Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#1781 Nion

Nion
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1715 posts

Postavljeno 28 May 2010 - 12:54 AM

jeste da se ne razumem u cene ali realno da krenemo od rama koji je capriola znaci ono (najjeftiniji)jos mi kaze ima kasetu od XTR i zadnji menjac ko je ovo sklapao

ram nije capriolA , ali cena je suluda svakako ...

kako znas?
  • 0

5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014

8500km-2015

5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V

#1782 staford

staford
  • Members
  • PipPipPip
  • 164 posts
  • LocationRUMSTERDAM

Postavljeno 28 May 2010 - 05:26 AM

@Nion
ram je polarov imao sam takav slican bajs sa
istim takvim ramom pre par godina nov je onda
kostao oko 40-50e
  • 0
May the force be with you!

#1783 marko

marko
  • Members
  • 847 posts

Postavljeno 28 May 2010 - 08:37 AM

Nije ni taj :) Polar mislim da ima integrisane soljice, gornja cev je slicna donjoj i trebalo bi da je slooping geometrija ...

@nion
pa uzmes dve slike pa uporedis. kao ono sto je u zabavniku bilo, "nadji razliku" ili tako nesto :)
  • 0

#1784 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 28 May 2010 - 11:27 AM

ako stvarno misli da je ova cena, onda je strasno, zna li on koliko kosta ta bicikla kao nova :twisted:

http://www.cikloberz...ow.php?id=18543
  • 0
Postavljena slika

#1785 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Postavljeno 28 May 2010 - 11:42 AM

Diskutabilno, posto je lik promenio skoro sve na bajsu. Ali, samo za ram 40eur? #-o Ako nekog prevari da za 20eur kupi taj celik, moze da peva. n:kolce
  • 0

#1786 zare81

zare81
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 796 posts
  • LocationBeograd, Bežanijska kosa

Postavljeno 28 May 2010 - 12:09 PM

Primetio sam da se mnogi ovde žale na to kako su mnogi prodavci alavi i žele da prevare ljude.

Rekoh da vam podignem moral i podelim sa vama jedno pozitivno iskustvo sa prodavcima.
Naime, krajem prošlog leta sam dobio na poklon set Mavic crossride točkova (novi, kupljeni u Capriolu). Zimus je došlo do defekta na zadnjem točku na mestu gde se žica kači na glavu/nablu (to nikako ne bi smelo da pukne).
Poučen prethodnim negativnim iskustvima sa raznim prodavcima u nas (ne samo bici opreme), nisam ni pokušao da prijavim defekt, već sam probao sam da ga otklonim (zavarim nosač na glavi). Taj pokušaj je završio veoma neslavno.
Obratio sam se Profi za savet, koji je pozvao ljude u Bačkoj Palanci (Capriolo fabrika) i pitao za rezervni deo. Odgovor je bio – taj rezervni deo nemamo, samo ceo točak.
Profa mi dade broj i reče da okrenem čoveka – gospodina M. Dragosavca i objasnim mu problem. Hvala Profo!
Nazvao sam čoveka koji me je pitao da li imam račun iz radnje. Moj odgovor je bio negativan. Na to mi je on rekao: ”slikaj serijski broj na bandašu i oštećenje i pošalji mi na mejl, pa ćemo videti šta možemo da uradimo”.
Poslušah čoveka i to uradih. To je bilo pre dve nedelje. Nakon desetak dana ga ja okrenem i pitam šta može da uradi, a on mi reče da je novi točak u putu i da će me zvati iz radnje da dođem da ga uzmem.
Ja u šoku. Kažem mu hvala, ali ne verujem dok ne odem i ne preuzmem točak.
Uglavnom, odoh ja jče u Zagrebačku i uz dobar dan, ja sam taj i taj, evo starog točka preuzmem novi. Hvala, doviđenja.
Jeste. Defekt se desio gde ne bi smeo da se desi. Jeste, svuda u svetu bih imao pravo na novi točak ili povraćaj novca. Ali u zemlji Srbiji, gde ponekad ni uz garantni list ne možeš da dobiješ šta ti pripada?
Nadam se da vas nisam udavio ovom pričom i da je nećete videti kao neki pokušaj pravljenja reklame Capriolu.
Danas 60 km uz pentranje po Košutnjaku (jadan pokušaj simulacije Mortirola :oops: ), a još malo pa kreće feed na gazzetta-i.
Pozdrav svima.
P.S. dok sam ovo kucao, odgovorio mi čovek na mejl u kome sam mu se zahvalio.

Postovani gospodine Knezevicu,

Jos jednom se izvinjavamo na smetnjama zbog kvara tocka, drago mi je da ste zadovoljni sa nasim servisom.

S postovanjem,

Može i kod nas lepo.
  • 0

#1787 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 28 May 2010 - 12:13 PM

Postovani gospodine Knezevicu,

Jos jednom se izvinjavamo na smetnjama zbog kvara tocka, drago mi je da ste zadovoljni sa nasim servisom.

S postovanjem,

Može i kod nas lepo.

=D> n2:thumbsup =D>
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#1788 shox

shox
  • Members
  • PipPipPip
  • 106 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 28 May 2010 - 12:14 PM

ako stvarno misli da je ova cena, onda je strasno, zna li on koliko kosta ta bicikla kao nova :twisted:

http://www.cikloberz...ow.php?id=18543

Ja sam imao takav bajs pre 5 godina sve je bilo isto samo sifteri nisu bili isti... dao ga za 70eura
  • 0
Posted Image

#1789 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 28 May 2010 - 12:19 PM

Dobro si prosao uprkos dvema cinjenicama: sam si pokusao da otklonis kvar + nisi imao racun. Pohvale za sve koji su pomogli u resavanju problema! =D> =D>
  • 0

#1790 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 28 May 2010 - 12:24 PM

=D> Za svaku pohvalu. Jedino što Capriolo nije u Bačkoj Palanci, nego u Bačkoj Topoli.
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#1791 zare81

zare81
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 796 posts
  • LocationBeograd, Bežanijska kosa

Postavljeno 28 May 2010 - 12:32 PM

=D> Za svaku pohvalu. Jedino što Capriolo nije u Bačkoj Palanci, nego u Bačkoj Topoli.

Izvinjavam se svim Vojvođanima. Nisam obratio pažnju. :oops:
CAPRIOLO d.o.o.
Edvarda Kardelja bb.
24300 Backa Topola, Serbia
@ stole: i ja sam bio zapanjen. Bez računa, ja mrsio sa popravkama. Ma, super! :mrgreen:

Prenos kreće u 14:45:
http://videochat.gaz...ndex_giro.shtml
ko je slab sa italijanskim:
http://www.fromsport...0/0/0/v-16.html
  • 0

#1792 zeljkov

zeljkov
  • Members
  • 1246 posts
  • LocationBanja Luka

Postavljeno 28 May 2010 - 12:47 PM

Super...

Može i kod nas lepo.

• 0

2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com

#1793 karpkg

karpkg
  • Members
  • 1810 posts

Postavljeno 28 May 2010 - 10:07 PM

@Zare81
Druže, koliko ja znam Capriolo je zvanični zastupnik Mavic-a za Srbiju.
Ako si ti imao taj točak, pa ma gde kupljen, tebi Mavic daje garanciju,
a ne prodavac, koji samo tehnički sprovodi tu garanciju u delo. Normalno,
kod nas je sve moguće, pa i da te neko otkači samo tako. Ali, za razliku od
nekada, kad su bile društvene firme, i kada je prodavca bolelo du.e za recimo,
tvoj točak, sada se svi bore za tržište i gledaju da udovolje kupcu. Pa taj Capriolo
je prisutan na svakoj manifestaciji koja ima veze sa biciklizmom, svakako da im se
više nego isplati da izađu u susret svakom ovakvom slučaju, iako bi formalno trebao
da imaš račun i popunjenu garanciju. Ali, u ovom slučaju, ako je već točak prošao kroz
njihovu prodaju, imaju pokriće da ga vrate proizvođaču.
Čitao sam neke napise sa USA foruma u vezi Mavic točkova, doduše drumskih, i pišu
neki da im garancije nisu priznate. Verovatno je opis kvara odgovarao oštećenju usled
eksploatacije. Ovaj tvoj kvar ne bi smeo ni u kom slučaju da se desi, zato i jesi prošao
ovako. Lično me raduje što i kod nas konačno ulazi red u poslovanje i poštovanje kupca
kao onoga koji daje novac. Samo bi i kupac trebao da bude pošten i ne optužuje proizvo-
đača/prodavca za propuste koje sam napravi.
  • 0
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"

#1794 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 28 May 2010 - 10:20 PM

@Zare81
Pa taj Capriolo
je prisutan na svakoj manifestaciji koja ima veze sa biciklizmom, svakako da im se
više nego isplati da izađu u susret svakom ovakvom slučaju

Hehe svrni do BG-a pa ako nadjes makar jedan jedini lanac za 8faz, ili bilo sta za devetofaz a da nije sram pc-951, kao i gomilu drugih zanimacija drzacu ti sliku pored ikone.Ne znam meni potpuna nebriga za stanje po maloprodajama tamo gde ima je trziste najvece (u Srbiji) nesto ne mirise na tu tvoju pricu :)
  • 0
Postavljena slika

#1795 Miodrag

Miodrag
  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Postavljeno 29 May 2010 - 10:12 AM

Opasno dobra ponuda za sve one koji hoće da pređu sa običnih na SPD pedale. Poznajem ovog lika i znam da prodaje nove patike 25 evra ispod cene. Mislim da je ovo odlična ponuda, kome odgovara veličina, bolje neka požuri. Pozdrav.
http://www.cikloberz...ow.php?id=18564
  • 0

#1796 spiralc

spiralc
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 170 posts
  • LocationKnjazevac

Postavljeno 29 May 2010 - 01:57 PM

Narucim kod Tonija Ciklopie pre par godina Mavic 28" obruc da donese iz madjarske i platim mu debelo. Stigao mi je Mavic 119, sto je otprilike 2x jeftiniji obruc od onog koji smo dogovorili. Kako mi se nije islo u Kragujevac da mu licno kazem svoje misljenje o tome, ostao sam sa ovim obrucem.
  • 0

#1797 zare

zare
  • Members
  • 4296 posts

Postavljeno 29 May 2010 - 03:38 PM

Kakve veze imaju Toni i Kragujevac? Toni je koliko znam iz Pozarevca.
  • 0
.

#1798 Darkman

Darkman
  • Members
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Postavljeno 29 May 2010 - 03:40 PM

Narucim kod Tonija Ciklopie pre par godina Mavic 28" obruc da donese iz madjarske i platim mu debelo. Stigao mi je Mavic 119, sto je otprilike 2x jeftiniji obruc od onog koji smo dogovorili. Kako mi se nije islo u Kragujevac da mu licno kazem svoje misljenje o tome, ostao sam sa ovim obrucem.

A što ga nisi nazvao, da vidiš u čemu je problem? Možda je nesporazum u pitanju, nenamerna greška? Mislim, ne znam ni njega ni tebe; ali ako naručim nešto i platim 100din, a dobijem nešto drugo što vredi 50din - pa sigurno je da ću da se žalim....
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#1799 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 29 May 2010 - 03:56 PM

http://www.cikloberz...ow.php?id=18576

verovatno slika i prilika pogona u dobrom stanju :lol: :D :mrgreen:
  • 0
Postavljena slika

#1800 simalens

simalens
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts

Postavljeno 29 May 2010 - 04:12 PM

Betelgez taj pogon je vrhunski,al je ovakav posle niskog maratona....Nislija si pa znas koliko je blata bilo na stazi.A sa likom se znam super i ceo bajk je san,pa i jeste i slika i prilika dobrog pogona :D
  • 0

2 članova čita ovu temu

0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika