Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#1741 Marcus

Marcus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 568 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 24 May 2010 - 07:38 PM

Pa ne znam, jab radije kupio alu (ako imam keša) pa da ponesem umesto te težine na put nešto drugo, nužno i korisno, poput omiljene šolje za jutarnju kafu, tuceta kondoma, nešto rezervnih delova ili neku bistu druga Tita da mi krasi šator uz zalaske sunca... 8)
  • 0

I chill harder than you party. 

#1742 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 24 May 2010 - 07:47 PM

ili neku bistu druga Tita da mi krasi šator uz zalaske sunca... 8)

Bista je, pretpostavljam, alu... Izvini, moram da pitam, gde si je nabavio? :mrgreen:
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#1743 ralowski

ralowski
  • Members
  • Pip
  • 22 posts

Postavljeno 24 May 2010 - 07:49 PM

Hahaha, dobra fora ovo sa bistom :)
Ma na kraju ću i da uzmem alu najverovatnije. Naručio sam i bisage pre neki dan pa čekam i njih.
Ajd biću malo bezobrazan, da ne otvaram novi topic, gde mogu da kupim nove gaće sa tregerima a da bude po pristojnoj ceni? Nešto mi se ne uzimaju polovne, a i nisam siguran koji mi broj treba jer ih nisam kupovao do sada...
  • 0

#1744 betelgez

betelgez
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 24 May 2010 - 08:00 PM

Koji li velikan naše trgovačke scene stoji iza ove bljuvotine koju su poslali Borisu - http://www.cikloberz...ow.php?id=18404 i http://www.cikloberz...ow.php?id=18405 ?. Možda neko i prepozna broj (ajd ko prepozna, javi da znamo :D )...

meni je isto slao, ali mail. sadrzina je slicna
  • 0
Postavljena slika

#1745 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 24 May 2010 - 08:56 PM

gde mogu da kupim nove gaće sa tregerima a da bude po pristojnoj ceni?

Poenta je da kupiš DOBRE gaće (s tregerima) :D Idi do Partizana i vidi šta imaju, idi u Matriolimp i vidi šta imaju.
obrati pažnju na položaj uloška: dobar uložak je em debeo em se pruža dosta visoko uz zadnjicu, tako da u svakoj zamislivoj kombinaciji imaš uložak između sedla i onoga zbog čega kupuješ gaće s uloškom :D
  • 0

#1746 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 24 May 2010 - 08:57 PM

Jeste da nisam neki stručnjak ali 20.000 za jaknu!!! Mislim stvarono...
http://www.cikloberz...ow.php?id=18411

meni je isto slao, ali mail. sadrzina je slicna

Nisam upućan u celu priču ali koliko sam shvatio tip je revoltiran time što je ovaj ->http://www.cikloberz...ow.php?id=18400 oglas stavljen na sve moguće strane, da postoji kategorija "kuhinjski nameštaj" verovatno bi i tu završio!!! nije li tebe pre neki dan neko zbog iste stvari iskritikovao? Možda je tip odabrao pogrešan našin i reči ali poenta je na mestu... Zar ne?
  • 0

profilepic.gif

#1747 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 24 May 2010 - 09:12 PM

Jnije li tebe pre neki dan neko zbog iste stvari iskritikovao? Možda je tip odabrao pogrešan našin i reči ali poenta je na mestu... Zar ne?

obrisoa sam mail, ali mene je kritikovao stoa sam stavio da kupujem hodraulicne kocnice avid juicy 3 za oko 20 evra, ali pri tome je bio vrlo vulgaran
  • 0
Postavljena slika

#1748 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 24 May 2010 - 09:15 PM

E, to je vec idiotizam. Sta njega briga, on ih nema, a i da ih ima, ne mora da ih proda. :mrgreen:
  • 0

#1749 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 24 May 2010 - 09:17 PM

Jnije li tebe pre neki dan neko zbog iste stvari iskritikovao? Možda je tip odabrao pogrešan našin i reči ali poenta je na mestu... Zar ne?

obrisoa sam mail, ali mene je kritikovao stoa sam stavio da kupujem hodraulicne kocnice avid juicy 3 za oko 20 evra, ali pri tome je bio vrlo vulgaran

wtf? ajd da u nekoj veoma velikoj iteraciji "shvatim" da je imao motiv da "kritikuje" prodavca (konkurencija) ali cemu sad ovo ...

jbg mozda su mu dali aspirin mesto litijuma :lol:
  • 0
Postavljena slika

#1750 acony

acony
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 657 posts
  • LocationEurope

Postavljeno 24 May 2010 - 09:21 PM

Malo je falilo da danas okrenem ovoga sto prodaje rebu za 300e i da ga pitam da li je normalan ?

Sto se tice lika koji se ponasa kako se ponasa je bzvz zaista, jer ne vidim sto je problem da stane iza toga sto prica...

Sa druge strane, ovaj oglas za FOX-a nije sasvim korektan kao sto je neko vec rekao.
Naime provereno je da posetioci najvise mrze kad im se na sajtu napise uskoro :P

@stole, @betelgez

Mislim stole tacno nije trebao da reaguje, ali betelgez meni licno tvoja pounda stvarno djeluje neozbiljno, da se oglasi administiraju vjerujem da bi tvoj tako koncipiran popio delete :D
  • 0

#1751 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 24 May 2010 - 09:21 PM

obrisao sam mail, ali mene je kritikovao sto sam stavio da kupujem hidraulicne kocnice avid juicy 3 za oko 20 evra, ali pri tome je bio vrlo vulgaran

nisam na to mislio, nego što si stavio oglas i tamo gde mu nije mesto, pa si se ti izvinuo i mislim, obrisao oglas, bilo je baš u ovoj temi, ako se ne varam... A za kočnice, mogao si ti da tražiš i da ti neko pokloni iste, on ako ih nema to se njega ne tiče... Vulgarnost ne podržavam...
  • 0

profilepic.gif

#1752 betelgez

betelgez
  • Members
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Postavljeno 24 May 2010 - 09:33 PM

pa o tome se radi. mislim da je moja stvar da li cu da trazim kocnice od 20 ili 50 evra, uopste nije bitno. to je moja stvar, alo sam dobro formulisao oglas. a inace, nedelju dana pre toga sam kupio isti avid za 15 evra, koji je ispravan sa realtivno potrosenim plocicama. ali uostalom to nije ni bitno, niti je na nekom da mi predlaze da dam vise para ako necu, mislim, koji je to bezobrazluk.
  • 0
Postavljena slika

#1753 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 24 May 2010 - 09:40 PM

Vulgarnost ne podržavam...

Pretpostavljam da niko normalan iz ovog društva neće zameriti Borisu Popoviću što je obavestio ljude da mu je proradio sajt, pa makar u toj priči krenuo od Foxa. Ali - i da to nije Boris sa svim kreditima koje ovde ima, stvarno je za jezu takva reakcija. Ima nas ovde raznih...
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#1754 ralowski

ralowski
  • Members
  • Pip
  • 22 posts

Postavljeno 24 May 2010 - 09:46 PM

gde mogu da kupim nove gaće sa tregerima a da bude po pristojnoj ceni?

Poenta je da kupiš DOBRE gaće (s tregerima) :D Idi do Partizana i vidi šta imaju, idi u Matriolimp i vidi šta imaju.
obrati pažnju na položaj uloška: dobar uložak je em debeo em se pruža dosta visoko uz zadnjicu, tako da u svakoj zamislivoj kombinaciji imaš uložak između sedla i onoga zbog čega kupuješ gaće s uloškom :D

Hvala Mixitron :D
  • 0

#1755 Darkman

Darkman
  • Members
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Postavljeno 24 May 2010 - 10:50 PM

Hvala Mixitron :D

Btw, Matriolimp (Šuki) ima i svoj sajt, pa možeš i tu da vidiš cene i ponudu...
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#1756 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 24 May 2010 - 11:41 PM

n:sign0007 n:sign0006
Gde se stavljaju zanimljivi linkovi?
http://www.thebicycledoctor.net
:mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#1757 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 24 May 2010 - 11:42 PM

Jeste da nisam neki stručnjak ali 20.000 za jaknu!!! Mislim stvarono...
http://www.cikloberz...ow.php?id=18411

Ova jakna jes' i napolju malo po ušima, ali gos'n Kristijan po pravilu zavaljuje. Štaznam, možda voli da se cenjka...
  • 0

#1758 pkrisz

pkrisz
  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Postavljeno 25 May 2010 - 04:20 PM

Mixitron i Sirius9:

obojica POJMA NEMATE i zato nemojte da ladite mozgove na ovom forumu ako vec nemate pametnije sta da radite.

Kao prvo, ja nikom ne zavaljujem.
Kao drugo, ta jakna u Bgd i napolju kosta duplo vise para, jer je to MAMMUT i jer je GORE TEX XCR.
Trece, svako ima svoju cenu i niste vi ti koji ce da definisu cene na berzi [-X .

Lep pozdrav.

Kristijan
  • 0

#1759 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 25 May 2010 - 04:24 PM

Je li, a kako ti to prodaješ nove stvari za duplo manje para nego u radnji?

Ako si je već ukrao, dosta ti je i 70-80€ za pet minuta straha.
  • 0

#1760 Marcus

Marcus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 568 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 25 May 2010 - 05:28 PM

ili neku bistu druga Tita da mi krasi šator uz zalaske sunca... 8)

Bista je, pretpostavljam, alu... Izvini, moram da pitam, gde si je nabavio? :mrgreen:

Pa ima, nađe se... 8) Bez biste ni u klonju 8)

Inače, objavite maretov broj u seksi oglasima 8)
  • 0

I chill harder than you party. 

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika