=D>Nadam se da voziš u smeru suprotnom od ovog foruma
Babe torokuše i luzeri otpozdravljaju prave vozače! I prave prodavce naravno...
Postavljeno 11 March 2010 - 10:07 AM
=D>Nadam se da voziš u smeru suprotnom od ovog foruma
Postavljeno 11 March 2010 - 10:52 AM
nikada nista nisam prodavao od delova.
Postavljeno 11 March 2010 - 12:36 PM
Skidam kapu ako voziš po ovom vremenu... Ni vrhunski takmičari ni danas niti juče nisu vozili napolju.Odoh da vozim.
Postavljeno 12 March 2010 - 10:13 AM
Nemam 13, ali imam dovoljno da umem da razgovaram kulturno sa drugim ljudima. To nije nešto sa čime se rodiš, već se uči kroz život, možda za tebe još nije kasno...Koliko ti imas godina? Ako imas 13 onda ok.
Nadam se da voziš u smeru suprotnom od ovog forumaZbogom luzeri!
Postavljeno 12 March 2010 - 10:15 AM
nikada nista nisam prodavao od delova.
Ajde, Atila, lepo priznaj koju ti je trgovinu forum pokvario? Pa ne bi se ti sigurno češao gde te ne svrbi. Lepo priznaj i možda se forum obaveže da ti sledeću ponudu ne prokomentariše (a i Darkman će ti oprostiti što te je grdio...)
Postavljeno 12 March 2010 - 10:19 AM
Skidam kapu ako voziš po ovom vremenu... Ni vrhunski takmičari ni danas niti juče nisu vozili napolju.Odoh da vozim.
Postavljeno 12 March 2010 - 10:22 AM
Njegovo nezadovoljstvo samo govori da ova tema nije beskorisna vec da su mnogi ljudi porazmislili pre kupovine bilo cega tj da su se raspitali u ovoj ili nekoj drugoj temi.
Postojanje ove teme me ni malo ne iritira vec naprotiv bas je podrzavam iako se nadjem kad-kad u ulozi prodavca.
A da vozimo, vozimo, nista se ti momak ne sekiraj,ima ovde profesionalaca i rekreativaca samo necemo da nas dere neka ******** koja jedina misli da 'diluje' delove i bicikle
Postavljeno 12 March 2010 - 10:35 AM
Koji si ti lik... koji je smisao vožnje bajka po vejavici? Niti možeš da treniraš, niti možeš da uživaš (iako ta 2 ne idu uvek jedno sa drugim) a ti ispadaš neki sado-mazo čovekSkidam kapu ako voziš po ovom vremenu... Ni vrhunski takmičari ni danas niti juče nisu vozili napolju.Odoh da vozim.
Ja vam kazem da ste vi jedna gomila pozera a vi mi ne verujete.Mi smo vozili i juce i prekjuce BICIKLE a vozimo i danas.I to po onoj najvecoj vejavici.
jako kontradiktornoA vi gubite i dalje vreme na ovom forumu.
Zato vam i kazem da ste luzeri.
Postavljeno 12 March 2010 - 10:48 AM
Hoces jos jednom da ti ponovim ili si razumeo sada?
Postavljeno 12 March 2010 - 10:58 AM
Ja vam kazem da ste vi jedna gomila pozera a vi mi ne verujete.Mi smo vozili i juce i prekjuce BICIKLE a vozimo i danas.I to po onoj najvecoj vejavici.
A vi gubite i dalje vreme na ovom forumu.
Zato vam i kazem da ste luzeri.
Pazite da se ne istopite od kise i snega.
Postavljeno 12 March 2010 - 11:04 AM
Smešan neki lik...Slucajno sam naleteo i ne mogu da verujem da ima ovoliko jadnih ljudi sa toliko slobodnog vremena koji ga upraznjavaju na pogresan nacin umesto da voze.
Postavljeno 12 March 2010 - 11:54 AM
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika