Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8701 odgovora na ovu temu

#1301 biber021

biber021
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 214 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 11 March 2010 - 10:07 AM

Nadam se da voziš u smeru suprotnom od ovog foruma n:bye

=D>

Babe torokuše i luzeri otpozdravljaju prave vozače! I prave prodavce naravno... :mrgreen:
  • 0
Kod bicikla su bitne dve stvari: da ima dva točka i da ima kočnicu. Ustvari ovo drugo i nije tako bitno.
------------
Biciklom na posao

#1302 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 11 March 2010 - 10:52 AM

nikada nista nisam prodavao od delova.

Ajde, Atila, lepo priznaj koju ti je trgovinu forum pokvario? Pa ne bi se ti sigurno češao gde te ne svrbi. Lepo priznaj i možda se forum obaveže da ti sledeću ponudu ne prokomentariše (a i Darkman će ti oprostiti što te je grdio...) :D
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#1303 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 11 March 2010 - 12:36 PM

Odoh da vozim.

Skidam kapu ako voziš po ovom vremenu... Ni vrhunski takmičari ni danas niti juče nisu vozili napolju. :mrgreen:
  • 0

#1304 MarkoD

MarkoD
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
  • LocationBGD

Postavljeno 11 March 2010 - 01:45 PM

Odoh da vozim.

Skidam kapu ako voziš po ovom vremenu... Ni vrhunski takmičari ni danas niti juče nisu vozili napolju. :mrgreen:

Ma laze... :mrgreen:
  • 0

#1305 gordan

gordan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 517 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 12 March 2010 - 06:25 AM

Odoh da vozim.

Skidam kapu ako voziš po ovom vremenu...

hm, mozda je mislio na voznju kolima... :?
  • 0
--

#1306 atilasum

atilasum
  • Members
  • 7 posts

Postavljeno 12 March 2010 - 10:13 AM

Koliko ti imas godina? Ako imas 13 onda ok.

Nemam 13, ali imam dovoljno da umem da razgovaram kulturno sa drugim ljudima. To nije nešto sa čime se rodiš, već se uči kroz život, možda za tebe još nije kasno...

Zbogom luzeri!

Nadam se da voziš u smeru suprotnom od ovog foruma n:bye

Umesto sto visis na ovom forumu i gubis dragoceno vreme svog zivota,mogao si da saznas preko interneta razliku izmedju SID-a i Recona.Zato internet i sluzi.Ili ti to mozda nije palo na pamet pa ces da cekas svaki put da ti stariji kazu sta ti je ciniti?Odrasti vec jednom.
  • 0

#1307 atilasum

atilasum
  • Members
  • 7 posts

Postavljeno 12 March 2010 - 10:15 AM

nikada nista nisam prodavao od delova.

Ajde, Atila, lepo priznaj koju ti je trgovinu forum pokvario? Pa ne bi se ti sigurno češao gde te ne svrbi. Lepo priznaj i možda se forum obaveže da ti sledeću ponudu ne prokomentariše (a i Darkman će ti oprostiti što te je grdio...) :D

Ako hoces mogu da ti ponovim,nije problem:
Nikada nista nisam prodavao od delova za bicikl a i kada bih imao nesto da prodam,sigurno da to ne bi bilo na ovom mestu.Ono sto imam bacim ili dam nekome kome ce to koristiti ako je u voznom stanju.
Hoces jos jednom da ti ponovim ili si razumeo sada?
  • 0

#1308 atilasum

atilasum
  • Members
  • 7 posts

Postavljeno 12 March 2010 - 10:19 AM

Odoh da vozim.

Ja vam kazem da ste vi jedna gomila pozera a vi mi ne verujete.Mi smo vozili i juce i prekjuce BICIKLE a vozimo i danas.I to po onoj najvecoj vejavici.
A vi gubite i dalje vreme na ovom forumu.
Zato vam i kazem da ste luzeri.
Pazite da se ne istopite od kise i snega.
  • 0

#1309 zuba88

zuba88
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 893 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 12 March 2010 - 10:21 AM

atila koji k... ti onda trazis na ovom forumu , aj mi lepo objasni
  • 0
........

#1310 atilasum

atilasum
  • Members
  • 7 posts

Postavljeno 12 March 2010 - 10:22 AM

Njegovo nezadovoljstvo samo govori da ova tema nije beskorisna vec da su mnogi ljudi porazmislili pre kupovine bilo cega tj da su se raspitali u ovoj ili nekoj drugoj temi.
Postojanje ove teme me ni malo ne iritira vec naprotiv bas je podrzavam iako se nadjem kad-kad u ulozi prodavca.
A da vozimo, vozimo, nista se ti momak ne sekiraj,ima ovde profesionalaca i rekreativaca samo necemo da nas dere neka ******** koja jedina misli da 'diluje' delove i bicikle :twisted:

"ima ovde profesionalaca"

Da li stvarno mislis da se neko od njih spustio na vas nivo? Covece oni nemaju vremena za ovakve budalastine.
  • 0

#1311 atilasum

atilasum
  • Members
  • 7 posts

Postavljeno 12 March 2010 - 10:26 AM

atila koji k... ti onda trazis na ovom forumu , aj mi lepo objasni

Slucajno sam naleteo i ne mogu da verujem da ima ovoliko jadnih ljudi sa toliko slobodnog vremena koji ga upraznjavaju na pogresan nacin umesto da voze.
  • 0

#1312 zuba88

zuba88
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 893 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 12 March 2010 - 10:28 AM

pa onda slucajno ga iskluiraj i idi da vozis kad si takav opasan biciklista, a sto se tice ozbiljnih takmicara ima ih dosta na ovom forumu, a ti sigurno nisi jedan od njih
  • 0
........

#1313 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 12 March 2010 - 10:35 AM

Odoh da vozim.

Ja vam kazem da ste vi jedna gomila pozera a vi mi ne verujete.Mi smo vozili i juce i prekjuce BICIKLE a vozimo i danas.I to po onoj najvecoj vejavici.

Koji si ti lik... koji je smisao vožnje bajka po vejavici? Niti možeš da treniraš, niti možeš da uživaš (iako ta 2 ne idu uvek jedno sa drugim) a ti ispadaš neki sado-mazo čovek :lol:

jako kontradiktorno :mrgreen:
Dosta stvari sam i ja ovde naučio, sa dosta stvari sam se upoznao i mnogo puta mi je to značilo za "džep".
A ti Atila, popij nešto za smirenje i/ili nađi devojku pa da nastavimo malo opuštenije :?
  • 0

#1314 sasac

sasac
  • Members
  • PipPipPip
  • 164 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 12 March 2010 - 10:38 AM

PILE se vratio u liku ATILASUM. :lol:
Ljudi, čovek vas pali! Nemojte da se primate! [-X
  • 0
07 Specialized Stumpjumper FSR Comp D4W
08 Specialized Stumpjumper FSR Expert
09 Specialized Crosstrail Pro

#1315 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 12 March 2010 - 10:48 AM

Hoces jos jednom da ti ponovim ili si razumeo sada?

Atila, tebe niko nije zvao na forum, sam si se javio. Ti si taj koji ima problem i loše emocije sa nama, ne mi sa tobom (sasvim si zabavan). Koliko shvatam - profesionalac nisi (čim sa nama tu gubiš vreme), trgovac nisi (ajd da ti poverujem, ne moraš mi ponavljati), znači - uporan si rekreativac (čim voziš i po ovom vremenu, za to svaka čast). Doduše, nisam čuo za mesto Begej, al ako ti tvrdiš da si odatle, da ti poverujem i to. Al šta ćeš ti TAKAV ovde s nama luzerima i pozerima? Vozi, brate, čuješ kako ravnica vrišti za tobom?
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#1316 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 12 March 2010 - 10:58 AM

Odoh da vozim.

Pazite da se ne istopite od kise i snega.

Jbg ,mi gubimo vreme na forumu, ti ga gubis na biciklu manje vise svi gubimo, a zivot ide dalje :lol: Mada ko zna mozda vrtis lovu na bajku u tom slucaju svaka ti dala n2:icone10sr6
  • 0
Postavljena slika

#1317 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 12 March 2010 - 11:00 AM

Atila ako zelis dalje da diskutujes cini to bez vredjanja drugih.
  • 0

#1318 mouse

mouse
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 420 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 12 March 2010 - 11:04 AM

Slucajno sam naleteo i ne mogu da verujem da ima ovoliko jadnih ljudi sa toliko slobodnog vremena koji ga upraznjavaju na pogresan nacin umesto da voze.

Smešan neki lik... :?

jedan
dva
tri

Ovo su "neki tipovi" sa foruma koji su imali vremena za "dangubljenje", pa pomogli prijateljima LUZERIMA i POZERIMA sa ovog foruma u određenim situacijama... jer nisu vozili, nego se smarali na forumu (bilo im je hladno, prave ženice, ccccc :lol: )... ALI, pošto je ovo očigledno neka teška paljevina od lika :mrgreen: odoh i ja dalje... POZZ!

PS: Neka se ne ljute gore pomenuti bajkeri što sam ih uzeo za uzor, mislim da je jasno zbog čega sam to uradio....
  • 0

#1319 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 12 March 2010 - 11:50 AM

Cini mi se da ovde ima jos neobavestenih cemu sluzi internet.Dakle, ovo je forum ljubitelja biciklizma, gde se oni na ovaj nacin stite od lukavih prodavaca.Voznja da, ali kakva bi to voznja bila da nema ove rublike?
  • 0

#1320 Brane

Brane
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 359 posts
  • LocationJagodina

Postavljeno 12 March 2010 - 11:54 AM

Eee ljudi upropastismo temu...
Tema se zove kako se zove i daj da pricamo o tome, a gospodin nepostojeci (atilasum) neka otvori svoju temu koju moze da nazove "Dokoni forumasi i tako na tu temu..." pa nek' tamo ispise ceo sadrzaj svog mozga ako zeli, samo ne znam ko ce to da cita... Nego se kao slucajno zalepio bas za temu koja ima najvise postova na celom forumu!

@Ciklo
Mislim da je osim opomene za vredjanje trebalo da dobije i opomenu za OFF i da se premeste poslednje dve strane u posebnu temu.
  • 0
Staro pravilo za kupovinu bicikala i delova: lagano, dugotrajno, jeftino - izaberite dvoje od toga.

4 članova čita ovu temu

0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika