JepPosto je oglas obrisan, naslucujem da je nosac bidona za cev sedista?
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 20 May 2010 - 10:58 AM
Da, visoka je cena zato sto sam i ja platio previse...da sam znao da je u planetu sa snizenjem 67 (istina, nemaju na lageru) ne bih ni kupio, ne bih se mucio s tim. Moj bezobrazluk sa cenom je tzv. preneti bezobrazluk od drugih prodavaca.
Evo, izvinjavam se svima kojima sam povredio osecanja.
Postavljeno 20 May 2010 - 11:01 AM
Nisam hteo da reagujem ali posto ste zapeli, mislio sam da i ja kazem nesto.
Da, visoka je cena zato sto sam i ja platio previse...da sam znao da je u planetu sa snizenjem 67 (istina, nemaju na lageru) ne bih ni kupio, ne bih se mucio s tim. Moj bezobrazluk sa cenom je tzv. preneti bezobrazluk od drugih prodavaca.
Izvini, taj isti u Capriolu kosta 446 din, tako da nemas opravdanje.
Postavljeno 20 May 2010 - 11:04 AM
http://www.cikloberz...ow.php?id=18199
"Oglas" je preuzet odavde.
Lepo sam rekao da se ukinu nalozi ovom i sl. spamerima, jer su provaljeni da postavljaju lazne oglase, koji bespotrebno zatrpavaju rubriku.
Postavljeno 20 May 2010 - 11:25 AM
Mozda je u capriolu toliko ali ovo nije odatle.
I da je poslednji primerak na svetu, sacekaces dooosta pre nego sto namagarcis nekoga. Ovde ima skoro 4000 registrovanih clanova i njih si izgubio kao potencijalne kupce.
Stole, i ako mu se ukine nalog, u roku od minut će napraviti novi i sve će krenuti iz početka...
Lakse je ciklu da obrise 50 naloga, nego ovima sto ih kreiraju. Mada, prave coveku bespotreban posao.
Postavljeno 20 May 2010 - 01:10 PM
Ima opravdanje, kako nema.U pitanju je univerzalna pravda, mir i harmonija univerzumaNisam hteo da reagujem ali posto ste zapeli, mislio sam da i ja kazem nesto.
Izvini, taj isti u Capriolu kosta 446 din, tako da nemas opravdanje.
Postavljeno 20 May 2010 - 06:21 PM
Uđe Lala u pekaru i pita: "Imate li hiljadu pereca?". "Nemam", reče pekar. "Dobro", reče
Lala i ode.
Sutra opet uđe i pita isto. Dobije isti odgovor, i ode. I tako isto nekoliko dana uzastopno.
Pekar popizde, pozove šefa i ispriča mu slučaj. "Pa ispeci mu tu hiljadu, kad je zapeo".
I tako, sutra ulazi Lala, a ovaj odma viče:" Imamo hiljadu pereca!" "Ta, teško će te to
prodati", reče Lala i ode.
......................................
Ne znam šta me ovde podsetilo na taj vic. Ili možda hoće...?
PS. Neko mi reče da se Lala zvao Nion.
Postavljeno 20 May 2010 - 06:32 PM
Možda je cena za taj bajk na mestu ali što kažeš, teško će to neko da kupi, to je profi oprema a profići ne kupuju po oglasima!!!
https://www.bikebust... ... rrency=usd
Postavljeno 20 May 2010 - 10:26 PM
Prednja nabla Deore, 15eur. U prodavnici nova 16 eur, model za 2010. godinu.
Postavljeno 20 May 2010 - 11:21 PM
Vrti lik na oglasima vec neko vreme novu deore za 8 eura pa niko da kupi,a ja bi je tako meto na capricozu ali me jako zanima koliko ce da traju ove quandohttp://www.cikloberza.com/show.php?id=10807
Prednja nabla Deore, 15eur. U prodavnici nova 16 eur, model za 2010. godinu.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika