Jump to content

Photo

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Please log in to reply
8701 replies to this topic

#1321 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 12 March 2010 - 12:28 PM

Nadam se da je i ovaj čovek pobrkao dinare i evre, ili je neka nula tu viška... Ili možda grešim?

http://www.cikloberz...ow.php?id=14832
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#1322 doki

doki
  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • LocationIndjija

Posted 12 March 2010 - 01:39 PM

500 din :))) sad sam zvao coveka ljubazan covek ...kupio sam jedan da vidim cemu je ;)
  • 0
Doki Lee Bejbe

#1323 Darkman

Darkman
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Posted 12 March 2010 - 02:11 PM

500 din :))) sad sam zvao coveka ljubazan covek ...kupio sam jedan da vidim cemu je ;)

Za 500din da uzmem i ja jedan sebi bre, da se ne mučim... Da li ih šalje (on u Kraljevu, ja u Bgd)? I Doki ajd javi kakvi su, rade li posao :)
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#1324 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 12 March 2010 - 02:24 PM

Taj bi čovek mogao i valjke iz kućne radinosti da pravi. Sad bi' dao pare za jedan, ubuđao sam se više u kući...
  • 0

#1325 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Posted 12 March 2010 - 02:43 PM

To mozete i sami da napravite,svaki bravar ce vam to napraviti za koje pivo.Ja sam to sam napravio pre 3god.Vrsi poso.

Attached Thumbnails

• DSC08158.JPG

• 0

#1326 karpkg

karpkg
  • Members
  • 1810 posts

Posted 12 March 2010 - 05:48 PM

Za te pare-extra, ne isplati se uopšte pokušavati sa samogradnjom.
Kome treba, neka kupi odmah!
  • 0
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"

#1327 Grux

Grux
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 344 posts
  • LocationLeskovac + DST

Posted 12 March 2010 - 05:50 PM

Više puta sam se nervirao zbog nemanja ovakve sprave, korisno, korisno!!
  • 0

#1328 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 12 March 2010 - 07:12 PM

Bogami, ovo je dzabaluk! Sto rece karp, ne isplati mi se da bilo sta klepam. n:fighting0027 Samo, gde da nadjem mesta za njega, jedva se snadjoh i za bajs. Stanovanje u gradi - sucks! ](*,)
  • 0

#1329 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Posted 12 March 2010 - 07:15 PM

oce li jos neko iz bg-a da porucuje?
  • 0

#1330 zeggerr

zeggerr
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 486 posts

Posted 12 March 2010 - 07:42 PM

Hocu ja :D upisi me slobodno, pa da nas 'transport' kosta manje. Da ne bude obracunavanja po kilogramu tereta i na kraju ispadne skuplja kurirska sluzba nego stalak za bajk :roll: saljem ti broj mobilnog na pp @ Ciklo.
  • 0
vredniji je gram iskustva od tone teorije....

#1331 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 12 March 2010 - 08:11 PM

I ja bih narucio, samo kad bih znao gde cu sa stalkom. #-o Jel ima neka verzija sa sklopivim nogicama? :P
  • 0

#1332 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-

Posted 12 March 2010 - 08:14 PM

trebalo bi sutra pozvati coveka, videti postoji li opcija slanja, da se informise koliko bi kostalo.
  • 0

#1333 Darkman

Darkman
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Posted 12 March 2010 - 08:39 PM

oce li jos neko iz bg-a da porucuje?

Računaj i mene ako naručuješ. Pare mogu i unapred da ti dam (da ne bude da na kraju daješ 5k dinara za tuce stalaka :D)

@Stole
Prednosti života u potkrovlju - imaš ceo tavan za majstorisanje :D
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#1334 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 12 March 2010 - 08:56 PM

Ajd da se i mi novosađani organizujemo... ima li zainteresovanih? (može na pp)

A vi javite ako ima novih detalja....
  • 0

#1335 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-

Posted 12 March 2010 - 09:09 PM

Da ne davimo ovu temu. Dalje diskusije oko stalaka ovde: viewtopic.php?f=5&t=3071
  • 0

#1336 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 15 March 2010 - 09:20 PM

Trange-frange, oglas br. 636. Cena krajnje suluda. :idea: Iz kog veka je vila, kad ima nosac za cantilever kocnice? :shock:
  • 0

#1337 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 15 March 2010 - 09:41 PM

A 1500 grama? :?
Btw vila izgleda k'o od brega odvaljena :)
  • 0

#1338 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 16 March 2010 - 02:17 PM

Ovo bi moglo da se nazove "svakojaki prodavci...". Vidim u petak oglas za bežični ciklomaster, hitno mi treba a cena nije previsoka, pošaljem tzv. Darku iz NS sms sa pitanjem da li je isti potpuno ispravan i da li ima sve gumice. Posle nekog vremena potvrdi mi čovek da je sve ok, i dogovorimo se, "pošto je on malo van grada", da će mi to veče, "njegovi" doneti brzinomer ili, ako oni ne donesu, doneće mi on sutra. Prolazi subota, pa i nedelja, šaljem sms pa zovem dotičnog, ne odaziva se i ne javlja. Konačno danas, pošto vidim da je dao novi oglas, nazivam i dobijam ga. "E, (tuc muc) pa ja nisam bio dva dana tu, a ovi moji prodali...". Eto - pazite šta se dogovarate sa dotičnim Darkom iz predgrađa Novog Sada, nemojte slučajno da mu novce šaljete unapred ili nešto slično... da vas "njegovi" ne zajebu...
  • 0

#1339 Brane

Brane
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 359 posts
  • LocationJagodina

Posted 16 March 2010 - 03:05 PM

Ovo bi moglo da se nazove "svakojaki prodavci...". Vidim u petak oglas za bežični ciklomaster, hitno mi treba a cena nije previsoka, pošaljem tzv. Darku iz NS sms sa pitanjem da li je isti potpuno ispravan i da li ima sve gumice. Posle nekog vremena potvrdi mi čovek da je sve ok, i dogovorimo se, "pošto je on malo van grada", da će mi to veče, "njegovi" doneti brzinomer ili, ako oni ne donesu, doneće mi on sutra. Prolazi subota, pa i nedelja, šaljem sms pa zovem dotičnog, ne odaziva se i ne javlja. Konačno danas, pošto vidim da je dao novi oglas, nazivam i dobijam ga. "E, (tuc muc) pa ja nisam bio dva dana tu, a ovi moji prodali...". Eto - pazite šta se dogovarate sa dotičnim Darkom iz predgrađa Novog Sada, nemojte slučajno da mu novce šaljete unapred ili nešto slično... da vas "njegovi" ne zajebu...

Pa ti si dobro prosao. Zavlacio te je samo 2-3 dana :mrgreen:
Imam i ja jedan slucaj za rubriku "Svakojaki prodavci..." ili jos bolje "Neodgovorni prodavci..."
Do juce je u oglasima bio na prodaju brzinomer Ciclosport CM 4.4A+HR. Polovan. Cena 50 eura... Ja se eto zainteresovao, cujem se sa prodavcem (preko mail-a posto broj tel. nije ostavio u oglasu) cije ime ni dan danas ne znam, ali iz Belog Manastira je, znam da vozi nekog Cannondale-a...
Sta cemo, kako cemo posto je on u Hrvatskoj... kaze ima prijatelja u Subotici sutra je to kod njega i onda ce taj iz Subotice da me kontaktira i da mi posalje. Ok super!
Prodje 3 dana od tog njegovog sutra, a mene niko ne zove iz Subotice... pustim ja njemu mail, a on mi odgovara da mu je iskrslo nesto, neki seminar u Austriji pa je otisao tamo, vraca se pocetkom sledece nedelje i onda mi salje to... Dobro 'ajde covek ima mnogo obaveza, ne ljutim se, doduse moga je da mi javi to jednim kratkim mail-om, ali nema veze ljudi smo...
Cekam ja tako, dodje i cetvrtak te sledece nedelje njega ni od korova... Ne znam sta je po njemu pocetak nedelje, ali znam da cetvrtak dafinitivno nije... Pustim ja mail, prodje jos dva-tri dana, a on ne odgovara... 'Ajde reko' da budem uporan, pustim ja opet mail i zamisli, udostojio me je odgovora! Kaze otisao za Zagreb jer mu je naleteo neki posao, ne zna kad ce sledeci put za Srbiju i da je najbolja varijanta da ja nadjem nesto drugo ili u prevodu aj' cao!...
Odgovorio sam mu da je neozbiljan! Zavlacio me je nekih 13-14 dana... :evil: Ako me nesto nervira to su ljudi koji ne postuju tudje vreme.
Mada, mozda mi je i ucinio uslugu jer sad planiram da kupim nekog Garmina ili Polara 8)
Ali u svakom slucaju neodgovorno i bezobrazno s njegove strane.
Vidim prebrisao je sve oglase... Imao je i glas za Fizik Arione sediste i za Elite-ov trenazer i jos neke...
Eto... morao sam ovo da podelim sa svima vama... i naravno da pripazite ukoliko poslujete sa doticnim gospodinom! :evil:
  • 0
Staro pravilo za kupovinu bicikala i delova: lagano, dugotrajno, jeftino - izaberite dvoje od toga.

#1340 TaZ

TaZ
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 236 posts

Posted 16 March 2010 - 03:56 PM

Eto da nebi forumaši morali tražiti moje oglase, ja sam taj koji nije ispoštovao dogovor sa gore navedenim ........ne želim se pravdati ni pred kim, ali tako je ispalo. Ja sam se ispričao, a ispriku brane može prihvatiti ili ne. Kad smo već kod ovakvih razgovora čuvao sam ja djelove za neke forumaše i po mjesec dana da poslije od njih nebi bilo ni riječi. Kupovao stvari od forumaša koje nisu nikada poslali i da ne nabarajam....za sve to sam morao nekoga moljakati da mi učini uslugu pa nisam kukao po forumu.

Pozdrav svima.....vidimo se na Fruškogorskom maratonu.
P.S.
Molim Vas da me više nešaljete poruke za ciklokomp........
  • 0

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users