Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 10 March 2010 - 06:19 PM
Kako je svima vama dosadno.
Odakle vam samo toliko snage i energije da zabadate nos u tudje stvari i probleme.
Ne kapiram kako vam nije glupo to da radite.
Neverovatno!
Ocigledno nemate sta drugo (pametnije) da radite nego da prozivate druge zbog toga sto su "zajebali" nekog ili sto su stavili vecu cenu ili pogresili u kucanju oglasa.
Prave ste zene!
I sta vas boli kobazz ko za koliko para prodaje nesto ili ne prodaje?
Ne znam kad ce vam dosaditi da pljujete po drugima a za sebe da smatrate da ste najpametniji.
Bolje bi vam bilo da vozite nego tu da serete kvake.
Posted 10 March 2010 - 06:28 PM
...dobro večeKoliko luzera i besposlicara na jednom mestu.Ne mogu da verujem!
Odakle vam samo toliko snage i energije da zabadate nos u tudje stvari i probleme.
Neverovatno!
Ocigledno nemate sta drugo (pametnije) da radite nego da prozivate druge zbog toga sto su "zajebali" nekog ili sto su stavili vecu cenu ili pogresili u kucanju oglasa.
Prave ste zene!
Ne znam kad ce vam dosaditi da pljujete po drugima a za sebe da smatrate da ste najpametniji.
Posted 10 March 2010 - 06:29 PM
=D> =D> =D>Koliko luzera i besposlicara na jednom mestu.Ne mogu da verujem!
Neverovatno!
Prave ste zene!
Posted 10 March 2010 - 06:29 PM
Posted 10 March 2010 - 06:37 PM
E nek se našao neko ko nije besposlen da kenja po nama luzerima.Koliko luzera i besposlicara na jednom mestu.
A suština ove teme je u tome da iskusniji članovi skrenu pažnju nama neiskusnijima (meni) da su neke cene prenaduvane, pa da ja umesto Recona za te pare kupim SIDa, ili da neki deo nije iz ove godine nego 5g star, itd... tako je barem ja shvatam.
Nazvati xxx učesnika teme koja ima 70-80 strana "luzerima" i " besposličarima" je sjajan način da u jednoj rečenici prikažeš svoj intelekt i moralnu nadmoć nad nama... gde si bio sve ove godine u mom životu
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
Posted 10 March 2010 - 06:44 PM
Koliko luzera i besposlicara na jednom mestu.Ne mogu da verujem!
Neverovatno!
Prave ste zene!
=D> =D> =D> 10 bambija
Posted 10 March 2010 - 06:44 PM
Ovaj forum služi da se međusobno pomažemo a ne da se takmičimo ko je koga za koliko zajeprevario, a ova tema služi da se upozori na dotične "lukave prodavce". Vidim da si se našao među njima
Vozimo mi, ništa se ti ne brini.Bolje bi vam bilo da vozite nego tu da serete kvake.
Pretpostavljam da si ti autor tog skupog oglasa
Lepo si se predstavio, nema šta =D>
Posted 10 March 2010 - 06:47 PM
Mislim naravno da treba komentarisati cenu kada je nesto polovno skuplje nego u radnji itd.
Posted 10 March 2010 - 07:01 PM
ps.ako se i jedan "biznismen" zbog teme ovog foruma nasao uvredjen mislim da ista ima smisao.
Posted 10 March 2010 - 07:42 PM
Postojanje ove teme me ni malo ne iritira vec naprotiv bas je podrzavam iako se nadjem kad-kad u ulozi prodavca.
A da vozimo, vozimo, nista se ti momak ne sekiraj,ima ovde profesionalaca i rekreativaca samo necemo da nas dere neka ******** koja jedina misli da 'diluje' delove i bicikle
Posted 10 March 2010 - 10:01 PM
Posted 10 March 2010 - 10:11 PM
Prvi post na forumu pa odma' paljba!...Koliko luzera i besposlicara na jednom mestu.Ne mogu da verujem!
Neverovatno!
Prave ste zene!
A to da smo zene... jesmo! Evo ja sam Milka Canic...
Zato ces i od mene dobiti jedno DOBRO VEČE
Opusti se, zivot je lep...
Posted 10 March 2010 - 10:16 PM
=D> =D> =D> =D> =D>Nazvati xxx učesnika teme koja ima 70-80 strana "luzerima" i " besposličarima" je sjajan način da u jednoj rečenici prikažeš svoj intelekt i moralnu nadmoć nad nama... gde si bio sve ove godine u mom životu
Posted 10 March 2010 - 11:03 PM
Ovakve upade treba ignorisati, ili još bolje, banovati.
Koga je neko dosad odrapio, taj će znati da ceni mogućnost da nešto nauči
i spase se od novog kiksa.
Uostalom, kome treba, on će i da prati.
Posted 11 March 2010 - 09:02 AM
I vi ste se jako lepo predstavili .Sve babe torokuse."Vidi ovog,vidi onog,jel ovaj normalan,jel ovaj onakav....."Naslov govori za šta služi ova tema.
Ovaj forum služi da se međusobno pomažemo a ne da se takmičimo ko je koga za koliko zajeprevario, a ova tema služi da se upozori na dotične "lukave prodavce". Vidim da si se našao među njimaVozimo mi, ništa se ti ne brini.Bolje bi vam bilo da vozite nego tu da serete kvake.
Pretpostavljam da si ti autor tog skupog oglasa
Lepo si se predstavio, nema šta =D>
"A suština ove teme je u tome da iskusniji članovi skrenu pažnju nama neiskusnijima (meni) da su neke cene prenaduvane, pa da ja umesto Recona za te pare kupim SIDa"
Koliko ti imas godina? Ako imas 13 onda ok.
Voleo bih da imam sta da prodam ali nemam jer ne drzim ni servis ni radnju a nemam ni svoje delove da prodam jer polovne bacim ili ih dam drugome ako jos mogu da se korise.Zao mi je sto si se razocarao ali nikada nista nisam prodavao od delova.A i kada bih imao nesto da prodam sigurno te delove ne bih stavio na ovaj forum jer bi me prozvali sto sam skuplji za 0,001% od realne cene.
Koliko vidim nema vas xxx nego sve istih 10-15 ljudi.Zanemarljivo.
Promenite dusevnu hranu necim pametnijim.
Odoh da vozim.
Zbogom luzeri!
Posted 11 March 2010 - 09:29 AM
Nemam 13, ali imam dovoljno da umem da razgovaram kulturno sa drugim ljudima. To nije nešto sa čime se rodiš, već se uči kroz život, možda za tebe još nije kasno...Koliko ti imas godina? Ako imas 13 onda ok.
Nadam se da voziš u smeru suprotnom od ovog forumaZbogom luzeri!
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users