Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 12 March 2010 - 02:11 PM
500 din )) sad sam zvao coveka ljubazan covek ...kupio sam jedan da vidim cemu je
Za 500din da uzmem i ja jedan sebi bre, da se ne mučim... Da li ih šalje (on u Kraljevu, ja u Bgd)? I Doki ajd javi kakvi su, rade li posao
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
Postavljeno 12 March 2010 - 02:24 PM
Postavljeno 12 March 2010 - 07:12 PM
Postavljeno 12 March 2010 - 07:42 PM
Postavljeno 12 March 2010 - 08:11 PM
Postavljeno 12 March 2010 - 08:39 PM
Računaj i mene ako naručuješ. Pare mogu i unapred da ti dam (da ne bude da na kraju daješ 5k dinara za tuce stalaka )oce li jos neko iz bg-a da porucuje?
@Stole
Prednosti života u potkrovlju - imaš ceo tavan za majstorisanje
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
Postavljeno 12 March 2010 - 09:09 PM
Postavljeno 15 March 2010 - 09:20 PM
Postavljeno 15 March 2010 - 09:41 PM
Btw vila izgleda k'o od brega odvaljena
Postavljeno 16 March 2010 - 02:17 PM
Postavljeno 16 March 2010 - 03:05 PM
Pa ti si dobro prosao. Zavlacio te je samo 2-3 danaOvo bi moglo da se nazove "svakojaki prodavci...". Vidim u petak oglas za bežični ciklomaster, hitno mi treba a cena nije previsoka, pošaljem tzv. Darku iz NS sms sa pitanjem da li je isti potpuno ispravan i da li ima sve gumice. Posle nekog vremena potvrdi mi čovek da je sve ok, i dogovorimo se, "pošto je on malo van grada", da će mi to veče, "njegovi" doneti brzinomer ili, ako oni ne donesu, doneće mi on sutra. Prolazi subota, pa i nedelja, šaljem sms pa zovem dotičnog, ne odaziva se i ne javlja. Konačno danas, pošto vidim da je dao novi oglas, nazivam i dobijam ga. "E, (tuc muc) pa ja nisam bio dva dana tu, a ovi moji prodali...". Eto - pazite šta se dogovarate sa dotičnim Darkom iz predgrađa Novog Sada, nemojte slučajno da mu novce šaljete unapred ili nešto slično... da vas "njegovi" ne zajebu...
Imam i ja jedan slucaj za rubriku "Svakojaki prodavci..." ili jos bolje "Neodgovorni prodavci..."
Do juce je u oglasima bio na prodaju brzinomer Ciclosport CM 4.4A+HR. Polovan. Cena 50 eura... Ja se eto zainteresovao, cujem se sa prodavcem (preko mail-a posto broj tel. nije ostavio u oglasu) cije ime ni dan danas ne znam, ali iz Belog Manastira je, znam da vozi nekog Cannondale-a...
Sta cemo, kako cemo posto je on u Hrvatskoj... kaze ima prijatelja u Subotici sutra je to kod njega i onda ce taj iz Subotice da me kontaktira i da mi posalje. Ok super!
Prodje 3 dana od tog njegovog sutra, a mene niko ne zove iz Subotice... pustim ja njemu mail, a on mi odgovara da mu je iskrslo nesto, neki seminar u Austriji pa je otisao tamo, vraca se pocetkom sledece nedelje i onda mi salje to... Dobro 'ajde covek ima mnogo obaveza, ne ljutim se, doduse moga je da mi javi to jednim kratkim mail-om, ali nema veze ljudi smo...
Cekam ja tako, dodje i cetvrtak te sledece nedelje njega ni od korova... Ne znam sta je po njemu pocetak nedelje, ali znam da cetvrtak dafinitivno nije... Pustim ja mail, prodje jos dva-tri dana, a on ne odgovara... 'Ajde reko' da budem uporan, pustim ja opet mail i zamisli, udostojio me je odgovora! Kaze otisao za Zagreb jer mu je naleteo neki posao, ne zna kad ce sledeci put za Srbiju i da je najbolja varijanta da ja nadjem nesto drugo ili u prevodu aj' cao!...
Odgovorio sam mu da je neozbiljan! Zavlacio me je nekih 13-14 dana... Ako me nesto nervira to su ljudi koji ne postuju tudje vreme.
Mada, mozda mi je i ucinio uslugu jer sad planiram da kupim nekog Garmina ili Polara
Ali u svakom slucaju neodgovorno i bezobrazno s njegove strane.
Vidim prebrisao je sve oglase... Imao je i glas za Fizik Arione sediste i za Elite-ov trenazer i jos neke...
Eto... morao sam ovo da podelim sa svima vama... i naravno da pripazite ukoliko poslujete sa doticnim gospodinom!
Postavljeno 16 March 2010 - 03:56 PM
Pozdrav svima.....vidimo se na Fruškogorskom maratonu.
P.S.
Molim Vas da me više nešaljete poruke za ciklokomp........
4 članova čita ovu temu
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika