Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 14 April 2009 - 03:31 PM
Postavljeno 14 April 2009 - 05:55 PM
i cena je previsoka za tako nešto, i ta najava za prodaju... mislim, ili ga prodaješ ili ga ne prodaješu cemu je fora sa prethodnim oglasom, jel nerealna cena, ili sto ga prodaje krajem meseca?
Postavljeno 14 April 2009 - 06:39 PM
Postavljeno 14 April 2009 - 09:46 PM
Postavljeno 14 April 2009 - 09:50 PM
http://www.cikloberza.com/show.php?id=5300
U ovom gradu ima mesta samo za jednog Gary-a
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 14 April 2009 - 10:15 PM
Dok smo kod rogova, u nedelju sam umro od smeha... obilazim (kolima) devojku na biciklu. Rogovi na volanu. Model nalik onima, krivi, mislim da su bili malo duži. Zamenjena im mesta, tako da im krivina gleda u polje a ne ka točku, i, naravno, nagnuti unazad. Nikad nisam video rogove na biciklu koji bolje oponašaju rogove neke životinje (u ovom slučaju, jarca).
Postavljeno 14 April 2009 - 11:44 PM
Dok smo kod rogova, u nedelju sam umro od smeha... obilazim (kolima) devojku na biciklu. Rogovi na volanu. Model nalik onima, krivi, mislim da su bili malo duži. Zamenjena im mesta, tako da im krivina gleda u polje a ne ka točku, i, naravno, nagnuti unazad. Nikad nisam video rogove na biciklu koji bolje oponašaju rogove neke životinje (u ovom slučaju, jarca).
Mogao si da joj mahnes crvenom maramom cisto da vidis da li bi uspela provokacija da te pojuri(i malo nabode)ili bi ukapirala da su joj 'rogici' naopako postavljeni.Ole,Oleeeeeeee.....
Postavljeno 22 April 2009 - 08:27 PM
pronađite si adekvatnu nabu...odbite 19% Mwst. i uračunajte davanja........
http://www.bike-disc... ... l?od=&ft=1
=D>
Postavljeno 22 April 2009 - 08:45 PM
Ni manje ni vise nego 800 evrica za ovo... Auuuuu rodjaci, mnogo je...
Postavljeno 24 April 2009 - 07:47 AM
LM nađem bajk, čujem se s prodavcem, lik van BG. Rekoh gari jel' ok da smakneš cenu 10€ da izvadim štetu od puta? -OK. Zapucamo tamo, bajk vrlo pristojan za te pare i koliko vidim nov, ne verujem da je prešao više od 300 km. Al' kad je došlo do calenzi, tu je onda akcija (ima ih dvojica) 'pa ne znam ja, vidi to s njim, on kako kaže' i tako u krug i na kraju nikom ništa dogovor. Eh... Bar sam iskukao da daju jedno svetlo.
Ono, nije da ću propasti za troškove puta, ali...
ali ono što me je dotuklo je da je jedan od razmatranih bajkova imao zarđao štap amorta (koji se, naravno, ne vidi na priloženoj fotki), k'o da mu je tu voda kapala neko vreme. Ej!? Mogu da mislim kako će se obradovati lik koji isto tako potegne odnekud da kupi taj bicikl...
Postavljeno 24 April 2009 - 08:35 AM
Postavljeno 24 April 2009 - 08:39 AM
Doduše, prodavcu može i da se kaže nešto tipa 'znaš, za te pare slična stvar ima u prodavnici'. Pogotovo kad se radi o ovim bajkovima šarolike midrange opreme. E sad, hoće li rešiti da čeka drugu budalu ili neće...
Postavljeno 24 April 2009 - 12:41 PM
Postavljeno 24 April 2009 - 07:47 PM
citat
"Na kraju mu kazem da vidimo oko cene, kao sto vidis, ti si mi napisao da je full XT a on je u stvari full Deore osim zadnjeg menjaca koji je XT, pa to drasticno menja cenu. Kad ce on, "u mom slucaju ne"?!? ja mu kazem "kako, pa ne moze da bude isto full xt i full deore?", "cena bajsa je 300 evra. nema razgovora o ceni", "Ne'". znaci, trazi ovcu, zna da nije XT, predstavlja ga kao XT a kad mu kazes sta je to ne utice na cenu. A dok sam gledao, ja mu pokazujem sta gde pise, a on "pa ja sam mislio da tako treba da pise"?!?"
Ala je naivan
Evo, smatram da treba biti pošten i predložiti čoveku realnu cenu po kojoj to može da ide (ja glasam za 230 kao znak dobre volje, jer mislim da to može u delove da ode za max 200 a onoliki ram nek' okači na zid umesto slike). Ako neće, onda bi takođe trebalo biti pošten prema drugima i reći na kog to uvaljivača da obrate pažnju po pitanju širine luka izbegavanja.
Eto.
Nadam se da mi aiwa neće zameriti na ovom kršenju privatnosti... ali mislim da ovo ne treba kriti, nego turiti u dnevnik.
Postavljeno 24 April 2009 - 08:22 PM
Sta to bese amortizacija....
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika