Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 19 April 2010 - 10:38 AM
Posted 19 April 2010 - 10:45 AM
Te cene su koje vaze u Capriolo prodavnicama. Pricao sam sa covekom kada sam bio u Capriolu, kaze da oni sto uzimaju od njih dodaju minimalno 30% marzu.http://bike.capriolo...s/cenovnik9.xls I dalje koštaju 997; nego ovaj gore šiša ovcehttp://www.cikloberza.com/show.php?id=16458
Po nekom Capriolovom cenovniku koji ja imam, ovo košta 997din.
E sad, možda su menjali cene, a ja ne znam kako da nađem nov cenovnik.
Gledajuci VP+PDV cene ostao sam bez teksta znajuci neke cene u prodavnicama. Najveca pljacka je na onome sto najvise ide. Sajle, buziri (teflonski), zice i sl. stvari. To je u radnjama bar 4-5 skuplje nego u nabavci. Cisto da znate, sajla zadnjem menjaca kosta 10-tak din (u radnji 50-60), metar teflonskog buzira 12-13 din (u radnji opet 50-60), zice za tocak 2-3 dinara ( u radnji 10-11).
Kod skupljih stvari nas prodavci ipak "malo" manje pljackaju ali je pljacka i dalje onako na nivou
Posted 19 April 2010 - 11:02 AM
To ti je ono, BMW poskupeo 1% Mercedes poskupeo 1% hleb poskupeo 30%, prosečna iMflacija 11%, šta se žalite.
Posted 19 April 2010 - 12:50 PM
A što se tiče fore idi u Bg pa kupi, to zavisi kako kome... ja lepo odem do prodavca koji radi sa njima i naučim po istoj ceni kao što je u Capriolu, i to prodavac koji je specijalizovan za lovačku opremu, ali usput prodaje i Capriolo bajkove.
Posted 19 April 2010 - 12:54 PM
Uostalom, uvek ima ljudi kojima je teško da se prvo raspitaju. Pogle' samo koliko NOVI BICIKL UPOMOĆ MENI tema imamo... retko ko se prvo "raspita" po 157304 prethodnie teme iste sadržine.
Posted 19 April 2010 - 01:28 PM
Trek Top Fuel 9.9 SSL je u radnji 5.500 engleskih funti, a i izabrani je i ljubljeni model nekog foliranta L. Armstronga kada vozi MTB trke.
Na oglasu je 850 Eura.
Još je aluminjak na oglasu iznad skuplji za 100 Evra od karbonca.
U potpunom sam rebusu, a možda čiča nema neke reference potrebne sivoj masi po ovom pitanju...
Posted 19 April 2010 - 02:16 PM
Te cene su koje vaze u Capriolo prodavnicama. Pricao sam sa covekom kada sam bio u Capriolu, kaze da oni sto uzimaju od njih dodaju minimalno 30% marzu.
Te cene su preporučene svima kao maloprodajne, što znači da su dosta niže za trgovce koji to uzimaju od Capriola. Većina trgovaca se ne odmiče mnogo od njih, bar koliko sam ja video. Onaj ko doda na tu preporučenu cenu 30% može to da proda vrlo malom broju neobaveštenih ljudi, i vrlo brzo da prekine s trgovinom.
dodatak: mislim, ipak, na veće stvari, ne na sajle i sl.
Posted 19 April 2010 - 05:37 PM
A kako ti se cini pulsmetar ili ciklomaster koji je VP+PDV u Capriolu 4000 a u radnji 5000 i vise din? Bilo je gomila takvih primera, ne mogu sada ni da se setim svega.
Te cene su koje vaze u Capriolo prodavnicama. Pricao sam sa covekom kada sam bio u Capriolu, kaze da oni sto uzimaju od njih dodaju minimalno 30% marzu.
Te cene su preporučene svima kao maloprodajne, što znači da su dosta niže za trgovce koji to uzimaju od Capriola. Većina trgovaca se ne odmiče mnogo od njih, bar koliko sam ja video. Onaj ko doda na tu preporučenu cenu 30% može to da proda vrlo malom broju neobaveštenih ljudi, i vrlo brzo da prekine s trgovinom.
dodatak: mislim, ipak, na veće stvari, ne na sajle i sl.
Posted 19 April 2010 - 08:04 PM
Ćuti, kod tebe je prodavac lovačke opreme a kod mene poljoprivredna apoteka , biraš koncentrat za piliće, grabulje i ašove, preparate za prskanje voćki i... capriolo bicikleA što se tiče fore idi u Bg pa kupi, to zavisi kako kome... ja lepo odem do prodavca koji radi sa njima i naučim po istoj ceni kao što je u Capriolu, i to prodavac koji je specijalizovan za lovačku opremu, ali usput prodaje i Capriolo bajkove.
Heheheh, gledali smo iste snimke na youtubetuTrek Top Fuel 9.9 SSL je u radnji 5.500 engleskih funti, a i izabrani je i ljubljeni model nekog foliranta L. Armstronga kada vozi MTB trke.Na oglasu je 850 Eura.
Apsolutno me ne interesuje koliko košta taj model nov, ako čovek može da nabavi taj bajk, da ga donese i proda meni sa negovom zaradom za 850 eurića ja sam cool s tim, lova ga čeka, na oglasu je slika, specifikacija i cena ja sam se složio sa onim što je prodavac ponudio i tražio zauzvrat (850eur) i to je po meni gotov dill.
P.S. ako si zainteresovan za taj bajk možemo da se dogovorimo da uzmemo onaj par iz OVOG oglasa za 1550 eurića, izaći će nas još povoljnije LOOOOOL
Posted 19 April 2010 - 08:12 PM
Posted 19 April 2010 - 09:23 PM
A kako ti se cini pulsmetar ili ciklomaster koji je VP+PDV u Capriolu 4000 a u radnji 5000 i vise din? Bilo je gomila takvih primera, ne mogu sada ni da se setim svega.
Ma moguće je, ja ovo što znam video sam u Novom Sadu, gde ipak postoji dosta oštra konkurencija, pitanje je kako je po mestima kojima nisu blizu ni Planet, ni Capriolo, ni... Al kad smo kod pulsmetara, jel ima neko pošten ozbiljniji Polar povoljno da proda - ozbiljan u smislu da mogu podaci da se prebace u računar, da ima i brzinomer i kadencu (i altimetar, ako može, i da pravi večeru po želji ) - neki CS200 ili sl.? Al naravno povoljno (za kupca )... Da ne stavljam na berzu, da mi se ne javljaju kojekakvi...
Posted 21 April 2010 - 01:22 AM
Posted 21 April 2010 - 04:47 AM
http://www.cikloberza.com/show.php?id=16480
Jel se ovo neko od vas šali?
Verovatno ima sentimentalnu vrednost...
Posted 21 April 2010 - 09:11 AM
1. koristite li radije klasične pumpe ili one male patrone sa komprimovanim vazduhom, za MTB, ja sam nekako na strani patrona, ne dešava se tako često da padne pritisak guma a patrone su male i onako zgodne da kažemo
2. Ima li neko iskustva u trgovini sa Zoltom (zsolt) iz Subotice, vidim da ima gomilu oglasa i da se bavi opremom već dosta dugo...
3. ciklo-manija !!! ima li neko kontakt telefon ili mail njihov, imanu neke zanimljive porizvode pa da ih kontaktiram, da vidim kakvi su s cenama ...
http://www.cikloberz...hp?img=2569&t=n
Posted 21 April 2010 - 09:41 AM
https://digitalnelandare.blogspot.rs/
https://500px.com/mixitron
مزيل الكباب!
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users