Posted 30 May 2010 - 07:07 AM

Haha, videli smo juce sliku, a sad vidim da je to hit foruma.

Elem, da podelim jedno iskustvo. Odem u prodavnicu capriolo i gledam modele, zagledam monitor, i pitam za velicinu rama. Prodavac veli, taj je za tebe taman 21". Ja gledam, brale, reko, ja imam 172cm, cini mi se da mi treba manje, recimo 17-19. Reko mozda im kalup nije u redu. I on mene ubedi da je 19" premalo, dodjem kuci i vidim da mi je 18" taman. Nisam mogo da verujem da covek tu radi godinama u prodaji i servisu bicikala, a da pojma nema!? Jos deru sa cenama i izigravaju neki brend, a ni prodavce nemaju. Zasto ne uloze 5 dinara u papir i toner i ne odstampaju coveku jebenu tabelu sa velicinama ramova/visinom coveka!?
  • 0

#1807 pochetnik

pochetnik
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 324 posts
  • LocationČAČAK,Srbija

Posted 30 May 2010 - 09:01 AM

I meni pun k...c takvih prodavaca,koji hoće da te ubede u nešto što i sam znaš da je netačno
Ako je 21 " bio jedini primerak tog bajka u radnji,shvatam(ali ne odobravam),hteo je da ga uvali,a ako je bilo i manjih,onda je on tele,koga bi trebalo otpustiti(baš tako,otpustiti,neka nađe drugi posao)
  • 0

#1808 sisoje

sisoje
  • Members
  • PipPip
  • 40 posts
  • LocationKragujevac

Posted 30 May 2010 - 09:21 AM

Hm u sustini, prodavac bi mozda i naucio da mu gazda naredi, prodavcu ionako mala plata, ali i gazdu zaboleee ... srbija ... sljivama ...
  • 0

#1809 simalens

simalens
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts

Posted 30 May 2010 - 09:30 AM

I meni pun k...c takvih prodavaca,koji hoće da te ubede u nešto što i sam znaš da je netačno
Ako je 21 " bio jedini primerak tog bajka u radnji,shvatam(ali ne odobravam),hteo je da ga uvali,a ako je bilo i manjih,onda je on tele,koga bi trebalo otpustiti(baš tako,otpustiti,neka nađe drugi posao)

Verujem da se veci ramovi prodaju dosta teze pa zeli da ga proda sto pre, a ako capriolo stvarno kao najveci "brend" na domacem trzistu dozvolja sebi da ima takve radnike onda .....
  • 0

#1810 pochetnik

pochetnik
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 324 posts
  • LocationČAČAK,Srbija

Posted 30 May 2010 - 09:47 AM

Hm u sustini, prodavac bi mozda i naucio da mu gazda naredi, prodavcu ionako mala plata, ali i gazdu zaboleee ... srbija ... sljivama ...

Nema opravdanja.Kakav je to radnik koji ne zna osnovne stvari.
I da ga ne tera gazda,MORA da zna,to mu je posao.Radi ga najbolje što možeš,ali osnovne stvari MORA znati.
Veličina rama je def.jedna od njih
  • 0

#1811 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 30 May 2010 - 11:51 AM

Kad ste ga već pomenuli, pozdrav za Tonija, kupih od njega Acid-a "kockicu" i tek danas sam stigao da ga provozam malo bolje, bajs leti :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#1812 Darkman

Darkman
  • Members
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Posted 30 May 2010 - 12:08 PM

TrFr 318, kruta alu vila za MTB 68Eur??? Ili ja ne shvatam ovu problematiku, ili...
Postavljena slika
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#1813 karpkg

karpkg
  • Members
  • 1810 posts

Posted 30 May 2010 - 12:37 PM

@Sirius9
Jel' vidiš da se nisi zajebao za Tonija. Čovek je sasvim korektan i poslovan. Sad, što
nije mogao da ispoštuje sve kupce sa narudžbinama, skoro sam siguran da nije njegova
krivica, osim ako je nešto baš garantovao, a nije ispunio.
A što se tiče Capriola, ja ih ipak ne bih kudio, i kamo sreće da ima više takvih firmi.
Uostalom, oni imaju i svoj forum, i mislim da bi sve neprijatnosti trebalo direktno nji-
ma proslediti, da ih oni rešavaju. Uz to možete da učestvujete i u nagradnoj igri, pa
da dobijete bajk, kao Zare.
  • 0
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"

#1814 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 30 May 2010 - 12:58 PM

@Sirius9
Jel' vidiš da se nisi zajebao za Tonija.

ma ne, ja sam to ranije pisao za onog lika što je stavljao oglase za TREKa, obećao čovek da će mi poslati top fuel 9.9 ssl za 850 eurića :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#1815 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 30 May 2010 - 05:24 PM

Da kazem nesto povodom Capriola....Poslednji put kad sam bio, video sam u radnji taj monitor od 19". Ljudi, ne mozete da verujete kolicni je bajs! :shock: Ja sam mislio da je to neki 16-17". I vrlo je moguce da bi ti 21" bio bas taman. Grubo, za njihove ramove vazi da su kraci nego sto bi trebalo, ali ima izuzetaka. Npr. Capriolo Anolis, koji je u velcini 23" baaaas dugacak. Znaci, moze se porediti sa ramovima 22" vecine proizvodjaca.

A onaj sto prodaje vilu u sivim radovima za (kao sto se prodaju nekretnine)...jos kruta, a 70eur. Sta reci?! Sinoc sam video, nisam znao da li da placem ili se smejem. Bilo mi je zalosno da bacim ovde komentar. :|
  • 0

#1816 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 30 May 2010 - 05:24 PM

Da kazem nesto povodom Capriola....Poslednji put kad sam bio, video sam u radnji taj monitor od 19". Ljudi, ne mozete da verujete kolicni je bajs! :shock: Ja sam mislio da je to neki 16-17". I vrlo je moguce da bi ti 21" bio bas taman. Grubo, za njihove ramove vazi da su kraci nego sto bi trebalo, ali ima izuzetaka. Npr. Capriolo Anolis, koji je u velcini 23" baaaas dugacak. Znaci, moze se porediti sa ramovima 22" vecine proizvodjaca.

A onaj sto prodaje vilu u sivim radovima za (kao sto se prodaju nekretnine)...jos kruta, a 70eur. Sta reci?! Sinoc sam video, nisam znao da li da placem ili se smejem. Bilo mi je zalosno da bacim ovde komentar. :|
  • 0

#1817 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 30 May 2010 - 05:54 PM

Da kazem nesto povodom Capriola....Poslednji put kad sam bio, video sam u radnji taj monitor od 19". Ljudi, ne mozete da verujete kolicni je bajs! :shock:

Yep, moja qma koja je 1.6m+sumska jagoda, vozi tog monitora od 19incha bez ikakvih problema :)
  • 0
Postavljena slika

#1818 bobale

bobale
  • Members
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Posted 30 May 2010 - 06:28 PM

Nisam mogo da verujem da covek tu radi godinama u prodaji i servisu bicikala, a da pojma nema!?

Nikad neću da zaboravim iskustvo od pre 4-5 godina iz Planeta u Nišu:

Bila u pitanju neka veoma skupa Scott bicikla, a imala je nešto ušrafljeno između nosača bidona i rama, što je neodoljivo podsećalo na spojler :?.

Ja: Ma čemu služi ova plastika na bicikli?
Prodavac: Pojma nemam, ja i ne vozim bicikle, samo radim ovde.

:shock:
  • 0
Pre nego što pustiš jezik u pogon proveri da li ti je mozak uključen ;)

#1819 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Posted 30 May 2010 - 06:39 PM

Nikad neću da zaboravim iskustvo od pre 4-5 godina iz Planeta u Nišu:

Bila u pitanju neka veoma skupa Scott bicikla, a imala je nešto ušrafljeno između nosača bidona i rama, što je neodoljivo podsećalo na spojler :?.

Ja: Ma čemu služi ova plastika na bicikli?
Prodavac: Pojma nemam, ja i ne vozim bicikle, samo radim ovde.

:shock:

kad smo vec kod planet bikea. najneljubazniji prodavci, najnekultirniji, usluga nikakva, vredjaju te i omalovazavaju. kada nesto pogresis ismevaju te, arogantni u nastupu. ne znam da li imaju kontrolu, ali ocigledno je da mogu to da rade. svedok sam kada se tako ponasaju prema kupcima, ali i prema meni kada me je jedan radnik, nije bitno koji, ako cita ovo mozda ce i da se prizive, pred punom radnjom nastupio veoma grubo i bahati vredjajuci me da ja ne treba da ulazim u prdavnicu, jos manje da vozim biciklu ako sam debilce za te stvari i ako nisma upucne u terminologiju, kakav je to nacin da ne znam da se sedalna cev zoce sticna. sve je to pricao pred mojom drugaricom i nekim kupcima, posle se smejao i komentarisao sa njima da li su culi ili d ali su videli koliko sam neupucen. nakon dve nedelje dobio je otkaz, ali i vernog naslednika koji je ovaj put zenskog roda, pa verovatno nemaju hrabrosti da joj skrenu paznju.
  • 0
Postavljena slika

#1820 Druid

Druid
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • LocationSvilajnac

Posted 30 May 2010 - 06:53 PM

Ajd da podelim ja svoje iskustvo, trazio sam da kupim tockove i jurio u capriolu, planetbike, i fanaticu,

U Fanaticu nemaju, u Capriolu nemaju na stanju delove, u Planetbike imaju tocak sa 12 zica, a ja mu napomenuo da mi treba sa 36 jer sam 100kilas, i kad mi je rekao da ima sa 12 ja ga pitam sta da radim sa tim, jer sam mislio da je mozda nesto profi pa bi me i izdrzalo, a on mi je odgovorio SMRSAJ... oki...

Sreca sto sam naleteo na Vector iz Novog sada... Oni su narucili neke delove iz Capriola, one iste koje nisu imali kad sam ja zvao :| i odradili odlican posao...
  • 0
Potpis

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users