Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 21 April 2010 - 10:43 PM
.Ija sam stupio u kontakt sa njim ali samo putem maila.Ne da telefon ni ziv.Razgovarao sam sa mojim bajkerima koji azurnije prate desavanja u biciklizmu i zakljucak je da je ta osoba sa puno kompleksa.Ne znam sta postize sa ovakvim ponasanjem.Top Fuel 9.9 i da je ukraden ne bi se prodavao za te pare,valjda je to jasno mnogima.Nemojte nasedati.Ne znam kakav mu je odnos sa kupcima, al' ako kupis neki bajs, javi nam. Nesto mi je mnogo jeftin.
Znas kad ce da ti donese Treka na kukovo leto.Ne budi naivan.Ja mu rekoh da mi donese ovog TREK-a pa videćemo hoće li biti od reči i kakav će biti bajk...
http://www.cikloberz...ow.php?id=16437
Posted 21 April 2010 - 11:07 PM
A, čuj, nije da mi se žuri da spucam 1000 evriča na bajs, ako donese super, rekoh lova ga čeka, ako ne pa ima i drugih prodavaca (sa dužim stažom) koji prodaju TREK-a... mada sam ja prvenstveno hteo KTM...Znas kad ce da ti donese Treka na kukovo leto.Ne budi naivan.Ja mu rekoh da mi donese ovog TREK-a pa videćemo hoće li biti od reči i kakav će biti bajk...http://www.cikloberza.com/show.php?id=16437
Posted 22 April 2010 - 08:55 AM
ovo u Intersportu košta isto toliko, čak možda i malo manje, naravno novo sa garancijom.
Izgleda da nekom ličimo na ovce...
------------
Biciklom na posao
Posted 22 April 2010 - 04:44 PM
Posted 22 April 2010 - 04:47 PM
Da li je iskompleksiran ne znam, ali gotovo sam siguran da je iz Leskovca jer mu je mail ...@actavis... a actavis je kupio Zdravlje iz Leskovca, sto opet ne znaci da je iz mtb kluba actavis leskovac (njihov mail nije ...@actavis... ). A Leskovcani su generalno talentovani za trgovinu (ne mislim to u negativnom smislu, da se Anta ne uvredi). Neko se zajebava malo, kao sto se pre godinu dana neko zezao sa cannondale scalpel team replica 2009 za manje od 1000 eura.Razgovarao sam sa mojim bajkerima koji azurnije prate desavanja u biciklizmu i zakljucak je da je ta osoba sa puno kompleksa.Ne znam sta postize sa ovakvim ponasanjem.Top Fuel 9.9 i da je ukraden ne bi se prodavao za te pare,valjda je to jasno mnogima.
sad malo off:
Svaki drugi auto u Nisu koji je sa LE tablicama je karavan. To valjda paprike da voze, shta li... (za ovo nek vredja ko hoce )
Posted 22 April 2010 - 05:21 PM
Tu informaciju imam i ja.Ja sam prodavao KTM-a Calibar 45.On mi je nudio Prvo Sassion 88 u zamenu,potom bilo kojeg treka.Navodno ima kupca koji ce debelo da plati.Ako ga ne bude imao za dve nedelje morace njemu da daje svoje trekove 30% jeftinije i jos puno toga je napricao.Kad sam ga provalio i rekao da saljem drugom bajk odgovor je bio samo Ok.Naka se javi neko ko je poslovao sanjim pod uslovom da se nejavi sam on.meni je lik rekao da je iz austrije, a kada dolazi u srbiju onda je u backoj topoli
Jednostavno zasto nikom ne da broj telefona kao i vecina na berzi.
Posted 22 April 2010 - 08:33 PM
Ej, nemoj tako, mi vozimo karavana 5 godina i ni jedna paprika nije imala priliku da se vozi u njemuSvakii drugi auto u Nisu koji je sa LE tablicama je karavan. To valjda paprike da voze, shta li... (za ovo nek vredja ko hoce )
Posted 23 April 2010 - 06:04 AM
Da li je iskompleksiran ne znam, ali gotovo sam siguran da je iz Leskovca jer mu je mail ...@actavis...
mejl je trek.srbija@activist.com
Ne branim nikoga, niti napadam, samo navodim.
Smejali smo se ovim ponudama pa ćemo videti šta i kako. Želim svima uspešnu trgovinu sa lukavim prodavcem
Posted 23 April 2010 - 06:40 AM
Car se vratio, ovaj put sa UVEH majicom. A ako vam je velicina "VELIKA" onda je bas za vas .
Posted 24 April 2010 - 08:47 PM
Posted 24 April 2010 - 09:01 PM
http://www.cikloberza.com/show.php?id=16781 ovo nije lukavi prodavac,ali deluje kao neupuceni kupac
Što? ...ja sam oglas shvatio da čovek hoće da kupi ručice menjača 3x7 a pored toga i komplet osmofaz ili devetofaz (hoću reći verovatno mu trebaju menjači za dva bajka, za jednu samo ručice a za drugu komplet)
3 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)