Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#121 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 13 April 2009 - 05:56 AM

http://www.cikloberz...how.php?id=5300
  • 0

#122 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 14 April 2009 - 03:31 PM

http://www.cikloberz...how.php?id=5331
HAHAHAHAHA!!!!
n:happy0192 n:happy0045 n:happy0192 n:happy0045 n:happy0192

Gledajući oglase mogu pošteno da se nasmejem! :lol:
  • 0

#123 antiR3ality

antiR3ality
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 418 posts

Postavljeno 14 April 2009 - 03:55 PM

Na ovaj desni rog sam se i ja nasmejao :mrgreen: , ali u cemu je fora sa prethodnim oglasom, jel nerealna cena, ili sto ga prodaje krajem meseca? :?:
  • 0
Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself!

#124 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 14 April 2009 - 05:55 PM

u cemu je fora sa prethodnim oglasom, jel nerealna cena, ili sto ga prodaje krajem meseca? :?:

i cena je previsoka za tako nešto, i ta najava za prodaju... mislim, ili ga prodaješ ili ga ne prodaješ :wink:
  • 0

#125 banished

banished
  • Members
  • PipPipPip
  • 127 posts

Postavljeno 14 April 2009 - 06:39 PM

pa možda čovek čeka kredit , pa ako mu banka ne odobri prodaće bike ... :)
  • 0

#126 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 14 April 2009 - 09:46 PM

Dok smo kod rogova, u nedelju sam umro od smeha... obilazim (kolima) devojku na biciklu. Rogovi na volanu. Model nalik onima, krivi, mislim da su bili malo duži. Zamenjena im mesta, tako da im krivina gleda u polje a ne ka točku, i, naravno, nagnuti unazad. Nikad nisam video rogove na biciklu koji bolje oponašaju rogove neke životinje (u ovom slučaju, jarca).
  • 1

#127 Gary_Fisher89

Gary_Fisher89
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1215 posts
  • LocationPalace, Centar, Beograd

Postavljeno 14 April 2009 - 09:50 PM

http://www.cikloberza.com/show.php?id=5300

U ovom gradu ima mesta samo za jednog Gary-a n:fighting0028 n:fighting0028

:mrgreen:
  • 0
http://www.youtube.c...cycleFanatic89#

"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."

Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...

#128 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 14 April 2009 - 10:15 PM

Dok smo kod rogova, u nedelju sam umro od smeha... obilazim (kolima) devojku na biciklu. Rogovi na volanu. Model nalik onima, krivi, mislim da su bili malo duži. Zamenjena im mesta, tako da im krivina gleda u polje a ne ka točku, i, naravno, nagnuti unazad. Nikad nisam video rogove na biciklu koji bolje oponašaju rogove neke životinje (u ovom slučaju, jarca).

:lol: n:happy0045 :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

#129 marko035

marko035
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 991 posts
  • LocationJagodina

Postavljeno 14 April 2009 - 11:44 PM

Mogao si da joj mahnes crvenom maramom :wink: cisto da vidis da li bi uspela provokacija da te pojuri(i malo nabode)ili bi ukapirala da su joj 'rogici' naopako postavljeni.Ole,Oleeeeeeee..... :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

#130 Allexandar

Allexandar
  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 18 April 2009 - 07:18 AM

...ili bi ukapirala da su joj 'rogici' naopako postavljeni.Ole,Oleeeeeeee..... :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Mozda ne bi ukapirala. Mozda bi pomislila da su njemu rogovi kontra okrenuti :)
  • 0

#131 TaZ

TaZ
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 236 posts

Postavljeno 22 April 2009 - 08:27 PM

http://www.cikloberz...how.php?id=5489

pronađite si adekvatnu nabu...odbite 19% Mwst. i uračunajte davanja........

http://www.bike-disc... ... l?od=&ft=1

=D>
  • 0

#132 Brane

Brane
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 359 posts
  • LocationJagodina

Postavljeno 22 April 2009 - 08:45 PM

http://www.cikloberz...how.php?id=5240
Ni manje ni vise nego 800 evrica za ovo... Auuuuu rodjaci, mnogo je... :mrgreen:
  • 0
Staro pravilo za kupovinu bicikala i delova: lagano, dugotrajno, jeftino - izaberite dvoje od toga.

#133 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 23 April 2009 - 06:17 AM

Ali momak je zemunac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first

#134 lasica

lasica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 540 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 23 April 2009 - 08:22 AM

http://www.cikloberza.com/show.php?id=5240
Ni manje ni vise nego 800 evrica za ovo... Auuuuu rodjaci, mnogo je... :mrgreen:

Prodace se samo u slucaju ako bajk sam ode na buvlju pijacu, postavi tendu i izreklamira se! ...I to sve na zadnjem tocku! :lol: :lol: :lol:
  • 0
Postavljena slika

#135 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 24 April 2009 - 07:47 AM

E dakle, častim devojčicu biciklom za rođendan :) Za njene potrebe nanišanjena liga 100+ € i još ću da joj napakujem neke meni pretekle deliće koje niko neće ili 'oće za male pare i da u dogledno vreme stavim pametnije kočnice.
LM nađem bajk, čujem se s prodavcem, lik van BG. Rekoh gari jel' ok da smakneš cenu 10€ da izvadim štetu od puta? -OK. Zapucamo tamo, bajk vrlo pristojan za te pare i koliko vidim nov, ne verujem da je prešao više od 300 km. Al' kad je došlo do calenzi, tu je onda akcija (ima ih dvojica) 'pa ne znam ja, vidi to s njim, on kako kaže' i tako u krug i na kraju nikom ništa dogovor. Eh... Bar sam iskukao da daju jedno svetlo.
Ono, nije da ću propasti za troškove puta, ali...

ali ono što me je dotuklo je da je jedan od razmatranih bajkova imao zarđao štap amorta (koji se, naravno, ne vidi na priloženoj fotki), k'o da mu je tu voda kapala neko vreme. Ej!? Mogu da mislim kako će se obradovati lik koji isto tako potegne odnekud da kupi taj bicikl...
  • 0

#136 Allexandar

Allexandar
  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 24 April 2009 - 08:35 AM

Pre neki dan sam video bicikl BoomMax ram 7005, zadnji menjac xt, prednji deore , amortizer RST, sediste sele Italia (vozeno) koji je kupio svom bratu za rodjendan od "prijatelja" koji radi u nekom servisu u BG-u. Ne mogu da se otmem utisku da je cena od 450 jura malo previse za biciklu koja je dosla iz inostranstva i pitaj boga (citaj nema sanse) da je legalna...
  • 0

#137 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 24 April 2009 - 08:39 AM

Naduvali su u poslednje vreme cene preko svake mere. Mora da su (po hiljaditi put) "uhapsili dobavljače pa je dotok otežan"...

Doduše, prodavcu može i da se kaže nešto tipa 'znaš, za te pare slična stvar ima u prodavnici'. Pogotovo kad se radi o ovim bajkovima šarolike midrange opreme. E sad, hoće li rešiti da čeka drugu budalu ili neće...
  • 0

#138 Allexandar

Allexandar
  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 24 April 2009 - 12:41 PM

Ma slazem se u potpunosti sa tobom ali zalosno mi je kad natrci neko naivan koji iz jedne najdobronamernije namere okrene "ortaka" a ovaj mu proda za ne male pare tako nesto. Prosle godine su pali neki cigani made in Pozarevac sa punim kobmijem u Austriji. Posle toga, neko vreme, opala je kradja bicikala za 80% :D
  • 0

#139 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 24 April 2009 - 07:47 PM

E dakle smorio sam se sad k'o bulja. Sećate se aiwe, ovog novog kolege koji traži 23"+ treker. Javi mu se valjač i kaže mu komplet XT KTM, 300€. Ode on, kad ono (izgreban) srebrni deore na sve strane, samo pozadi matori XT, model pre 3D...

citat

"Na kraju mu kazem da vidimo oko cene, kao sto vidis, ti si mi napisao da je full XT a on je u stvari full Deore osim zadnjeg menjaca koji je XT, pa to drasticno menja cenu. Kad ce on, "u mom slucaju ne"?!? ja mu kazem "kako, pa ne moze da bude isto full xt i full deore?", "cena bajsa je 300 evra. nema razgovora o ceni", "Ne'". znaci, trazi ovcu, zna da nije XT, predstavlja ga kao XT a kad mu kazes sta je to ne utice na cenu. A dok sam gledao, ja mu pokazujem sta gde pise, a on "pa ja sam mislio da tako treba da pise"?!?"

Ala je naivan :roll:

Evo, smatram da treba biti pošten i predložiti čoveku realnu cenu po kojoj to može da ide (ja glasam za 230 kao znak dobre volje, jer mislim da to može u delove da ode za max 200 a onoliki ram nek' okači na zid umesto slike). Ako neće, onda bi takođe trebalo biti pošten prema drugima i reći na kog to uvaljivača da obrate pažnju po pitanju širine luka izbegavanja.
Eto.

Nadam se da mi aiwa neće zameriti na ovom kršenju privatnosti... ali mislim da ovo ne treba kriti, nego turiti u dnevnik.
  • 0

#140 aiwa

aiwa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 254 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 24 April 2009 - 08:22 PM

Sutra cu detalje. sustina je, decko, bio svestan ili nesvestan prevarant, je toliko platio taj bajs pre godinu dana, on je xy vlasnik po redu, kaze da je presao sa njim 1500 km, racunajte min x3, i zacrtao je da ga proda po istoj ceni koliko ga je i kupio.
Sta to bese amortizacija....
  • 0

Shimano Line-up chart 2020

http://productinfo.s...no.com/#/lc/1.4

8 članova čita ovu temu

0 članova, 8 gosta, 0 anonimnih korisnika